kočárek Jane

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8041
15.1.10 19:51

no jo, máš pravdu :think:
U nás je krámek s kolama a se servisem. Tam mi tenkrát měnili duši…snad ještě funguje.
No tak uvidíš, snad to vydrží :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.1.10 20:24

deny, luci: já vás nepřemlouvám, ale fakt na tom nic není. Ta bouda, když se sundá, tak je rovná, na to se hodí ta clona tak, aby to vyšlo přes celou slídu, ručně přišije (to je jedno jak pečlivě, není to vůbec vidět) a pak se to teprve obstřihne (opačně bych se bála, že mi to nevyjde, takhle je to jistější) a je to. A když náhodou se nepovedlo, tak se to vypáře a vůbec nic se neděje. Fakt pohoda a je to podle mě nejlevnější řešení a kočár vypadá hlavně furt stejně. Tak kdybyste se do toho náhodou někdy pustily, tak držím palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.1.10 20:38

To já i věřím, že je to rychlé, ale radši svěřím tchýni, určitě to pro mě ráda udělá a snad to vyjde a tu clonu můžu tedy koupit kde? Z netu se mi objednávat nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
15.1.10 20:48

luci, já už nevím, odkud jsme ji měli, asi z nějakýho obchodu typu mototechna, nevím, jak se tomu teď říká. Ale anet výše psala, že kupovala v Tescu, i když teď ty clony nejsou moc aktuální, tak kdoví, jestli budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
17.1.10 11:19

Ahoj a hezkou neděli.
Už jsem našla i ten nánožník na Slaloma 2010 :wink:
Vypadá docela dobře. Tak když by jsme měli ten kočárek v modré barvě, nánožník si vezmu černý :-D

http://www.malvik.cz/…erzalni-2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
17.1.10 12:00

Anet, nakoukla jsem vedle do diskuze o tom hracím strojku v korbičce. Já budu mít půjčenou tuším 07/08 barva marine ( základ tm.modrá+ zelená a bleděmodrá ). Tam je ten strojek nebo ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.1.10 23:18

Jé tak to ti neřeknu Denny. Podle barev co píšeš by to měla být 07. Kukám teď na barvy 2010 a líbí se mi ta oranžová i ta modrá. Ono to je těžký. Akorát co se mi nelíbí, tak ta tmavě modrá. Já bych asi brala v barvě kočárku ten nánožník, pěkně to potom ladí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.1.10 13:16

díky Anet, pozeptám se na ten hrací strojek kamarádky, od ketré bude ta korbička. Jinak já bych si měla brát ten světle modrý kočárek, ale víc, než nánožník v barvě by se mi líbil jednoduše černý. Už takhle je ten kočárek dost výrazný a barevný, ale ještě nevim… :wink:
Jinak se mi pak ještě líbí ten černo-šedo-vínový, a tam bych ten černý nánožník volila určitě. Kdybych měla holčičku, tak ho vezmu k barvě, ale ke klukovi asi spíš tu černou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.1.10 19:42

denny, ty máš slalom 2010? Je sportovní sedačka fakt užší než na předešlých kolekcích? A moc prosím, mohla bys to naměřit? Nikde jsem nenašla nerozměry. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
18.1.10 20:45

Iviku, ještě ne. Pojedem si pro něj v únoru. Sedaška má normálních 33cm jako ostatní kočárky, ale je samozřejmě užší, než do teď Slalomy bývaly. Nic tragickýho to ale není, to spíš před tím byly extrémě široký. :wink:
Na Kubu jsem měla taky sporťák se šířkou sezení cca 33cm a v pohodě jsme v něm přečkali dvě zimy .
Ale až ho budu mít doma, hned nafotím a přeměřím ju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.1.10 21:31

denny, díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
21.1.10 18:01
Denny píše:
Anet, nakoukla jsem vedle do diskuze o tom hracím strojku v korbičce. Já budu mít půjčenou tuším 07/08 barva marine ( základ tm.modrá+ zelená a bleděmodrá ). Tam je ten strojek nebo ne? :wink:

je to kolekcia 07 a ten strojek nema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.1.10 23:20

Ahoj Martino, díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
21.3.10 11:35

Holky jakou pouzivate slunecni clonu na Janecko??

Nekde to tu urcite je, ale nemuzu to najit :nevim:

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
21.3.10 11:41

Já budu kupovat tuhle: http://www.babystyle.cz/…ecni-striska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek