Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
máte někdo tenhle kočárek, přijde mi hezký a lepší než golfky…
AHojky,
mám Hoco Tornado-S,to má trošku bytelnější konstrukci a mám ho na Kia kolech. Jsem maximálně spokojená.
Vypadá dobře, taky hledám.
U tohodle se mi líbí velká kola. Ale nezdá se ti dost těžký? 12kg je dost ![]()
Ahoj, kupovala jsem ho pro kamarádku před cca 2mi lety. CHtěla 3kolku s otočným předním kolem do 3tisíc. SMála jsem se, že mi dla nesplnitelný úkol, ale našly jsme tehdy tohle a je s ním celkem spokojená. Poplní cesty pro něj nejsou problém, je docela skladný, mají 3dveřové malé clio a nacpou ho do kufru. Jediná nevýhoda je pohat, který není snímatelný, ale pratelný ano, jen hold to dá víc práce.
Nějak se mi zalíbil…možná bych přehlídla tu váhu.
Jen nikde jsem nevyčetla, jestli jde do úplného lehu. Já sháním už něco na léto a to bude mímísek ještě prďolka.
HOLKY PROSIM, DNES JSEM SE ASI ZBLAZNILA DO TOHOTO KOCARU. MAM DVE OTAZKY - DAJI SE NAPOLOHOVAT NOZICKY??? a MAME MENSI KUFR, ASI JAKO KRATKA FABIE. VLEZE SE TAM SLOZENY KOCAR???
Také se mi líbí ale: nejde do úplného lehu a opěrka nohou je napevno. Ale jinak je pevný,stabilní a hlavně za hezký peníz ![]()
No ja jsem ho dnes videla nazivo a kdyz jsem porovnavala treba s espirackyma kocarkama, byl ten leh o hodne vetsi… ![]()