kočárek Jane

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
9.2.09 18:17

To je fakt divny.. no jak tak koukam, tak se Jane moc nepoucilo :lol: Je fakt, ze ja to v lete vubec nepouzivala, nastesti to jen odepnu z patentu a je to dole… Jestli to s tech zipu nejde, tak nevim teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
9.2.09 19:15

Leda to rolovat pod tělíčko. No ale bude to vypadat fakt divně :roll: . No tak asi přejdu na pul roce na sporták. A muže v něm dite taky ležet? Já ho ještě neprozkoumala. Ted mám jen tu korbu a sedačku. Může v tom sportáčku spát i dvouleté ditko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.2.09 19:38

No Domca jezdi furt v korbe :lol: je to prcek :wink: Ale myslim, ze to do lehu jde, i kdyz ne do uplnyho. Ma to snad 3 polohy tusim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
9.2.09 20:23

Taky mám Dominička :lol: , No já teda uvidim. Ten nánožník me pěkně štve, že nejde odendat. Třeba nějaká majitelka 08 napíše, jestli to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.2.09 20:34

Jojo, Domca je nejlepsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
9.2.09 22:08

AHoj, koukni se pořádně na ten zip, já mám kolekci 2006 a tam je zip a jde to sundat, ale žila jsem asi rok v tom, že to prostě nejde, měl by tam bý dvoucestný zip a na jedné srtarně to prostě stáhneš celé jako u bundy nebo svetru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.2.09 22:13

hele mrkni na www.handypraha.cz
tam je servis jané, pán suprovej a on ti určitě poradí. já ze sebe dycky udělám blbečka a poradí mi kdekdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
9.2.09 22:24

Zanko ted jsem to zkoušela sundat a nejde to. Máš pravdu je tam dvoucestný zip, ale vytahuji to silou a bojim se, abych to nevytrhla a pak budu vubec v ..... kopru :lol:
kitty25 díky za odkaz. Taky budu asi za blbce :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
9.2.09 22:29

Kykoušek, na jedné straně to musí jít a silou, já taky myslela, že to vyrvu, fakt to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
9.2.09 22:33

končí to tím dílem, na který nasazuješ jezdec, tam musíš dostat obě dvě ty pohyblivé části, co neníž a pak s tím zkus popotahovat, takhle blbě to jde jen poprvé, neboj se toho, oni ti v Handyy nic jiného než já neporadí :-) Mě to ukázala kámoška, co má obchod s dětským zbožím. Snad ti to pomůže, jsem zvědavá jestli to sundáš :-)Dej pak vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
9.2.09 22:37

Tak jdu na to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
9.2.09 22:42

:-) :-) :-) tak mám to. Už jsem se teda bála, že jsem to utrhla, když to vypadlo :roll: . Tak to je fajn a ted už to jde jak po másle. Moc ti děkuji… já jsem ale hloupá :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
9.2.09 22:44

Nejsi hloupá, já na to taky sama s návodem v ruce nepřišla… Až když jsem to viděla na valstní oči, tak jsem to zkusila a hrubá síla zvítězila :-) Tak to jsem ráda, že se povedlo!!!Gratuluju! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
9.2.09 22:48

Jsi mu záchrance :lol: . Jak taková prkotina potrápí :roll: . Ještě jednou děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.2.09 18:53

Ahoj holky, mam dotaz........
Kde nafukujete kolecka?Normalne na benzince?V obchode, kdyz jsme Jané kupovali, tak rekli, ze dofukovat JEN pumpickou................
Tou to ale bohuzel nejde........i kdyz pumpa funguje a kola praskla nejsou......... :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí