Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já mám hobliny od truhláře, ale od známého. Jsou čerstvé, nepovalují se v prachu. Jen je v terárku kombinuju s kukuřičnou drtí.
@Kamča.dalmatinka píše:
to jedno není. ono když ti pak umřou zvířata za několik tisíc kvůli tomu že to je neopracované netepelně upravené, tak ti to jedno nebude.
Navíc normální nesajou ani polovic co tyhle http://www.stelivobortel.cz/…50l-6-p.html
Morče za několik tisíc?
nedala bych za morče víc jak kilo
![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
to jedno není. ono když ti pak umřou zvířata za několik tisíc kvůli tomu že to je neopracované netepelně upravené, tak ti to jedno nebude.
Navíc normální nesajou ani polovic co tyhle http://www.stelivobortel.cz/…50l-6-p.html
Tak pro mě jsou morčata spíš kamarádi, než investice. ![]()
Taky používáme pro tu naši zvířecí drobotinu Allspan. Spokojenost maximální, ve srovnání s hoblinami od truhláře je to nebe a dudy ![]()
My jsme morčatům kupovali normálně ve zverimexu, ale aby nebyly takovýty prašný. Měly to pak v očích a v nose. A na to ještě pořádnou vrstvu sena
Pamatuju jak leželi vyvalení. Už je nechováma, ale asi časem zase aspoň jedno pořídím ![]()
@Nejhodnější píše:
Morče za několik tisíc? kilo![]()
přesně tak.-)
@tiffany píše:
Tak pro mě jsou morčata spíš kamarádi, než investice.
tak investice je do nich tak či tak a kamarádi jsou samozřejmě též
Jednozace z obchodu a hobliny, pyliny jsou ostre a morcatku by mohly udelat neprijemnou bolest.. nebo si poridte drevene pelety a dejte na to koupelnovou podlozku.. kdyz vyberete nejakou s hezkym motivem, vypada to moc hezky…
U nás se teda nikdy takové ciráty kvůli morčatům nedělali… Když nás přestaly bavit, tak se šouply ke králíkům. A žily, zdravé jak dlouho. Pokud se přemnožily, tak hadovi. Brali jsme to jako jen morče…
@Hr4sek22 píše:
@Nejhodnější
A co jako? Proto koukám, jak se řeší i hobliny
Kolikrát byly i v pilinách a nikdy se jim nic nestalo ![]()
@Nejhodnější Nic, chápu, že někdo to bere jako myš, nese*e se s tím a šoupne to mezi králíky nebo hadovi. Já jen, že jsem chovala morčata odmalička, všechny byly rozmazlený, spávaly i pod peřinou.. ![]()
@Hr4sek22 píše:
@Nejhodnější Nic, chápu, že někdo to bere jako myš, nese*e se s tím a šoupne to mezi králíky nebo hadovi. Já jen, že jsem chovala morčata odmalička, všechny byly rozmazlený, spávaly i pod peřinou..
to by nám naši teda nedovolili ![]()
Nám se to jednu dobu přemnožilo hrozně. Měli jsme jich snad okolo 50ti. Ve zveráku to nechtěli, nikdo už to nechtěl. Nedalo se to. ![]()