kočárek Jane

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
26.9.09 16:05

Díky, jsem asi úplně slepá, že jsem to neviděla :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
14.10.09 21:05

Ahoj holky, prosim vas o radu. Přijde mi, že na maleho ve sportaku dost fouká, nánožnik moc nedrži a je takovej celej odkrytej na vitr. Zkusila jste některá dát roční dite zpět do korbičky na zimu? Ta mi teda prisla lepší chráněná. No vubec nevim, jeslti sportak nebo korbičku. Zadička bych mu podložila. Ted jen, jestli se tam vejde s fusakem. Samozřejmě už v kočarku nespinká, takže by seděl. Děkuju za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
14.10.09 21:18

Kykoušku, já jsem plískanice řešila origoš pláštěnkou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.11.09 18:58

Holky,mě na sportáku děsně žere,že nejde dát do úplného sedu! malá tak chudák polosedí,a většinou se zklouzne dolů a vzteká se. a já ji musím furt povytahovat.. Ted jak je ještě navlečená ve vrstvách,nemůže blbnout,tak je v kočáru totálně nevrlá!!
Trošku dost mě to na Jané zklamalo :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
4.12.09 14:04

Ahoj holky,
chtěla bych si koupit Jane slalom-kolekci 2009. Chci se zeptat-ani u téhle nejde dát sporťák do úplného sedu a do úplného lehu???
To by mě teda štvalo…
Díky Berča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
8.12.09 19:26

Zajímalo by me taky, jak je na tom 2009 sportak s tim sedem.....

Kykoušku, uz jsem taky uvazovala, ze malyho dam opet do hluboke, do sportaku moc fouka, ale on mi v kocaru spi…takze nemuzu......a jak jsi to vyresila, jezdite ted s hlubokym??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
9.12.09 19:35

Holky můžu mít dotaz? Řešíte tu, že do Janéčka vám fouká, jak to? Já tu vídám jednu maminu se Slalomem a nánožník mi přijde i větší než mám já u PP GT3, ale mně tam teda rozhodně nefouká. Máme teda dost hlubokou boudičku a nějaké profuky na nánožníku taky jsou, ale s fusakem je to v pohodě. Jen by mě to tak zajímalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
11.12.09 22:20

Já používám nánožník i fusak a v poho. Kámoška má Peg Perego 2008 a pod ten jejich nánožník nejde dát fusak. Je to hooodně natěsno. Jinak taky mě někdy štve, že ten sed není víc. Kolikrát musím malýho tahat nahoru. Kámoška má to PP GT3 a tam jde polohování super. Krásně do sedu i úplnýho lehu. Akorát je hooodně těžký oproti Jané a hůř se s ním manipuluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
12.12.09 19:24

Tak my si dnes jeli pro Casualplay S6 a s Janeckem se to opravdu neda srovnat…
Do S6 myslim fouka daleko vic a asi bych pod nanoznik taky nedala fusak…Do sedu jde krasne, ale to je asi tak vsechno.

Suvik, pokud se dá fusak pod nanoznik je to dobry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
12.12.09 20:14

A Casual je myslím uzký jako sport, nedají se polohovat nohy a je tam na ně i málo místa. kdo má větší dítě, tak je to potom problém. Třeba Janéčko je super prostorné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.12.09 21:47

Moje ségra si chce koupit Casual,ale jsou s manželem oba hodně vysocí,a bojí se,že jejich dítě bude taky větší,a právě prý tam pak dětem plandaj nohy :roll: 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
13.12.09 11:57

Bef, tak Casual rozhodne ne, je to hrkáč, narozdil od Janecka a fakt desne malej, zkousela jsem tedy sportak, jsem rada, ze k vymene nakonec nedoslo.....Fakt S6 nic moc.......S4 jsem nezkousela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
13.12.09 11:58

A co Jane ta 2010?Pokud teda maji jeste cas, me se teda moc libi ten novej design a obousmernej sportak :palec: …

Bef, ta S6 byla Tobíkovi ted tak akorat a to moc velkej neni 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
13.12.09 13:42

Mersy: já jsem právě nepochopila,jak si psala,že jste jeli pro S6,si chtěla vyměnit kočár??
Ségra Slaloma nechce,protože ho mám já…Takže těžký vybírání.Ještě se rozhodovala mezi Teutonkou,ale na ní je taky dost chyb..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
13.12.09 16:57

Jo, chytl me rapl, proste se na te materske nudim, jak mi bylo receno :lol: , ale mame porad Janecko, po vyzkouseni s6 na nej opet nedam dopustit… :palec:

A nedivala se po Mutsy?Takze ona nechce vubec Jane, ta 2010 je jina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí