Hnis z pindíka

170
21.2.13 11:35

Hnis z pindíka

Holky prosím o radu, dnes po čůrání vytekl malýmu z pindíka hnis po zmáčknutí :! Nejde mu ještě vůbec přetáhnout, večer vyplachuji sprchou. Pindíka jsem mu teda vypláchlaa už ho prý nebolí, červenýho ho nemá. Teplotu nemá. Napadlo mě, jestli není nastydlej, včera se ráchal ve vaně. Dala jsem mu Urinal sirup a dávám víc pít. Mám jít k doktorce nebo počkat, co se z toho vyvine? Nerada bych ale něco zanedbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
565
21.2.13 11:38

Samozřejmě, že bych šla k doktorce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
21.2.13 11:40

A co to může být? Zánět? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
21.2.13 11:43

A nebylo to jen smegma? pokud hnis tak určitě k dokrorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
21.2.13 11:44

A je to hnis? Není to jen mázek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565

To ti právě poví ta doktorka :mrgreen:

Mému téct hnis z genitálu, tak už jsem místo zkoumání na netu od doktora zpátky. Když už nic, tak tam alespoň zavolej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478

Balanopostitida bakteriální či kvasinková: Zánět předkožkového vaku. Většinou vzniká při nedostatečné hygieně penisu. Jedná se o bolestivou afekci na penisu se zarudnutím a výtokem hnisu z předkožky. Zvláštní kapitolou v diagnóze balanopostitidy jsou pacienti trpící cukrovkou. Ti jsou postiženi fimózou a záněty na předkožce častěji než ostatní mužská populace. Příčinou je komplex projevů diabetu, menší obranyschopnost organizmu, zhoršené prokrvení periferních částí těla, poškozené jemné cévy těla.
Mohlo by to bý tohle našla jsem to na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepři. Mumi
21.2.13 11:59

Doktorka už tam dnes není, sestra říkala, že pokud to nemá červený, po čůrání vypláchnout sprchou a zítra ráno přijít. Pokud by mu zčervenal, jedu na pohotovost hned. Jestli to byl mázek nebo hnis nevim :think: Ptám se na zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
528
21.2.13 12:05

Taky jsme to měli vyzvedla jsem ho ze školky a vyčural se a že ho to bolí tak jsem koukla a měl tam hnis tak jsem sním ještě jela na pohotovost a paní doktorka na chirurgii řekla že to je dobře že se to velice rychle rozšiřuje a zhoršuje 3× mu to stříkáčkou s něčím vypláchla dala na to polštářeka jeli jsme domů dostal mastičku tu jsem mu vsouvala dovnitř a za 3 dny byl ok. 3la bych hned taky to neměl červený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepři. Mumi
21.2.13 12:17

Ok, zavolám na pohotovost, nebo do nemocnice na dětský?

• Citovat
  • Upravit
528
21.2.13 12:24
@nepři. Mumi píše:
Ok, zavolám na pohotovost, nebo do nemocnice na dětský?

rovnou bych tam jela oni mu to pročistí a bude fit jen se nesmí koupat jen sprchovat a po každém vyčůrání sprchovat pindu. měl jsme tu balanopostitidu jak tu psala výše ellinka a mě se zdálo že tam toho nemá moc ale v nemocnici jak to propláchli toho bylo hrozně moc běž tam raděj hned prej to není sranda a fakt rychle se to šíří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
21.2.13 13:21

No raději bych zašla hned na urologii do nemocnice. Syn měl před půl rokem zaníceného pindu a bylo to šílené. Večer mu nic nebylo a rano měl pod kůží plno hnisu a pindu jak kouli. Utíkali jsme hned k obvodní, ta nás poslala na urologii, tam mu to pojeli sondičkou a vystříkali desinfekcí, ještě jsme pak byli 2× a pohoda. Doma jsem injekcí vystříkávali heřmánkem + koupele v heřmánku a mazali framikoinem. Pinďa mu jde už i přetáhnout, takže už nám to znovu nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
21.2.13 15:36

Promiň za ostrou reakci. Nenapadlo mě, že v půl dvanáctý, když jsi diskusi zakládala, už doktorka nebude v ordinaci. Ať vám to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Mumi
21.2.13 21:22

Díky za reakce, byli jsme na pohotovosti, je to ta balanoposthitis… Má zúženou předkožku. Doktorka jen okoukla, nečistila, máme pinďu co nejčastěji máchat v heřmánku a mazat Fucidinem. Zachytili jsme to naštěstí v počátku. Po zahojení budem ale muset řešit tu fimózu, nejde přetáhnout ani malinko :think:

• Citovat
  • Upravit
528
21.2.13 22:22
@nepřihl. Mumi píše:
Díky za reakce, byli jsme na pohotovosti, je to ta balanoposthitis… Má zúženou předkožku. Doktorka jen okoukla, nečistila, máme pinďu co nejčastěji máchat v heřmánku a mazat Fucidinem. Zachytili jsme to naštěstí v počátku. Po zahojení budem ale muset řešit tu fimózu, nejde přetáhnout ani malinko :think:

nám to nejde taky přetáhnou nám říkala paní v nemocnici že máme začít až měsíc po zahojení a jen opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí