Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProHezký večer,doufám,že nevadí,že se zeptám u vás-koukala jsem,že většina z vás má slaloma.
Otázka je jestli se vám někomu stalo,že se vám natrhla ta průhledná část?Já to zjistila dnes,že to je kousek odtržené.Přitom s kočárem zacházíme opatrně.Tak nevím co s tím,bojim se,aby se to nerozjelo ještě víc,to by jsme to pak mohli vyhodit?!
Dík za případné rady.Elen
No já to registruju od kolekce 2007, máme oranžovo-tyrkys, kámoška má takovou tlumenou oranž s šedočernou - taky 2007.
Myslím, že jiné barvy než ofiko na stránkách se nevyrábí.........
Kykoušek píše:
Já myslím, že Zuzka chtěla tu modrou. už jsem měla jednou podobný dotaz a nevim, zda mi bylo přesně odpovězeno. Holky, už nekolikrát jsem viděla uplně jiné barvičky na Slaloma než mají v nabídkách. To si nechávaji holky šít, nebo kde se tyhle barevné varianty skrývají? Dnes jsem zase viděla tak krásnou korbičku. Chtěla jsem se optat, ale bylo mi to hloupé
no mozno to bola korbicka od concordu,ta inac pasuje na konstrukciu jane slalom.....a su si veeeelmi podobne… ![]()
odtržená část průhledná, viděla jsem v servisu, volej handy praha, pán velmi ochotný, určitě to spraví. spravil mi i madlo a to jsem nedoufala
trošku se vtírnu, prodáváme kočárek Jané Marine 2007, koupíme sourozenecký
viz. odkaz
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Katko: dík za radu,už jsem to zvládla odepnout,a přitom i zjistit,že to je obustranné.tak jsem si to změnila na šedou nahoře,přeci jen ta zeleno-žlutá trošku zářila ![]()
Aha, tak tu korbičku chápu. Asi ji měli od toho concordu. Ale už jsem se setkala i se sportáčkem v jiných barvách. Tak já až někoho zase potkám, tak se zeptám. Snad nebudu drzá ![]()
Kykoušku-mě to taky vůbec nešlo sundat a po dlouhém zlobení to povolilo.Prostě jsem to zkoušela na jedné straně,na druhé až to nakonec šlo.
Ale trvalo to ![]()
Jé, mě to také nešlo a co jsem se natrápila, ale poradila mě v jedné diskusi Kitti a silou jsem to vyndala. až jsem se bála, že to bude konec. No a pak už to jezdilo jak po másle.
jj já chci tu modrou…už jsem to psala ale v jiné diskusi. Problémek je v tom, že ta korbička je v kompletu s golfkama. A to se prosím zatím dělit nebude. Takže - ano jsem blázen - objednala jsem celou kombinaci a budu se snažit prodat golfky…
pokud byste měl někdo zájem o golfky SOlo /dřív Carrera/ v modré barvě Lagoon, tak pište, snažím se je vyaukcovat, prodat,ale i o 1000 levnější než na netu (to ani nemluvím o kamenných obchodech) a se sluneční clonou zdarma je zatím nikdo nechce ![]()
máme tuto barvičku:
http://handypraha.cz/…_451_big.jpg /> v reálu je tmavší, ale mě prostě zklamalo, že všechny korbičky jsou buď černé s malým proužkem barvy nebo růžová na kluka nehrozí, a ta světlá mně taky neuchvátila…
tak já doufám, že se golfky prodají. Už jedny po Terce mám a i tak budu doma zabita… ![]()
ad barvičky:oranžová byla v kolekci 2006 (naranja), pak oranžšedá(ebory) a oranžmodrá 2007, loni byla etna taková oranžovo hnědá… a concord korbičky i autosedačky pasují na podvozky Jané, ti měli loni oranžovou:
http://www.e-broucek.cz/…22132459.jpg
Blázen nejsi
. Já mám známou a ta řikala, že by si chtěla koupit právě tyto golfky. Tak se ji mam optat?? A kde jsi našla tu oranžovou?? Ta je krááááásná z 2006. Teda to vědět, tak ji mám doma. Škoda, malej už je větší a korbičku budu zanedlouho dávat pryč ![]()
Taky se nam vytrhla ve svu ta slida pitoma, debilni, jezis, to je takova kravina, okno pres celej kocar…no to uz je jedno, kazdopadne pan Fiala z Handy nam rekl, ze pokud kocarek dopravime do stredy, tak ve ctvrtek to hromadne zasivaji a spravuji a v patek bude k odebrani, coz celkem jde, byt den a pul bez kocaru…no me se to stalo v zime a nechala jsem to az na ted, necham to opravit cca za 14 dni, odepnu jenom tu boudu a budu mit jen slunecnik. Jo poprve je to zdarma a PODRUHE za 500 (coz uz mi pripada, ze se mam pripravit na to, ze to bude znova a znova
…no proste Jane slalom me zklamal - teda ten sportak.
Jak jsem tady kdysi psala o tom ani sedu ani lehu ve sportaku, tak mala uz nam spolehlive rve, nechce sedet tak napul, a vzteka se, nevim co s tim… ![]()
teda holky, na co vy všechno nepříjdete ![]()
popodopo:
teda sice chvílema taky nadávám na tu slídu jako okýnko, ale aspoň na malýho vidím. Musím to vždy vychytat slunečníkem aby na něj nesvítilo, ale dá se to. jedině pořídit tu černou plachtičku co paní na mimibazaru šije. Jinak já jsem dala malýmu hračky na madlo / ty co je tam na sucháč zapneš aby je dítě neshodilo / a malej se zabaví a vůbec mu nevadí, že úplně nesedí.
Já jsem si to u té pani objednala, ale ještě čekám. Tak jsem na to zvědavá. Ale není to moc drahé. Oproti kočárku je to pár kaček ![]()
kyky teď mám zájemce, ale klidně se zeptej
uvidíme. Pokud nikoho neseženu, tak si je holt nechám, no.
Ta oranžová je pěkná
tak třeba na dalšé miminko ![]()
jinak s tou slídou, já jsem to naštěstí řešit nemusela (ťuk ťuk), ale asi abych se na to připravila, co? To je mazec…
jinak krásné velikonoční pondělí ![]()