Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, jak dlouho jste vozili miminka v korbičce Jane? Na jaře bude malému pul roku a ještě ho nechci dávat do sportáku. Chtěla bych ho tam mít do začátku leta. A ještě jeden dotaz mám a to, jak sundám z korbičky tu vrchní slídu na zipp? Prodavačka při ukázce nám říkala, že si mužu slidu otočit barevně jak chci, ale nevim jak. Podle me to není možné. Ale zase až bude teplo, tak to musim sundat ![]()
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj, my šli do sporťáku v prosinci (takže v ukončených 7mi měsících) Ještě bych ho tam i s fusakem namáčkla, ale proč, že? Když se mohl hezky rozvalovat ve sporťáku a ještě koukat na svět.
S tou otáčecí slídou ti snad poradí někdo s novou kolekcí. Já mám 2007 a tam něco takového na hluboké korbičce nejde. (Teda apoň myslím…
)
Ahoj Kykousku,
no my v te korbicce vozili, dokud se do ni Miky vesel (a to neni zadny tintitko). Myslim, ze tak do 10mesicu, pak uz to fakt neslo - nevesel se tam sam, natoz s fusakem.
A s tim druhym dotazem neporadim - mame jednobarevny.
Jinak ti chci napsat, ze mas krasny deti. Obdivuju, jak to zvladas. A dvojcata jsi rodila ve Vrchlabi, jeste ve „stare“ porodnici?
já taky neporadím mám taky kolekci 2007.
jinak nechápu, asi máte hodné děti, Robik musel v půl roce do sporťáku a ještě zapnout do pásů, jinak by byl dole coby dup. Pak jsem ještě přikupovala kšíry.
takže v korbě si ho teda představit nedovedu, navíc se mu tam ani nelíbilo, protože neviděl.
Já mám Jane Slalom Pro kolekci 2008 tu modrou s bleděmodrým. A právě bych si tam chtěla dát narch tu tmavě modrou.
No jo, to mě nenapadlo, že tam vlastně nejsou kšíry ![]()
Marjanko, ne rodila jsem v Jilemnici všechny tři. To bylo Vrchlabí vždy při mých termínech zavřené. Ale asi bych šla stejně do Jilemnice. Nevím, kamarádky moc spokojené nebyly, co tam rodily a neměla jsem tam ráda jednu porodni asistentku
. Jo a děkuju za kompliment za děti. No je to mazec někdy, ale dá se to zvládat. Časem se ten den nějak uspořádá a šlape to
. Mám ale jednou - dvakrát týdně hlídání pro dvojčata na celý den, tak si odpočinu a naberu síly ![]()
Já jsem syna vozila v korbičce asi do 9 měsíců, a šlo by to ještě dýl, jenže si začal sedat a klekat, takže už to nebylo bezpečné ![]()
Jinak neporadím, my jsme měli kolekci 04 ![]()
kykoušku nejsem si jistá, ale řekla bych, že vršek nejde měnit, jen nánožník… ale třeba kecám, fakt si nejsem jistá ![]()
Kykousku , my jezdime v korbicce jeste ted
, kdyz byl Domca maly, tak tam obcas zabrecel, ale ted ho dam do korby a do 5 minut spi, takze proc ho davat do sportaku, kdyz je venku zima a do korby se vejde
Ale je fakt, ze on je opravdu dost drobny…
Jinak s tim vrskem nevim, mame 2007 kolekci, ty myslis u korby nebo u sportaku?? Zkousela jsem otocit korbu, strechu, aby to melo jinou barvu, ale vypadalo to blbe ![]()
No já mám na mysly, když zapínám nakonec u korbičky tu slídu na zipp. My ji máme bledemodrou.Uurčitš víte. Uzavírá se tím korbička a pak se tam zapínaji taky sucháče u boudičky. Červený typ má tu slídu černou, urban ji má zelinkavou…
Jooo, ty myslis kryt na korbu? Takovy to, co se dava navrch, jakoby „nanoznik“? ![]()
No u serie 2007, co mame my, to bohuzel na zip neni, 2 debilni patenty a 2 uchytky misto suchacu
to jedine bych vymenila
No ale to nam zrovna otocit jde a vypada to normalne
![]()
http://img1.rajce.idnes.cz/…raz010tj.jpg
Ta bledemodrá vrchní slida ![]()
Me to totiz zmatlo, protoze slida je „pruhledna umela hmota“
Jak rikam, v nasi kolekci to neni na zip, je to na prd ![]()
A Kykousku, ty bys to chtela jako obratit, aby to melo jinou barvu a nejde ti to zapnout na korbu? Nebo ti to nejde vubec sundat?
Jak to nemame, tak to presne nevim, ja ten vas model ocumovala minule v materskem centru, protoze to nase me fakt vytaci, tak jsem si rikala, ze jim to asi nekdo konecne rekl a v nove kolekci to udelali lepsi, na zip..
Takze s tim jsou taky nejake problemy? ![]()
No nejde to vubec z těch zippů dostat pryč, takže ani nějak otočit. Až bude tepleji, tak s tím budu muset jezdit něbo nevim ![]()
Já to špatně napsala, mamina tomu říká slída, takže jsem automaticky psala slída
![]()