Zapáchá močí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14008
29.1.11 18:37

no stejně bych zašla k Dr. co nejdřív nemyslím že je normální aby takhle malé dítě zapáchalo močí když se koupe každý den a má čisté prádlo. Aspon budeš mít klid že je v pořádku ne ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
29.1.11 18:38

Já to řešila u své tříleté dcery asi před půl rokem. 2 x denně jsem ji sprchovala a převlékala a stejně jsem z ní tu moč cítila. Koupila jsem jí v lékárně laktacyd girl, je to gelové mýdlo pro intimní hygienu. Ale že by se jí to zlepšilo se mi nezdálo. Ve finále jsem si uvědomila, že malá strašně málo pije a že by mohl být problém v tom. Od té doby má u sebe lahvičku s pitím a všechno je OK. Když jsem o tom mluvila s doktorkou, tak mi řekla, že to bylo právě tím, že nepije. Moč nebyla „naředěná“ a tudíž to z ní bylo intenzivně cítit :-( .

Laktacyd mám pořád doma, ale už ho nepoužíváme denně. A od té doby, co má malá pravidelný pitný režim, tak jsem z ní žádný zápach necítila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
29.1.11 18:39

Jsem si ještě vzpomněla :lol: Nemůže to být vaginální mykoza?Způsobuje jí mimo jiné i nadměrná konzumace sladkého-pak je dobrý jíst bílou activii,jogurty s bifido bakteriema.Určitě bych dceru nechala v čekárně,až se budeš ptát,at se necítí trapně a nestydí se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
29.1.11 18:41
tterka píše:
Já to řešila u své tříleté dcery asi před půl rokem. 2 x denně jsem ji sprchovala a převlékala a stejně jsem z ní tu moč cítila. Koupila jsem jí v lékárně laktacyd girl, je to gelové mýdlo pro intimní hygienu. Ale že by se jí to zlepšilo se mi nezdálo. Ve finále jsem si uvědomila, že malá strašně málo pije a že by mohl být problém v tom. Od té doby má u sebe lahvičku s pitím a všechno je OK. Když jsem o tom mluvila s doktorkou, tak mi řekla, že to bylo právě tím, že nepije. Moč nebyla „naředěná“ a tudíž to z ní bylo intenzivně cítit :-( .Laktacyd mám pořád doma, ale už ho nepoužíváme denně. A od té doby, co má malá pravidelný pitný režim, tak jsem z ní žádný zápach necítila…

To mi připadá jako nejpravděpodobnější..
Jestli jí nesmrdí kalhotky, tak nepůjde o gyn. problém, ale ona prostě čpí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.11 18:43

děkuji za rady-koupíme intimní gel,ohlídám si to pití a k dr půjdem za 14dní na prohlídku v 7letech tak jí to tam řeknu,děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.11 18:44
Lizbeth píše:
tterka píše:
Já to řešila u své tříleté dcery asi před půl rokem. 2 x denně jsem ji sprchovala a převlékala a stejně jsem z ní tu moč cítila. Koupila jsem jí v lékárně laktacyd girl, je to gelové mýdlo pro intimní hygienu. Ale že by se jí to zlepšilo se mi nezdálo. Ve finále jsem si uvědomila, že malá strašně málo pije a že by mohl být problém v tom. Od té doby má u sebe lahvičku s pitím a všechno je OK. Když jsem o tom mluvila s doktorkou, tak mi řekla, že to bylo právě tím, že nepije. Moč nebyla „naředěná“ a tudíž to z ní bylo intenzivně cítit :-( .Laktacyd mám pořád doma, ale už ho nepoužíváme denně. A od té doby, co má malá pravidelný pitný režim, tak jsem z ní žádný zápach necítila…
To mi připadá jako nejpravděpodobnější..
Jestli jí nesmrdí kalhotky, tak nepůjde o gyn. problém, ale ona prostě čpí..

kalhotky jí zapáchají ale močí

• Citovat
  • Upravit
12978
29.1.11 18:46
Anonymní píše:
jí nezapáchá moč,ona zapáchá močí a kalhotky má čisté

aha, tak já z tohoto vyrozuměla, že kalhotky jsou čisté - jakože nesmrdí… pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.11 18:50
Lizbeth píše:
Anonymní píše:
jí nezapáchá moč,ona zapáchá močí a kalhotky má čisté
aha, tak já z tohoto vyrozuměla, že kalhotky jsou čisté - jakože nesmrdí… pardon

každopádně je fakt,že málo pije tak že by to bylo tím :think:

• Citovat
  • Upravit
4498
29.1.11 19:10

Já si myslím taky, že buď je to málo pití nebo třeba nějaká inkontinence může určitě být i u dětí. Nový mycí přípravek to nevyřeší, přeci se člověk dobře omyje i vodou - není to o navonění, ale omytí - a to jak popisuješ dodržujete …dr. bych se optala i před dcerou nějak decentně, na tom nic není :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
29.1.11 19:40

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale kamarádka řešila s dcerkou problém kvůli zánětu a zjistily jsme, že existuje intimní mýdlo pro děti. Je jich více značek, zkusila bych se zeptat v lékárně. Co se týče doktorky, tak bych to s ní určitě probrala, ale asi bez dcery, aby z toho ještě neměla nějaké psychické potíže. Mohlo by se taky jednat o problém se samovolným únikem moči, někde jsem četla, že tyto problémy se můžou vyskytovat i v dětství a je nutno je hned řešit, aby nebyl v dospělosti větší problém. Myslím si, že by vás měla doktorka poslat na urologické vyšetření. A možná byste s sebou mohli vzít hned moč, ať ji vyšetří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
29.1.11 19:42

A klasický problém inkontinence se nemůže týkat dětí? Z nějakého důvodu ochablé svalstvo pánevního dna…?

Nebo jak víš, že i když má zrovna suché kalhotky, že si prostě půl hodiny předtím „neucvrkla“?

Každopádně bych to taky viděla na poradu s doktorkou - a samozřejmě na ten pitný režim, jak holky radily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
29.1.11 20:05

to je zvláštní..mě napadá spíš nějaký zánět, mykoza.. nesvědí jí to dole nebo nebolí?
Inkontinenece..u té by měla mokré kalhotky.

u cukrovky si myslím, že by moč smrděla spíš po acetonu a měla by žízeň, vyžadovala by pití..

nicméně nabízela bych jí víc tekutiny..

snad to nějak rozlousknete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.11 20:18

Jak tady už radily holky, určitě bych tento problém řešila s lékařkou. Může to být banalita jako třeba, že málo pije, ale i vážná věc - onemocnění (cukrovka, infekce…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
29.1.11 20:36

Ahoj, jděte k doktorce - může se jednat o metabolickou poruchu. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
29.1.11 20:47

Myslím, že by to šlo udělat i tak, že by se malá vyčurala do nějaké skleničky a Ty by se jen u doktorky stavila, řekla jí o tom, a malá u toho ani nemusí být. Ona pošle moč na rozbor a zavoláš si pro výsledky, ne? Řekla bych, že moč nejvíc páchne, když člověk málo pije, každý to zná třeba po noci, ne? Protože v noci nepije..takže víc pít, popř nějaký urologický čaj vhodný pro děti a intim.mýdlo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí