Zapáchá močí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
2.1.16 21:38

@nataluska takže lepsi opravdu zajít k dr s tim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.1.16 21:51

@Tinna70 mi už k doktorce chodíme kvůli těm ledvinám a tak poslední půlrok je cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
3.1.16 12:39

Radsi bych sla k dr co nejdriv, zapach moci muze byt i z ust a je to zpusobeno zanetem ledvin, to neni sranda :nevim:

Drzim palce at jste v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 08:18

Bohužel se mi to v poslední době stává také. Piji akorát, na malou chodím často odjakživa, ale už se mi to v průběhu asi roku stalo tak 4-5×, že jsem měla období, kdy jsem měla neustále vlhké spodní prádlo a bylo to cítit (alespoň já to cítila) - z hlediska hygieny jsem se v té době i kvůli tomu myla častěji i měnila prádlo. Shodou okolností v jednom případě jsem měla i kontrolu moči a ta byla OK.

• Citovat
  • Upravit
12330
19.7.18 09:19
@Anonymní píše:
Bohužel se mi to v poslední době stává také. Piji akorát, na malou chodím často odjakživa, ale už se mi to v průběhu asi roku stalo tak 4-5×, že jsem měla období, kdy jsem měla neustále vlhké spodní prádlo a bylo to cítit (alespoň já to cítila) - z hlediska hygieny jsem se v té době i kvůli tomu myla častěji i měnila prádlo. Shodou okolností v jednom případě jsem měla i kontrolu moči a ta byla OK.

tak nos intimky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+