Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTo je fakt divny.. no jak tak koukam, tak se Jane moc nepoucilo
Je fakt, ze ja to v lete vubec nepouzivala, nastesti to jen odepnu z patentu a je to dole… Jestli to s tech zipu nejde, tak nevim teda…
Leda to rolovat pod tělíčko. No ale bude to vypadat fakt divně
. No tak asi přejdu na pul roce na sporták. A muže v něm dite taky ležet? Já ho ještě neprozkoumala. Ted mám jen tu korbu a sedačku. Může v tom sportáčku spát i dvouleté ditko?
No Domca jezdi furt v korbe
je to prcek
Ale myslim, ze to do lehu jde, i kdyz ne do uplnyho. Ma to snad 3 polohy tusim ![]()
Taky mám Dominička
, No já teda uvidim. Ten nánožník me pěkně štve, že nejde odendat. Třeba nějaká majitelka 08 napíše, jestli to jde.
AHoj, koukni se pořádně na ten zip, já mám kolekci 2006 a tam je zip a jde to sundat, ale žila jsem asi rok v tom, že to prostě nejde, měl by tam bý dvoucestný zip a na jedné srtarně to prostě stáhneš celé jako u bundy nebo svetru
hele mrkni na www.handypraha.cz
tam je servis jané, pán suprovej a on ti určitě poradí. já ze sebe dycky udělám blbečka a poradí mi kdekdo
Zanko ted jsem to zkoušela sundat a nejde to. Máš pravdu je tam dvoucestný zip, ale vytahuji to silou a bojim se, abych to nevytrhla a pak budu vubec v ..... kopru ![]()
kitty25 díky za odkaz. Taky budu asi za blbce
![]()
Kykoušek, na jedné straně to musí jít a silou, já taky myslela, že to vyrvu, fakt to jde
končí to tím dílem, na který nasazuješ jezdec, tam musíš dostat obě dvě ty pohyblivé části, co neníž a pak s tím zkus popotahovat, takhle blbě to jde jen poprvé, neboj se toho, oni ti v Handyy nic jiného než já neporadí
Mě to ukázala kámoška, co má obchod s dětským zbožím. Snad ti to pomůže, jsem zvědavá jestli to sundáš
Dej pak vědět.
tak mám to. Už jsem se teda bála, že jsem to utrhla, když to vypadlo
. Tak to je fajn a ted už to jde jak po másle. Moc ti děkuji… já jsem ale hloupá
![]()
Nejsi hloupá, já na to taky sama s návodem v ruce nepřišla… Až když jsem to viděla na valstní oči, tak jsem to zkusila a hrubá síla zvítězila
Tak to jsem ráda, že se povedlo!!!Gratuluju! ![]()
Jsi mu záchrance
. Jak taková prkotina potrápí
. Ještě jednou děkuji.
Ahoj holky, mam dotaz........
Kde nafukujete kolecka?Normalne na benzince?V obchode, kdyz jsme Jané kupovali, tak rekli, ze dofukovat JEN pumpickou................
Tou to ale bohuzel nejde........i kdyz pumpa funguje a kola praskla nejsou......... ![]()