Zapáchá močí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.1.11 21:35

já si nemyslím,že jí páchne moč,ale ona zapáchá močí.....třeba jak píše bohunka že si ucvrkne a pak to zaschne a páchne ale to si zas myslím,že by ty kalhotky měla od moči zažloutlé.....a kdyby měla nějakej zánět,bakterie tak by měla nějaké výtoky a svědění ne?to ona nemá.....cítím fakt jen tu močovinu

• Citovat
  • Upravit
8937
29.1.11 21:38

No to je fakt tak na radu s urologem. Ale asi bych si o tom nejprve zkusila nějak šetrně promluvit s dcerou. A třeba ti něco prozradí, z tvých článků není jasné, jestli jste spolu o tom mluvily nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.11 21:45

jj mluvily jsme o tom,ptala jsem se jestli se po čůrání utírá a ona že jo a pak jsem jí i parkrát kontrolovala a ptala jsem se jí jestli si myje pipku,jestli se třeba jen nenamočí ve vaně a ona že ne že se umývá žínkou a to jsem jí taky radši kontrolovala......koukala jsem jí i na pipku jestli tam nemá nějaký bordýlek a je čistá takže se myje dobře…nic jí nebolí,ani při čurání…tak buď si fakt občas ucvrkne aniž by pak po zaschnutí měla žlutavé kalhotky anebo je to tím pití,což je fakt,že nevím kolik vypije ve školce,ale doma teda málo.....anebo pak nějaká souvislost s tím ph a koupit jí ten intim gel......k dr určitě zajdeme

• Citovat
  • Upravit
22051
29.1.11 22:01

K těm kalhotkám - ony by nemusely být zažloutlé… Já mám sice teprve malou dcerku, ale právě proto, ještě se jí tu a tam stane, že si ucvrkne - a když jsme třeba zrovna někde, kde s sebou nemám náhradní oblečení a jsem nucená ji v tom nechat chvíli, že kalhotky stihnou uschnout, nikdy pak nejsou zažloutlé, jenom malinko načichlé. Ona tedy celkem dost pije, tak možná je to i tím.

Ale i to by určitě byl důvod k návštěvě doktorky, protože sedmileté dítě by si učurávat nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.11 22:15
BohunkaP píše:
K těm kalhotkám - ony by nemusely být zažloutlé… Já mám sice teprve malou dcerku, ale právě proto, ještě se jí tu a tam stane, že si ucvrkne - a když jsme třeba zrovna někde, kde s sebou nemám náhradní oblečení a jsem nucená ji v tom nechat chvíli, že kalhotky stihnou uschnout, nikdy pak nejsou zažloutlé, jenom malinko načichlé. Ona tedy celkem dost pije, tak možná je to i tím.Ale i to by určitě byl důvod k návštěvě doktorky, protože sedmileté dítě by si učurávat nemělo.

tak je fakt že ona kolikrát letí na poslední chvíli na wc,tak je možný že si ucvrkne,neřekne to,pak moč zaschne a tím že pije málo tak zapáchá silněji :think: ještě si jí ohlídám v průběhu dne jestli nemá mokro

• Citovat
  • Upravit
3337
29.1.11 22:21

Já bych jí možná zkusila i dát intimku :think: Na tom by se dalo poznat, jestli je to únikem moči či ne…
Je fakt, že syn má moč čirou kolikrát i ráno, po celý noci, takže by to žluté fleky asi nemuselo ani nechat.
Ale k dr bych zašla co nejdřív - aby to nebylo něco vážnějšího - což bych vám samozřejmě nepřála :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
29.1.11 22:54

Já jsem se nástupem do první třídy kam jsem strašně nechtěla začala učůrávat. Mamka to nejdřív neřešila a pak si vzpomínám až na nemocnici kde mi dělali sedací koupele v hypermangánu zánět močáku. Táhlo se to semnou pořád mamka to už moc neřešila a intimku mi dávala taky. Jenže močák a pohlavní ústrojí souvisí od šestnácti let mi začal zlobit i spodek v 18 letech mi odoperovyla DR vejcovody takže můžu mít děti jen po IVF (štěstí,že ta metoda existuje jinak bych byla bezdětná)do 25 let jsem byla 3× na mražení čípku kvůli častým zánětům jak močáku tak dělohy při porodu mi čípek musela DR roztrhnout,protože se neotvíral. Dnes je mi 33 a zánet močáku mám 2× do roka je to už chronické a pokaždé na antibiotika.

Když jsem se ptala DR jak to,že mám pořád takové problémy tak mi řekla,že je to zanedbané z dětství a táhne se to a táhnout bude.

Mám dvouletou holčičku intimní gel od LETI 0-12 let používám od narození.

Myslím si to samé co napsala Bohunka sedmileté dítě by učůrávat nemělo a měla bys to řešit s DR doufám ,že se to malé brzo upraví a nebude mít takové problémy jako já. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
29.1.11 23:06
Anonymní píše:
BohunkaP píše:
K těm kalhotkám - ony by nemusely být zažloutlé… Já mám sice teprve malou dcerku, ale právě proto, ještě se jí tu a tam stane, že si ucvrkne - a když jsme třeba zrovna někde, kde s sebou nemám náhradní oblečení a jsem nucená ji v tom nechat chvíli, že kalhotky stihnou uschnout, nikdy pak nejsou zažloutlé, jenom malinko načichlé. Ona tedy celkem dost pije, tak možná je to i tím.Ale i to by určitě byl důvod k návštěvě doktorky, protože sedmileté dítě by si učurávat nemělo.
tak je fakt že ona kolikrát letí na poslední chvíli na wc,tak je možný že si ucvrkne,neřekne to,pak moč zaschne a tím že pije málo tak zapáchá silněji :think: ještě si jí ohlídám v průběhu dne jestli nemá mokro

No vidíš - já sice nejsem doktor, ale řekla bych, že tady bude zakopaný pes - jestli lítá na poslední chvíli… třeba je jí to i trapné říkat, že má mokré kalhotky. Už je to slečna.

Tak držím palce a třeba pak písni, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
31.1.11 11:34

Já to měla jako dítko z bazénu a přesně,vybavuje se mi jen příšerná ostuda,že jsem špindíra,než se na to přišlo…alergie na chlor.Od té doby na spodek při obtížích jen převařenou vodu a intimní mýdla jen občas.A neváhala bych,k doktorce bych raději šla co nejdřív :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.11 18:17

:mavam: ona se mi přiznala,že si ukrupne a nejde se převléct.....takže teď jí hlídám a napomínám ať jde čůrat včas a pokud se to nezmění tak jdem k dr,protože v 7-mi letech není normální aby denně ukrupávala.....pochopím to třeba doma,má pokoj v podkroví tak než sejde dolů tak krupne ale v té školce by měla v pohodě na wc dojít bez nehody..... :think: no za 14 dní jdem na prohlídku v 7-mi letech tak se zmíním doktorce,třeba má nějak ochablé svěrače nebo tak něco…pak písnu jak jsme dopadly :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.3.11 12:41

návštěva dr

tak jsme byli u dr a prý je to tím,že málo pije,že prý se stihne vyčůrat i se třeba dobře utře,ale jak se pak už obleče tak jak je ta moč těžká a neředěná tak prý pak ještě trochu moči něvědomky ukápne.....takže pít a pít a kdyby beze změn tak až pak urologie

• Citovat
  • Upravit
43035
15.3.11 12:48

Tak drzim palce, diskuse jsem si vsimla az tedka - urcite je to hodne neprijemny problem, deticky maji prece vonet. teda az na plenky, samozrejme. pro me to je taky neprijemne, kdyz mladeti pachne z pusinky nebo mu uz taky zacinaji nekdy smrdet nohy -takovym tim kyselym potem.
Jestli si trochu ucvrnkava, tak by se to samozrejme melo resit kauzalne, ale na ten zapach by mohla pomoci treba slipovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.2.14 22:52

Dobrý večer, řešte s pediatrem, ten by vás měl poslat na endokrinologii, jestli nemá poruchu štítné žlázy, tam udělají nejspíš i komplet odběry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.1.16 20:07

Řeším ted stejný problém u me 6 lete holčičky :( taky me to moc trápí a další tyden chci zajít s ni k dr. Je pravda, ze u nas řeším často mokré kalhotky. Taky bych byla nerada aby si mysleli, ze malá je cunatko :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
2.1.16 21:16

Mám to samé u dcerky (6 let). Máme vrozenou vadu ledvin a nám povídala mudra, ze s tím musíme počítat, takže měníme spodní prádlo i vícekrát za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí