Zapáchá močí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.1.11 17:46

zapáchá močí

já už jsem z toho zoufalá a hrůzou trnu kdy si všimnout i ostatní.....dcera 7let mi „nevoní“ :oops: když sedí vedle mě tak citím zápach.....spodní prádlo měníme denně,denně se myje :nevim: po každém čůrání se prý utírá-to jsem jí i nenápadně sledovala a fakt se utře…mám to probrat s lékařkou?nemáte někdo stejnou zkušenost?nemůže to být třeba jen že se víc potí?jak z toho ven?měnit prádlo vícekrát denně?většinou má načáchlé i tepláky,kalhoty.....fakt nejsme žádný čuňata a tohle mě dost trápí :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
29.1.11 17:48

nemuze to byt treba nasledek toho, ze ji nevyhovuje praci prasek nebo sprchovy mydlo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihlášená
29.1.11 17:54

Opravdu si myslím, že by to mohlo být nadměrným pocením, pot obsahuje malé množství močoviny…Příležitostně bych se zeptala lékařky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.11 17:59

když já to zní cítím jen dole…tak mě ještě napadlo ať se místo toaleťáku utírá vlhčenýma ubrouskama jestli by to nepomohla nebo se fakt blbě utírá :?:

• Citovat
  • Upravit
36544
29.1.11 18:03

proto pisu, at zmenis praci prasek, avivaz, nebo sprchovy gel, popripade v lekarne koupila gynekologicky koupelovy olej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.11 18:08

já prášky,aviváže,sprcháče střídám......tak že bych jí koupila sprcháč na intimní hygienu??není na to malá?

• Citovat
  • Upravit
14008
29.1.11 18:13

hele a zkoušela si přivonět k její moči?? A byla si s ní u Dr. protže může být nemocná např. při cukrovce moč zapáchá a jak pije ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.11 18:16

do pití jí musím nutit,sama vypije málo.....k dr jdem za 14dní,ale nevím :nevim: mám se ptát před dcerou nebo jí mám poslat do čekárny.....mně to přijde jako normální zápach moči

• Citovat
  • Upravit
36544
29.1.11 18:21
Anonymní píše:
já prášky,aviváže,sprcháče střídám......tak že bych jí koupila sprcháč na intimní hygienu??není na to malá?

tak intimni hygiena je intimni hygiena ne? Ta by nemela byt zavadna nikomu…
Tak vyzkousej i neco jineho jako treba vyrobky SA8 nebo Body Series :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
29.1.11 18:26

hele já bych s ní zašla k doktorce co nejdřív. Může mít cukrovku nebo nějaké bakterie a vzala bych sebou rovnou ranní moč( a před čůráním jí dole umyj) Aspon budeš mít klid že je zdravá nebo to podchytíte brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
29.1.11 18:28

Zkusila bych od LAKTACYD intim.mýdlo pro dívky,je to novinka.Držim palce at to zabere :think:Jinak i ten vlhký toal.papír není špatnej,ale nevím jestli se s ním dá utírat i vepředu,nebo je jen na zadek :nevim: Zkusila bych intimní vlhčené ubrousky.A ještě mě napadlo,jestli to není nějaký zánět?Třeba kvasinková infekce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
29.1.11 18:31

Tak ja si myslim ze bude mit asi nakej zanet,kup ji kdyztak neco co holky ti poradili a jinak bych se zeptala asi bez dcery,nech ji v cekarne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.11 18:32

Rozhodně k doktorce. mě se to stalo, když mi bylo 10. Byla z toho strašná ostuda, že jsem špindíra apod. Nakonec se přišlo na to, že mám záněty gyn. a močovýho ústrojí. Ještě jsem neměla měsíčky. Ani si nevzpomínám na žádné bolesti. Vybavuje se mi jen ta ostuda :-( :-(

• Citovat
  • Upravit
16557
29.1.11 18:33

Ještě mě napadlo zajít s ní k dětské gynekoložce na výtěry,já tam jako dítě taky byla ale nepamatuju si už proč :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.11 18:34

jí nezapáchá moč,ona zapáchá močí a kalhotky má čisté

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat