Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProKyky jo i podvozek…korbičku mám z 3komb Solo a sporťák nový.
Dneska jsem to tak promazala, že to snad přejde! Takový krásný kočár a aby vrzal, no to by mě kleplo
![]()
s tou aretací u přecchozího sporťáku (kol.07) mi to dělalo, teď už ne…nevím, čím to je, ale po servisu mi to už taky nedělalo. Tak tam asi něco přitáhli?
Ahoj holky,
připadám si jako blbec, ale včera jsme si přivezli kočárek, je perfektní ale součástí byla něco jako maličká nákupní taška ze strany na zip a uvnitř je slídová vložka - netušíte náhodou k čemu to je?
Moc děkuji za info, nerada bych volala do Handy a udělala ze sebe vola ![]()
Kykousku :taky se mi to furt aretovalo,byla jsem už vzteklá…,ale po servisu v Handy,jako když utne… ![]()
holky:kdy jste dávali mimíse do sportáku?
Zuzko: wau,toto uteklo,taky se přidávám ke gratulacímaat se Kubíkovi dobře jezdí ![]()
Taky už jsem vzteklá. Po každý, co do něčeho narazim mírně, tak se to zacvakne. Hned jak bude cesta, tak ho tam dám
.
Ještě me štve jedna věc u sportáku a to ta bouda. Pokud mám plnou kapsu věcí (klíče, mobil, peneženku atd) tak mi boudička klesá do záklonu a není to teda moc praktické a ani pěkné. Budu to muset nějak svázat ![]()
Ahoj holky…
Zuzi, velka gratulace!!!!
Chci se zeptat opet neco kolem slunečníku, holky co ho mate, musim kupovat original Jane, nebo bude pasovat nejaky UNI?
Nemam moc casu jezdit po obchodech…tak pokud poradite, budu moc rada, ted jsem se divala na MMB, a je jich tam hafo.......
Se divam, ze i nejaka pani na MMB sije vlozky do sportaku…asi vyuzijeme…ve sportaku vypada plina blbe a Tobís porad ublinkava.......
Befi, ja ho dnes zkousela dat do sportaku a naprosta parada..........ovsem ofiko chceme vyjet ven za mesic........je mi lito korby.....tak zkusime vydrzet........
pa
Tak za me určitě origo slunečník. Já koupila univerzál a pokaždé se strašně rozčiluji. Nedrží, kývá se všude, nejde pořádně zajistit na uchytech …no dnes jsem ho málem roztřískala o lampu na chodníku… Věřím, že dlouhé trvání to mit nebude.
Kykoušku a videla jsi je na zivo?Jsem se divala a jsou nejake velke…A taky nemuzu nekde najit URBAN…maji jinak vsecky ostatni…
Jeste jsem se docetla ze na Janecka pasuje nejaka nemecka znacka…ale nevim jaka........ ![]()
Ahoj holky
Merssy ta „nová“ značka je NURSE
Jak se máte???
Viděla jsem ho „naživo“ a připadá mi daleko menší než Jané a celkově je takový nic moc, ale je to můj názor!
http://www.nej-kocarky.cz/…ooper-duplo/
Holky, vedu hoooodně těžké dilema
![]()
Mám Jané Slalom a pořád přemýšlím jestli ho mám vyměnit za Jané Nomad?!?
Jaké máte zkušenosti?
Co myslíte, mám si ho nechat nebo vyměnit???
Omlouvám se za pitomý dotaz,ale nějak se nemůžu sama rozhodnout
![]()
Merssy, kamarádka má právě ten origo a je spokojená. Ve větru drží a nehoupe se pořád na všechny strany.
Veru, no já zkušenost nemám, ale Slalom je lepší na zimu. S trojkolkou se krásně ve sněhu jezdí. Nomad je zase vic stabilnější. za mě bych si ponechala Slaloma. Za ním se každý otáčí
![]()
Loff asi už jsi na to přišla, ale máš SZ ![]()
Bef děkujeme--- jj letí to hrozně… jinak do sporťáku jak se kdo cítí a my dávali až v 9m… někdo strašně řeší ty záda, že ten sporťá k není pro mimi, ale podle mě je to ta poloha protiblinkací, kterou mívají i novorozenci a taky když chce vidět do světa třeba ![]()
xmerssy já za sebe slunčník nikdy, měla jsem clonu a spokojenost maxi. Já nerada slunečník kvůli manipulaci, otáčení atd. originál slunečník co jsem slyšela nic moc…lepší prý je CasualPlay s UVfiltrem, pasuje -) ale jen jsem viděla a osobní zkušenost nemám
Veru můj názor je zkreslený, já totiž miluju Slaloma a nevyměnila bych ho nikdy za nic
ani za Nomada, ale u mě to byla láska na první pohled no
Veru , ahojky:-)), Karolínka je krasna, no cela maminka:-)), a co Kubík rika na sestricku??
Ja jsem taky Slalomova…
…
Zuzi , prave jsem se to dozvedela, ze pasuje od CP…ja chci oboje i clonu…Jo a vyrabi se Teutonia nepruhledna a pasuje na sportak?
Merssy - no jo, je to naše zlatíčko
![]()
Kubula dobré, on je teď strašně důležitý - vyhazuje plínky, nosí podložku, drží Karolínku při koupání za ruku ...... no sranda!
Dívala jsem se ti na fotečky na rajčeti, protože jsem byla zvědavá jak rostete a super, Tobík je prostě úžasný!!!
![]()
Asi jo holky, zůstanu u Slaloma, mám ho se vším (nánožník, fusak…) tak zas proč ho měnit!
S tou vložkou nevím, to bd vědět „paní Slalomka“ Zuzča, ta má přehled a to myslím vážně - je šikula a má to v merku!!! Ale naopak to pasuje, kamarádka přecházela ze Slaloma na CP a má tam původní vložku takže teoreticky by to pasovat mělo!