Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
nemuze to byt treba nasledek toho, ze ji nevyhovuje praci prasek nebo sprchovy mydlo? ![]()
Opravdu si myslím, že by to mohlo být nadměrným pocením, pot obsahuje malé množství močoviny…Příležitostně bych se zeptala lékařky…
když já to zní cítím jen dole…tak mě ještě napadlo ať se místo toaleťáku utírá vlhčenýma ubrouskama jestli by to nepomohla nebo se fakt blbě utírá ![]()
proto pisu, at zmenis praci prasek, avivaz, nebo sprchovy gel, popripade v lekarne koupila gynekologicky koupelovy olej..
já prášky,aviváže,sprcháče střídám......tak že bych jí koupila sprcháč na intimní hygienu??není na to malá?
hele a zkoušela si přivonět k její moči?? A byla si s ní u Dr. protže může být nemocná např. při cukrovce moč zapáchá a jak pije ?
do pití jí musím nutit,sama vypije málo.....k dr jdem za 14dní,ale nevím
mám se ptát před dcerou nebo jí mám poslat do čekárny.....mně to přijde jako normální zápach moči
Anonymní píše:
já prášky,aviváže,sprcháče střídám......tak že bych jí koupila sprcháč na intimní hygienu??není na to malá?
tak intimni hygiena je intimni hygiena ne? Ta by nemela byt zavadna nikomu…
Tak vyzkousej i neco jineho jako treba vyrobky SA8 nebo Body Series ![]()
hele já bych s ní zašla k doktorce co nejdřív. Může mít cukrovku nebo nějaké bakterie a vzala bych sebou rovnou ranní moč( a před čůráním jí dole umyj) Aspon budeš mít klid že je zdravá nebo to podchytíte brzo
Zkusila bych od LAKTACYD intim.mýdlo pro dívky,je to novinka.Držim palce at to zabere
Jinak i ten vlhký toal.papír není špatnej,ale nevím jestli se s ním dá utírat i vepředu,nebo je jen na zadek
Zkusila bych intimní vlhčené ubrousky.A ještě mě napadlo,jestli to není nějaký zánět?Třeba kvasinková infekce?
Tak ja si myslim ze bude mit asi nakej zanet,kup ji kdyztak neco co holky ti poradili a jinak bych se zeptala asi bez dcery,nech ji v cekarne
Rozhodně k doktorce. mě se to stalo, když mi bylo 10. Byla z toho strašná ostuda, že jsem špindíra apod. Nakonec se přišlo na to, že mám záněty gyn. a močovýho ústrojí. Ještě jsem neměla měsíčky. Ani si nevzpomínám na žádné bolesti. Vybavuje se mi jen ta ostuda
![]()
Ještě mě napadlo zajít s ní k dětské gynekoložce na výtěry,já tam jako dítě taky byla ale nepamatuju si už proč
![]()
já už jsem z toho zoufalá a hrůzou trnu kdy si všimnout i ostatní.....dcera 7let mi „nevoní“
když sedí vedle mě tak citím zápach.....spodní prádlo měníme denně,denně se myje
po každém čůrání se prý utírá-to jsem jí i nenápadně sledovala a fakt se utře…mám to probrat s lékařkou?nemáte někdo stejnou zkušenost?nemůže to být třeba jen že se víc potí?jak z toho ven?měnit prádlo vícekrát denně?většinou má načáchlé i tepláky,kalhoty.....fakt nejsme žádný čuňata a tohle mě dost trápí