Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProHolky teď sem čučela ve středu na Topstar magazín a připadlo mi, jestli nemá Alena Šeredová Jané 2010. Byla vidět jen spodní konstrukce, ale připadalo mi to.
Ahojda,
je tam dvojzip, prostě jeď ze zipama kam až to půjde a ono se to odepne.. Jinak máme 2008 a do hlubokého jsme se vešly jen do půl roku, ale princezna je docela obřík..
Anetoska píše:
Holky teď sem čučela ve středu na Topstar magazín a připadlo mi, jestli nemá Alena Šeredová Jané 2010. Byla vidět jen spodní konstrukce, ale připadalo mi to.
urcite ne. Seredova ma concord neo- carbon
byla vyfocena tady
http://www.super.cz/…ho-syna.html
Anetoska píše:
Holky teď sem čučela ve středu na Topstar magazín a připadlo mi, jestli nemá Alena Šeredová Jané 2010. Byla vidět jen spodní konstrukce, ale připadalo mi to.
Ja mam pocit, ze Seredova ma Casual Play protoze jeste kdyz byla tehu, tak jim delala reklamu…
Jinak ja koukala na kolekci 2010 a treba Nomad je uplne jinej kocarek…My teda mame Nomada, nanoznik mam original a prijde mi, ze je dost vysoky a zas tolik tam nefouka. Urcite je v tomhle pocasi vyhoda otocne korby, coz snad ma v kolekci 2010 mit jak Slalom, tak i Nomad…
ka-tka píše:Anetoska píše:urcite ne. Seredova ma concord neo- carbon
byla vyfocena tady
http://www.super.cz/…ho-syna.html
Jo to je fakt, ze jsem to taky videla. Tenhle Carbon me snad i Nelinka Gottova ne? On stoji taky asi 40 tacu nebo je to blbost, ale nekdo mi to rikal.
Na prvniho kluka kdyz byla tehule, tak byla vyfocena u Casual a u toho neco ve stylu „fajn kocarek, kdyz jdem za tatinkem na fotbal“ a ona vypadala, jak kdyby spolkla jen ten mic…
jo jo cena byla nejak takhle
teda ja mam slaloma a ten nanoznik mi prijde pekne naprd..... vysoky, dite pokud jeste nesedi ven nevidi…
nam stacil fusak a plastenka.
No ale zase ted nanoznik pouzivam na Phil&teds a starsi si nestezuje
Hanko tak cena je 60000cca za komplet
http://www.agssport.cz/concord-carbon
No nechapu tu cenu, protože je tos Jané jedna firma, i proto si jsou Concord a Jané podobný ( já mám Jané 08 a kamarádka concord 08 a docela jsme se té „podobě“ zasmály ).
ka-tka píše:
Hanko tak cena je 60000cca za komplet
http://www.agssport.cz/concord-carbon
hmmm tak sedesat, no za to se da koupit ojety auto…:lol:
Teda holky, vy jste šikovný, jak jste to vypátrali
Právě asi proto vypadal jako Jané. No je nádhernej, fakt moc.
Oni si to můžou holt dovolit. Nám bude stačit ten obič Jané
I tak je to luxus
Děkujiii
Holky jsem tady nová a tato diskuse mě zajímá! Smím se připojit? Můj favorit je Jané 2009 a nic jiného mě tak neoslovilo. Dívala jsem se i na kolekci 2010, ale abych pravdu řekla, tak mě zlkamala
. Máte tady hromadu přízpěvků, které nemám šanci dočíst
.Já mám termím porodu v červnu a chci se zeptat. Do kolika měsíců se vám vaši drobečkové vlezli do hluboké korbičky? Já potřebuji, aby se mi tam mimi vlezlo přes zimu i s fusakem. Je to možné. Předem díky za odpovědi ![]()
Sarynko no to uvidíš až se narodí. My v 6 měsících šli do sportu a to byl únor. Uvidíš i jak bude chtít být mimi dlouho v hluboké. Některé děti chtějí víc vidět. Já mám 2008 a myx spokojenost. Takhle jsme byli velcí, když jsme přesedali. Já jsem viděla 2010 jen na fotkách, ale moc by mě zajímalo, jak bude vypadat. Pokud to nemáš daleko do Brna, tak myslím v březnu bývá výstava Prodítě, tak tam zajeď. Můžeš si všemožné kočárky osahat a na jednom místě. Fakt můžu doporučit.
Anetoska- moc díky za odpověď. Už jsem myslela, že tady nikdo není. Na jiné diskusi jsem se dozvěděla, že v Brně výstava bude 11-14.3. Takže si to určitě nenechám ujít. Já bych chtěla, aby tam prcek vydržel do jara, ale uvidíme jak poroste. Na Janéčko jsem ještě neslyšela nic špatného. Tak snad jsem si vybrala dobře. ![]()
sarynka píše:
Anetoska- moc díky za odpověď. Už jsem myslela, že tady nikdo není. Na jiné diskusi jsem se dozvěděla, že v Brně výstava bude 11-14.3. Takže si to určitě nenechám ujít. Já bych chtěla, aby tam prcek vydržel do jara, ale uvidíme jak poroste. Na Janéčko jsem ještě neslyšela nic špatného. Tak snad jsem si vybrala dobře.
Je jasný, že chyby se najdou i na Janéčku. Ale to asi na každém kočárku. To si nevybereš. A nebo koupíš Jané / jako já / a za roku budeš pokukovat po lehkých, skladných golfkách jen na nákupy. Do Brna určo zajeď, budeš mít šansi si to ohmatat. Kupovat kočárek je prostě těžká volba, je to investice na dlouho / já ho schovám na druhé / a každému vyhovuje něco jiného. Já mám výšku 173 a Jané mi sedí, kamarádka, co je vyšší, tak už byl na ní malý. Poruchy měl u nás jané jen padající brzda, protže je na nýty, tak v servisu předělali na šroubky a funguje na 100 %. Potom nám přibržďovala kotoučovka a v tom se manža porýpal a fungje. Do června máš ještě času dost, budou ve všem nové kolekce, tak kukej ![]()
Ahojky, mám dotaz, dnes jsem byla vozit kamarádce prcka, má taky Jané, ale nevím přesně kterej, trojkolku s brzdou na rukojeti…Malýmu je 6 měsíců a už se tam skoro nevleze i s fusakem.Hledala jsem velikost korbičky,, ale nemůžu ji nikde najít.Vám děti do tohoto kočárku vlezli?