kočárek Jane

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
23.3.09 08:53

Ahoj,

Zuzko: Moc díky za přímý odkaz, jsi hodná :wink: :wink: :wink: Moc mi to pomohlo, páč nekoupím nový kočárek od firmy z Chebu, která není v seznamu, dokonce ji tam mají zvýrazněnou, že jim neprodávají :D :D :D

Kykoušku: Jj… takle jsem si tak trošku rozvyklala XAčko… :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
23.3.09 16:21

Rynty není zač ;-) já si vždycky vzpomenu na sebe, jak jsem v říjnu 2007 jednou projela se Slalomem kamarádky,pak jela domů s tím naším -3komb od Implastu (nebyl špatný, byl hezký ale nedá se to srovnat), a byla z toho :srdce:
3kombinaci jsem během jednoho bláznivého týdne prodala a sháněla Slalom v požadované barvě. PO 5měsících jsem se rozhodla, že vlastně chci úplně jinou barvu :oops:
no a teď vybírám korbičku a autosedačku na druhého Piškotka…

můj manžel tvrdí,že jsem nemocná a že bych se měla léčit :-D ale já tomu říkám Janémánie :-D :lol: :lol: :lol:
hodně štěstí při prodeji a jakou barvičku jsi vybrala???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.3.09 19:18

Zuzko , já jsem taky nemocná :lol: :oops: , protože ho po každé procházce leštim a myju. Partner se plácá po čele, proč ho tak pucuju, že mě někam objedná na sezení :lol: . A vysvětlili ti duvod, proč to nemužou prodat zvlášt? To si ani maminka nemuže nakombinovat barvičky jako to bylo doposud??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
23.3.09 20:48

holky tak jsem to zakřikla…korbička nebude :cry: :cry: :cry:

Kyk já nevím, proč je s tím letos takových cavyků. fakt moc problémů… je mi z toho nanic. Milion obchodů korbičku nabídne, nechají si zaplatit zálohu, pak zavolají do Handy a najednou napíšou, že bohužel to nejde.

U mě je asi problém, že ta „moje“ barva je jen v 3Komb. s golfkama Solo (dříve Carrera) no a ty se prý blbě prodávají. Takže oni nejsou ochotni objednat si na obchod 3kombinaci, mi prodat korbu a jinému zájemci -copak by se vážně NIKDO nenašel? - golfky. Já bych si i připlatila, ale prostě nikdo nechce…K tomu píšou že dodání kompetu s golfkama je v červnu. Kdybych měla zbytečných 13000, tak si to objednám a pak se to pokusím prodat… ale takhle???

ANO,mohla bych si vybrat jinou barvu, ale mi se jiná nelíbí. Jsem zamilovaná do téhle a já ji prostě musím mít…nejsem normální…ale snad je pochopitelné, že se na konci 6měsíce těhu nechci už nervit a mít korbičku doma…

tak se tady lituju a kroěm toho, že jsem tento týden slaměná vdova tak mám i blbou smůlu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.3.09 21:21

No to nechápu, to je teda systém. A byla jsi se ptát v nějakém kameném obchodě? Třeba by jim to prošlo. My když se šli kouknout na Jane, tak paní strašně ochotná, že si to mužeme nakombinovat ty barvy jak chceme. Že s tim ale dělaj problemu. Misto aby si mohla maminka vybrat to, co se ji libi, tak dělaj akorát problemy..... jak slaměná vdova 8O ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.3.09 07:54

Ahoj holky,

Zuzko: Mě se líbí barvička Noir… jelikož to vypadá, že to bude praktická sestava barviček :lol: :lol: :lol: Já mám u XAčka oranžový sporťák a při skládání do auta je zašpiněný až ouvej, tedy se zašpiní boudička na dvou místech :roll: :roll: :roll: A kdyby tu 2009 … tak to nevím-nevím, podle mě je v 2009 hezčí výběr barviček…
Jenže to asi nakonec dopadne tak, že si koupím jen golfky :cry: :cry: :cry: Zatímí totiž nikdo nechce koupit můj stávající komplet…chjooo :? :? :? a koupit Janéčko chci až prodám tento…
No, to teda mají blbý systém… u X-landeru to naštěstí jde nakombinovat…ale do června je poměrně ještě daleko a do té doby se to ještě nějak zařídí :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
24.3.09 08:01

Kyk je ještě příliš brzo, aby ta nová kolekce byla na krámě, ptala jsem se jen ve Špuntíku. A tady u nás je jeden jediný obchod, kde mají kolekci 09 objednanou a ti si vybrali zálohu a teď že dostali instrukce z Handy, že to nejde. Budu to zkoušet, ale nevím,jestli zvládnu v 7.-9měsíci objíždět obchody a prosit… ale asi jo!

slaměná vdova ptž manžel je na služebce v Německu… :(

Rynty s prodejem kočárku to je vždycky těžké. Každý by chtěl nový za co nejmenší prachy… :-( Jinak ta 08 má takový dle mě nepraktický materiál… strašně se na to chytá prach, měla jsem korbičku Urban a hrůza. Měla jsem ji jako záložní, ale zase jsem ji prodala. Ale možná to byla jen ta jedna…???
já nechápu, proč jsem musela natrefit na ten blbý rok zrovna já :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
24.3.09 10:13

Ahojte spolupříznivkyně slalomu!
Zuzko, četla jsem o Tvým troublech a napadlo mě, že když si objednáš komplet po internetu, ale požádáš o samostatné naúčtování, což nevím, jeslti půjde, můžeš podle zákona do 14dnů golfky vrátit bez udání důvodu a nechat si jen korbu.
Každopádně moc držím palce, ať svou vysněnou korbu seženeš, naprosto Tvé vášni rozumím, a přeji spoustu krásných procházek s mimískem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
24.3.09 10:18

Petu díky za tip… vidíš, to mě nenapadlo… akorát si nejsem jistá, jestli se při objednání celého kompletu nemusí vracet celý komplet, řekla bych že jo…

počkám do května, než bude kolekce v Německu, Polsku atd a pak zaútočím… snad se dočkám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
24.3.09 10:31

Zuzko, to jsem právě myslela, že by šlo vyřešit tím, že se domluvíš, že odebereš golfky i korbu, ale samostatně, tedy aby to samostatně naúčtovali, třeba že jste se tak domluvily s kámoškou, ideálně, kdyby nějaká dobrovolnice na sebe vzala tu koupi golfek z kompletu rovnou a pak jim to vrátila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
24.3.09 11:27

no úplně ideální by bylo,kdyby si nějaká dobrovolnice chtěla ty golfky taky na červenec pořídit. Měla jsem i inzerát na MMB ale nikdo se neozval…
tak uvidíme, každopádně moc dík za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.3.09 21:50

Zuzko: A pro zajímavost, jaké to máš vyhlídnutou tu barvičku, resp. korbičku s golfkama? :) :) :)
Jj, to je přávě těžké :roll: :roll: :roll: Kočárek za co nejmenší prachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
25.3.09 07:00

Rynty tuhle barvičku:
http://handypraha.cz/…_451_big.jpg /> http://www.spuntik.cz/imagegen.php?… takhle to vypadá na těch golfkách…

zní to blbě, ale já bych klidně za tu korbičku zaplatila o něco víc než za novou. TeĎ jsem si psala s jednou moc hodnou a ochotnou paní, že se hned ozve, jak někdo objedná golfky a rozdělí nám komplet. Tak prosím holky držte pěsti… ještě máme chvíli čas ale moc ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.3.09 13:06

Zuzko: Barvička je to moooc krásná a na kluka jak vyšitá :D :D :D Já si myslím, že ji určitě seženeš :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.3.09 11:56

Holky, chtěla jsem se zeptat, nemáte některá barvu Air (modrá) z loňské kolekce?
Jak se s ním jezdí, co potah, padá opravdu hodně ta nožní brzda, je vhodný i pro vysoké rodiče.
Našla jsem si totiž v Polsku komplet spor´táček a korbička za 11800,– nový. Ale bojím se těch reklamací u janéček.
k.a.c.k.a.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí