Hobliny pro morčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12272
29.1.14 18:27

Tak asi je fakt lepší to kupovat. Já kupuju Vitakraft.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
29.1.14 18:31

Já mám hobliny od truhláře, ale od známého. Jsou čerstvé, nepovalují se v prachu. Jen je v terárku kombinuju s kukuřičnou drtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
29.1.14 18:42
@Kamča.dalmatinka píše:
to jedno není. ono když ti pak umřou zvířata za několik tisíc kvůli tomu že to je neopracované netepelně upravené, tak ti to jedno nebude. :*
Navíc normální nesajou ani polovic co tyhle http://www.stelivobortel.cz/…50l-6-p.html

Morče za několik tisíc? 8o 8o nedala bych za morče víc jak kilo :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
12272
29.1.14 18:44
@Kamča.dalmatinka píše:
to jedno není. ono když ti pak umřou zvířata za několik tisíc kvůli tomu že to je neopracované netepelně upravené, tak ti to jedno nebude. :*
Navíc normální nesajou ani polovic co tyhle http://www.stelivobortel.cz/…50l-6-p.html

Tak pro mě jsou morčata spíš kamarádi, než investice. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
29.1.14 18:48

Taky používáme pro tu naši zvířecí drobotinu Allspan. Spokojenost maximální, ve srovnání s hoblinami od truhláře je to nebe a dudy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
29.1.14 18:57

My jsme morčatům kupovali normálně ve zverimexu, ale aby nebyly takovýty prašný. Měly to pak v očích a v nose. A na to ještě pořádnou vrstvu sena :) Pamatuju jak leželi vyvalení. Už je nechováma, ale asi časem zase aspoň jedno pořídím :P

• Citovat
  • Upravit
48576
29.1.14 20:40
@Nejhodnější píše:
Morče za několik tisíc? kilo :think: :think:

přesně tak.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.1.14 20:41
@tiffany píše:
Tak pro mě jsou morčata spíš kamarádi, než investice. ;)

tak investice je do nich tak či tak a kamarádi jsou samozřejmě též

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.1.14 08:19

Jednozace z obchodu a hobliny, pyliny jsou ostre a morcatku by mohly udelat neprijemnou bolest.. nebo si poridte drevene pelety a dejte na to koupelnovou podlozku.. kdyz vyberete nejakou s hezkym motivem, vypada to moc hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
30.1.14 09:14

Já jsem měla morče za kilo a jeho výbava stála 3000 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
30.1.14 09:29

U nás se teda nikdy takové ciráty kvůli morčatům nedělali… Když nás přestaly bavit, tak se šouply ke králíkům. A žily, zdravé jak dlouho. Pokud se přemnožily, tak hadovi. Brali jsme to jako jen morče…

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
30.1.14 09:31
  • Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
30.1.14 09:34
@Hr4sek22 píše:
@Nejhodnější 8o

A co jako? Proto koukám, jak se řeší i hobliny :roll: Kolikrát byly i v pilinách a nikdy se jim nic nestalo :roll:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
30.1.14 09:40

@Nejhodnější Nic, chápu, že někdo to bere jako myš, nese*e se s tím a šoupne to mezi králíky nebo hadovi. Já jen, že jsem chovala morčata odmalička, všechny byly rozmazlený, spávaly i pod peřinou.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
30.1.14 09:56
@Hr4sek22 píše:
@Nejhodnější Nic, chápu, že někdo to bere jako myš, nese*e se s tím a šoupne to mezi králíky nebo hadovi. Já jen, že jsem chovala morčata odmalička, všechny byly rozmazlený, spávaly i pod peřinou.. :lol:

:-D :-D to by nám naši teda nedovolili :mrgreen:

Nám se to jednu dobu přemnožilo hrozně. Měli jsme jich snad okolo 50ti. Ve zveráku to nechtěli, nikdo už to nechtěl. Nedalo se to. :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný