Hnis v očích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1633
31.1.11 18:15

Hnis v očích

Ahoj, potřebovala bych poradit, mojí dceři od roku vždy při rýmě, ale i mimo ní občas hnisají oči, začíná to slzením a pak se přidá hnis. Měli jsme různé oční kapky a mastičky, ale vždy se to za nějakou dobu vrací. Na průplachu jsme nikdy nebyli, u oční doktorky ano, ale nikdy nám průplach nedělali. Nevím, přoč se to pořád vrací a bojím se, aby neměla v pozdějším věku nějaké problémy, doporučíte něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
31.1.11 18:18

Ahoj. Doporučím masáž slzných kanálků. U kořene nosu jemně stisknout. Mně to radili na očním, Anežka má se zánětem spojivek problémy odmalička, byla i na průplachu. Co je starší, je to snad trochu lepší. Pokud teče hnis, měla by se kapat ATB, ale jestli chodíte na oční, tak je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
31.1.11 18:30

Tj, na očním Vám určitě poradí nejlíp… Maličká když se narodila, tak měla ucpané slzné kanálky a taky hodně hnisu, a tak jsme pořád vymačkávali a mysírovali a za pár týdnů v pohodě, fakt nám to pomohlo :-) TAk hlavně at jí to brzy přejde :-)) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
31.1.11 18:39

jj také jsme si tím ted prošli… museli jsme kapat a masírovat u kořene nosu a ted už je to tak nějak fuč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
31.1.11 19:36

Taky jsme meli obdobi, kdy mela ta starsi zanet spojivek snad pulroku - bylo ji tenkrat 1,5 - 2 roky. Neteklo ji teda z oci toho hnisu moc, ocni nam neustale psala kapky s ATB a nakonec nam ocni v nemocnici rekl, at to kapem klidne mesic Ophtalmo-Septonexem, pokud se to teda nejak nezhorsi, a ono se to opravdu srovnalo. Ted teda obcas zanet spojivek ma pri horsi ryme, ale verim tomu, ze to chce trpelivost a dite z toho casem vyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.1.11 19:47

Zánět slzného kanálku. Vybavuju si, že jsme byli na svatbě, já dokonce za svědkyni. Malýmu hrozně tekly a hnisaly oči. Byl synovec nevěsty, která ho měla hodně často na klíně, takže byl celkem středem zájmu … Hned v pondělí jsme byli u očařky. Doporučila masáž. Říkám, netuším, o co jde. Tak že mi to sestra předvede, a že si to mám před ní vyzkoušet taky. Vytáhla jsem své ruce a zjistila, že to nepůjde - v pátek jsem si před tou svatbou nechala dělat drápky na manikůře ..... :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, šly hned po příjezdu domů dolu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
31.1.11 20:51

Malá má taky ten problém - od malička, neustále se to vrací - při rýmě, větrném počasí. Taky jsme byli na očním, průplach kanálku nebyl potřeba, kapeme kapky s ATB a masáž slzného kanálku, jak už tu bylo popsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
31.1.11 22:43

Kapky antibiotické mám, tak kapu a zkusím tu masáž kanálků, jsme zvědavá, jestli jí to pomůže, ale moc děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malkin11
5.8.13 06:06

oko

Já když vstanu tak to oko nejde otevřít :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie