Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo mě minulý rok nechal PPLák táhnot postýlku s madračkou do třetího patra. A to jsem mu anbízela peníze, když mi to vynese a nic. Takže ten pán, co ti pomohl, tak to je zázrak. ![]()
Pavluš ten pán co dělá servis v Handy je milý a ochotný, tak chvíli ty prodavačky přežiješ, jen tě za ním odkážou ![]()
Anet no zrovna PPLák mi zaparkuje pravidelně u vedlejšího domu, čeká na mě u auta, než si pro to dojdu a pak mě tam nechá s tím stát. Břicho viděl 100%. Pomalu ani nezabučel, tak co bych chtěla…
Zkoušela jsem stát u baráku a čekat, až to donese, ale ani to s ním nehlo. Tak toť má zkušenost… GLS mi ještě nic nepřivezli, tak si dělám asi falešné naděje ![]()
Jako ti chlapy mají snad srdce z kamene jinak to ani není možné, že těm ženským nedokáží pomoct. Nebo jsou slepý a bříško nevidí
Je to šílená bezohlednost. Myslím si, že by snad mohly pomoct. nebo by se to chtělo do nich obout ![]()
Tak holky, takhle vypadá ten mnou ušitý letní potah do Janéé 
Tak tady máme ještě fotečku s naším Matyáškem a ještě jak už jsem popisovala, jak sjem tam našila pod tu slídu roztříhanou clonu do auta na zadní okno.

Je to teda focené v kočárkárně a mobilem, takže trochu horší kvalita. ![]()
Anet šikulka ![]()
a už je doma, zde slíbené fotečky:
dostatečně prostorný: Terka 13kg a 92cm, přes 2 roky:

sporťák: 
korbička: 
autosedačka Concord Ion 
takhle to má taťka nachystané až pro nás pojede do porodnice

pak že korbička není dost prostorná

Zuziku no kráááááááááááááááásnejjjj
opravdu. Já kydž ho vždycky vidím na obchodě, tak slintám
Už se nemůžete dočkat coo?
Je opravdu zpracováním úplně jiný. Akorát mohly vymyslet větší nákupní košík.
Ahoj holky…
mam dotaz ohledne autosedacky…
Jak dlouho jste pouzivali??Ja mam pocit, ze malej je tam strasne nacvaklej, delka dobra, mame 60cm, vaha 6kg........Proste je to uzky a je tam celej takovej zkroucenej........Tak jsem z toho trochu rozladena....... ![]()
Merrsy : taky z ní nejsem vorvaná
Eliška je v ní taky namáčklá,potí se.máme teda stále tu novorozeneckou vložku,a to na hlavu o kousek výš.je to ale naprd,bud to nastavíme tak,že je v tom pohodlně,ale při spaní jí padá hlava
,nebo zase tak,že hlava je sice ok,ale zase je v tom zmáčklá.. ![]()
Už se těším,až budem kupovat 9-18kg.Do Jané ale už rozhodně nepůjdu!
Befi , ahoj........hmmm, takze stejne jako my........
Presne, kdyz usne, hlavicka pada…poti se v tom a kdyz ho do ni dame, proste rev…Malej ma rad prostor…dost se roztahuje......
Jasny, ze v sedacce musi byt na pevno, ale on je tam proste chudina namacklej.....
.....Do autosedacky Strata bych uz v zivote nesla......Jinak s hlubokym jsme zatim spokojeni…ma dost mista, dobre se s nim jezdi…
No taky se tesim na novou autosedacku.........napadlo me, jestli se neda koupit ta na vetsi deti s vlozkou, dat proti smeru jizdy a az bude vetsi, tak zase po smeru, proste ji vyuzit na dyl........
Ale nevim, v sedackach se nevyznam.......
, musim na to kouknout......
A co treba 0-18kg?
Mate predstavu jakou potom pro Eli koupite?
Bef, taky mame stale novorozeneckou vlozku........ona prece ani vydelat nejde.......
A posunute na doraz, ale je to jedno, je to proste strasne uzky......
Merssy : já myslím,že vyndat jde,ne?
9-18kg jsem zjištovala v disiusi autosedačky a bylo mi tam poraděno bud od Maxi cosi nebo Romer. ale cena tak kolem 8tisíc ![]()
Mě vyndat šla, ale ten podhlavník nejde. Taky jsem byla na Stratu pěkně naštvaná. Na třech měsících jsme koupili jinou a od té doby je malej spokojenej a já taky. My už jsme měli problém nacpat ho tam v porodnici a to měl jen 3,3kg.
holky…do vacsich autosedaciek musia mat miminka bezpodmienecne tu vahu ako pisu autosedacky.....inak straca zmysel ochrany..... ![]()
v maxi cosi vo vajicku isla ta novorozenecka vlozka vybrat von,maly tam bol skoro do roka…ale je fakt ze jane autosedacky su male...... ![]()
mohli by ste ju vymenit za autosedacku concord.....je vacsia a pasuje na jane kociky...... ![]()