kočárek Jane

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
21.5.09 08:57

No mě minulý rok nechal PPLák táhnot postýlku s madračkou do třetího patra. A to jsem mu anbízela peníze, když mi to vynese a nic. Takže ten pán, co ti pomohl, tak to je zázrak. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
21.5.09 12:07

Pavluš ten pán co dělá servis v Handy je milý a ochotný, tak chvíli ty prodavačky přežiješ, jen tě za ním odkážou ;-)
Anet no zrovna PPLák mi zaparkuje pravidelně u vedlejšího domu, čeká na mě u auta, než si pro to dojdu a pak mě tam nechá s tím stát. Břicho viděl 100%. Pomalu ani nezabučel, tak co bych chtěla…
Zkoušela jsem stát u baráku a čekat, až to donese, ale ani to s ním nehlo. Tak toť má zkušenost… GLS mi ještě nic nepřivezli, tak si dělám asi falešné naděje :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
21.5.09 14:16

Jako ti chlapy mají snad srdce z kamene jinak to ani není možné, že těm ženským nedokáží pomoct. Nebo jsou slepý a bříško nevidí :evil: :evil: Je to šílená bezohlednost. Myslím si, že by snad mohly pomoct. nebo by se to chtělo do nich obout :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
22.5.09 11:01

Tu bezohlednost já nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
27.5.09 23:25

Tak holky, takhle vypadá ten mnou ušitý letní potah do Janéé 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
27.5.09 23:34

Tak tady máme ještě fotečku s naším Matyáškem a ještě jak už jsem popisovala, jak sjem tam našila pod tu slídu roztříhanou clonu do auta na zadní okno.

Je to teda focené v kočárkárně a mobilem, takže trochu horší kvalita. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
28.5.09 15:09

Anet šikulka ;-)
a už je doma, zde slíbené fotečky:

dostatečně prostorný: Terka 13kg a 92cm, přes 2 roky:  

sporťák:

korbička:

autosedačka Concord Ion

takhle to má taťka nachystané až pro nás pojede do porodnice ;-) 

pak že korbička není dost prostorná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
28.5.09 17:59

Zuziku no kráááááááááááááááásnejjjj :D opravdu. Já kydž ho vždycky vidím na obchodě, tak slintám :x Už se nemůžete dočkat coo? :D Je opravdu zpracováním úplně jiný. Akorát mohly vymyslet větší nákupní košík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
1.7.09 17:18

Ahoj holky…

mam dotaz ohledne autosedacky…
Jak dlouho jste pouzivali??Ja mam pocit, ze malej je tam strasne nacvaklej, delka dobra, mame 60cm, vaha 6kg........Proste je to uzky a je tam celej takovej zkroucenej........Tak jsem z toho trochu rozladena....... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
1.7.09 17:23

Merrsy : taky z ní nejsem vorvaná :? Eliška je v ní taky namáčklá,potí se.máme teda stále tu novorozeneckou vložku,a to na hlavu o kousek výš.je to ale naprd,bud to nastavíme tak,že je v tom pohodlně,ale při spaní jí padá hlava :roll: ,nebo zase tak,že hlava je sice ok,ale zase je v tom zmáčklá.. :?
Už se těším,až budem kupovat 9-18kg.Do Jané ale už rozhodně nepůjdu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
1.7.09 17:29

Befi , ahoj........hmmm, takze stejne jako my........
Presne, kdyz usne, hlavicka pada…poti se v tom a kdyz ho do ni dame, proste rev…Malej ma rad prostor…dost se roztahuje......
Jasny, ze v sedacce musi byt na pevno, ale on je tam proste chudina namacklej..... :? .....Do autosedacky Strata bych uz v zivote nesla......Jinak s hlubokym jsme zatim spokojeni…ma dost mista, dobre se s nim jezdi…

No taky se tesim na novou autosedacku.........napadlo me, jestli se neda koupit ta na vetsi deti s vlozkou, dat proti smeru jizdy a az bude vetsi, tak zase po smeru, proste ji vyuzit na dyl........
Ale nevim, v sedackach se nevyznam....... :? , musim na to kouknout......

A co treba 0-18kg?

Mate predstavu jakou potom pro Eli koupite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
1.7.09 17:31

Bef, taky mame stale novorozeneckou vlozku........ona prece ani vydelat nejde....... :? A posunute na doraz, ale je to jedno, je to proste strasne uzky......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
1.7.09 18:23

Merssy : já myslím,že vyndat jde,ne?
9-18kg jsem zjištovala v disiusi autosedačky a bylo mi tam poraděno bud od Maxi cosi nebo Romer. ale cena tak kolem 8tisíc :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
1.7.09 18:29

Mě vyndat šla, ale ten podhlavník nejde. Taky jsem byla na Stratu pěkně naštvaná. Na třech měsících jsme koupili jinou a od té doby je malej spokojenej a já taky. My už jsme měli problém nacpat ho tam v porodnici a to měl jen 3,3kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
1.7.09 18:30

holky…do vacsich autosedaciek musia mat miminka bezpodmienecne tu vahu ako pisu autosedacky.....inak straca zmysel ochrany..... :!

v maxi cosi vo vajicku isla ta novorozenecka vlozka vybrat von,maly tam bol skoro do roka…ale je fakt ze jane autosedacky su male...... :?

mohli by ste ju vymenit za autosedacku concord.....je vacsia a pasuje na jane kociky...... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí