Prcek s fenylketonurií

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
30.1.11 21:07

Prcek s fenylketonurií

ahoj všem…prosím vás nenajde se tu maminka,která má taky špuntíka s touto nemocí?
Občas bych to tak ráda s někým pořádně probrala…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lucie 25
15.1.13 23:10

I my máme

Ahojky, mám půlroční dceru s Fenylketonurií, byla bych ráda kdyby se ozvala některá maminka se kterou by jsme si mohly občas poradit a probrat naší situaci… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
26
16.1.13 17:11

Ahojky :) nechceš mi písnout mejlovku…bylo by fajn, mít si s kým pokecat, kdo ví o co jde. Můžu se zeptat odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie 25
16.1.13 21:45

Ahojky, můj mail je Bounekatlas.cz , už si takhle s jednou maminkou píšu z Kralup co jsme byly na kurzu, jinak jsem z Turnova a Ty? budu ráda za rady a porady :potlesk: :dance:

• Citovat
  • Upravit
Lucie 25
16.1.13 21:46

Omlouvám se nenapsalo mi to tam za Bounek patří zavináč ;)

• Citovat
  • Upravit
26
4.2.13 13:10

Zkoušela jsem o víkendu už psát na email, akorát jsem snad opsala správně adresu. Kdyžtak až si to zkontroluješ, dej vědět, jestli email dorazil v pořádku…mějte se i s maličkou krásně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie 25
6.2.13 22:07

Ahojky :) ano vše dorazilo jen jsem nestačila odepsat, nevím jestli jsem si tě dobře přidala na facebooku tak kdyžtak mrkni ;) zatím se měj krásně :)

• Citovat
  • Upravit
MarikaD@email.cz
7.2.13 16:25

Tak jsem žádnou novou žádost na fejsu nenašla…písnu ti do mejlu odkaz jo…taky moc nestíhám, takže až to vyjde…papa

• Citovat
  • Upravit
1
20.12.14 15:42

děti s PKU

Ahoj Lucie, jsme rodinka se dvěma dětmi (skoro 2 roky a 4,5 měsíce) a obě s PKU. Hledám někoho ke sdílení radostí i starostí s dětmi s PKU. Pokud bys měla chuť a čas si někdy napsat, budu moc ráda. Odkud jsi? Ještě bych Tě ráda poprosila o kontakt na tu maminku z Kralup, po Vánocích se totiž stěhujeme do Nelahozevse, což je asi 3km od Kralup, tak by bylo super tam mít nějaký kontakt na někoho, kdo řeší podobné věci. Moc díky. Krásný adventní čas přeju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.15 22:23

Ahoj Kláro, musela jsem pod jinou prezdivku k tamte se mi nejde prihlasit..na Janu do Kralup pak urcite kontakt poslu. Jinak spis me zastihnes na mailu Bounek@atlas.cz a nebob jestli mas facebook tak tam je stranka PKU maminky a je to fajn tam diskutovat :-) tak zatim ahoj, Lucka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.15 20:17

@Klára31 Klary zastihnu Te tu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat