kočárek Jane

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
4.9.09 16:47

Tak na to jsem se chtela zeptat taky.....mate slunecnik na rukojeti??
Ja mam teda neorigo…
A taky nevim jak dat nanoznik… :? jako kam ho pridelat…nemel by nekdo foto?
 Diky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
9.9.09 08:29

Ahoj,

právě jsem narazila na tuto diskuzi a tak jsem ji trochu prolistovala. Na prvního jsem měla Slaloma a teď na druhé jsem ho koupila zase, jen starší typ.

Byla jsem rozhodnutá, že autosedačku od Jané nechci, protože vycházela blbě v testech a špatně se s ní manipulovalo. Chtěla jsem kupovat MaxiCosi Cabrio a vozit ji na podvozku od Zappek, které mám po synovi.

Právě jsem se zjistila, že Jané Strata se v testech výrazně zlepšila, ale je prý malá. Rodím velké děti, takže do Janéčka určitě nejdu. Ale tady jsem se dočetla, že na Jané lze na:,–(it i Concord Ion a ten je prý velký i bezpečný dost.

Teď vážně nevím, kterou koupit. Jednodušší by bylo mít autosedačku kompatibilní se Slalomem, ale netuším jestli je opravdu tak dobrá jako MC Cabrio :oops: Máte ji někdo? A jak jste spokojení?

Jsem z toho rozhodování už kapku nervózní, termín se neúprosně blíží, tak budu vděčná za jakoukoliv radu.

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
9.9.09 21:43

Ahoj Petto,
já jsem si na Slaloma přesně z důvodů, které popisuješ, toho Concorda koupila, na www.detskydum.cz je maj v akci za super cenu. Nicméně jsem ji ještě neozkoušela v praxi, jak vidět na metříku :lol: . Zatím můžu říct, že na podvozku sedí perfektně, je opravdu prostorná a krásná. V testech vyšla stejně dobře jako MC Cabrio. Normálně se nacvakne a stisknutím čudlu na rukojeti zase vycvakne, opravdu super pohodlné, to je myslím u MC Cabria na zappovi složitější, tam je zapotřebí adaptérů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
9.9.09 22:45

Petulie,
díky za odpověď. Právě na detskydum.cz ji mám vyhlídnutou, loňská kolekce je tam za dost solidní ceny.

Právě proto, že v testech dopadly obě stejně, tak jsem nerozhodná, . Ale máš pravdu, že na Zappky se musí používat adaptéry, ani nevím jestli je možné je s těmi adaptéry i složit. Pamatuju si jak mě to děsně prudilo u toho starého Slaloma. Takže to nakonec asi rozhodne a zvolím Concorda.

Ještě jednou díky, konečně můžu poslat objednávku a manžel si oddychne (měl strach, že mimčo povezeme z porodnice v náručí) :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
13.9.09 17:51

Marci: a už si nánožník vytáhla? budu ho muset už taky vyndat.zatím tady teda nikdo neporadil,jak se přidělává…Ty máš origo nebo neorigo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
13.9.09 21:33

Befano,
já mám kolekci 07, nevím, jestli teď nejsou nánožníky jinak šité - nánožník se přidělá sucháčema na konstrukci a patentkama myslím vejš na konstrukci nebo na boudičku, řekla bych tu boudičku… (nemám ho teď doma, lovím zpaměti). Dá buď protáhnout pod madlo, pak nepůsobí tak objemně, anebo se dá zapnout i přes madlo :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.9.09 10:36

Tak jsem ten nánožník zkoušela,a přijde mi to nějaký divný,hrozně monstrozní..Asi to dávám blbě.
Tak vůbec nevím,co ted používat,jestli nánožník nebo dát radši fusak… Zlatá hluboká korbička,kde bylo mimčo krásně schovaný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
14.9.09 13:02

ahoj holky,
zase jsem náhodou zabrousila na diskusi a vida mohu poradit

nánožník:vypadá to trochu monstrózně…
http://www.e-broucek.cz/…oznik3_b.jpg nevím přesně jak u kolekce 08 ale snad to z obrázku poznáte… kolekce 07 měla dva takové no cancourky nebo jak to říct, jeden se obtočil kolem konstrukční tyčky střechy a druhý kolem té středové tyčky na konstrukci podvozku - na jiné by to bylo moc napnuté nebo málo…

Concord máme a zatím naprostá spokojenost. Prostorná, bezpečná. Nechala jsem si poradit od Steeva tady a Concordy vyšly v testech taky skvěle.STrata je pro mnohá miminka malinká. A dobře jsem udělala,ten náš valibuk mělv 2m a týdnu 5,6kgtakže by mu Strata byla za chvíli malá. Sedí úplně stejně jako Strata, dobře se s ní manipuluje. Objednala jsem ji na detskydum, paní byla moc moc moc hodná a ochotná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.9.09 16:27

Befi, jeste jsem nanoznik nevytahla, zatim podzimni fusak…

No jo, Strata, nam je fest mala, jen tapu jakou sedacku ted koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
21.9.09 20:52

Ahoj holky, jdu na vás s prosbou. Budu prodávat korbičku a stratu. Kolkece 2008, strata dva mecice použivaná (jak nová) a korbička 5 měsícu. Tam je u toho nánožníku trochu rozjetý zip, ale šikovná švadlena, to dá do kupy. Nvite s jakou bych měla začít s cenou??
Jo a dnes koukám, že se mi normálně rozjíždí ta pruhledná slída na sportáku :evil: . Nevim, co s tim, už to je tak 10 cm a pokračuje to. Izolepa to neveme, tak co?? jako reklamaci to taky neuznají, že?? Tě pic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
22.9.09 16:03

Kykoušku, ja prodavam korbicku za 3.900Kč…ozvali se mi dva lidi.....mrkni na MMB, tam prodavaji korby spolu se sedackou, at vis ceny.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
22.9.09 21:03

Dobře, moc děkuji. Jdu tam juknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
25.9.09 08:45

Ahojky,
dlouho jsem tu nebyla! :roll: :roll: :roll:

Holky, můž vás poprosit o radu?!?!
Nemáme slunečník na naše Janéčko a tak vůbec nemám tucha jaký koupit!!! Teď jsem našla takový zvláštní, který by se mi asi líbil a je za super cenu.
Vím, že už jste to tu řešily, ale myslíte, že tento někam a nějak připevním?
 http://www.aukro.cz/…kocarek.html

Díky moc, jste zlatíčka!

Zuziku - ahoooj, musím se pak ukázat na snaženíčku, ale nějak nestíhám, protože se snažím být co nejvíc venku dokud je ještě krásně!
Tak papa a pusu Terince a Kubíčkovi :huban: :huban: :huban:

• Citovat
  • Upravit
8041
26.9.09 15:30

Ahoj,
tak jsem psala paní do Handy Praha, od kdy se bude prodávat Nový Jané s otočným sezením. Prý by to mělo být od ledna 2010 a na konstrukci lze na:,–(it i hlubokou korbičku ( a myslím i vše ostatní ) rok výroby 2008/2009 - bezadaptérová verze. Na tom nacvakávání se prý nic nezměnilo. Jsem nadšená, to sezení jen proti směru jízdy mě odradilo už u prvního mimi. Tak teď do něj jdu. Kamarádka mi půjčí jen hl.korbu a autosedačku a tak koupím jen sporťák.
Jen nemůžu někde najít odkaz, jak ten nový Jané bude vypadat, nejste nááááhodou někdo šikovnější :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
26.9.09 15:36

Denny,
koukni o pár diskuzí níž, Jané 2010 tam má svou diskuzi, včetně fotek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...