Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj, od mé kamarádky vím, že si tu slídu nechala prostě přšít pruhem černého šusťáku či co. vypadalo to dobře a hlavně se tam pak prckovi líp spalo.
Jinak ti asi poradí ostatní ![]()
lucinko, já jsem tu slídu vyřešila tak, že jsem vzala velkou sluneční clonu na zadní sklo auta (za pár korun, už nevím přesně), vyvlékla z ní ten drát okolo, sundala střechu z kočáru a ručně přišila tu clonu zevnitř. Až pak jsem ji obstřihla. Není to vůbec vidět, že je to přidělávané a stíní to pěkně - léto jsme s tím přečkali. Kdyžtak můžu nafotit.
A kolečka taky vrzaly, chce to namazat, sice všude píšou silikon, ale mmě to v prodejně namazali vazelínou a už víc než rok v pohodě.
Iviku děkuju, za fotečku bych byla ráda, na MMB prodávají clony, ale já si to nějak nedokážu představit v reálu
.
S těma kolečkama díky za tip, vazelínu jsme nezkoušely ![]()
Luci, vy jste ještě v hluboké nebo ve sporťáku? Termín mám skoro stejný jako ty,
Denny my jsme ve sporťáku skoro od 4 měsíců. Terka nebyla kočárkový tip, nejdřív jsem měla x-landera xa a v korbičce jí to prostě nebavilo a každá vyjížďka pro mě byla horor ![]()
Přešly jsme na sporťák a od té doby byl klid.
Pak jsem na srazu emimiňaček v Praze měla půjčený kočárek jané slalom a zamilovala jsem se do něj, že jsem x-lander prodala a koupila jen sporťák jané. Nechám na druhé dítě a koupím jen korbičku ![]()
Kamarádka měla ten samý problém a šla taky brzy do sporťáku, ale jak my říkáme, „normální děti“
vydrží v korbičce daleko déle a s Jané podle mě problém mít nebudeš ![]()
Koukala jsem, že jsi skoro stejně jako já minulý rok zavzpomínala jsem ![]()
Tak ať ti to uteče a dočkáš se zdravého krásného broučka ![]()
Lucinko, ta clona, kterou jsem dávala na tu slídu byl obyč. černý (jemná síťka) ovál s drátkem okolo, takový jsem na mmb nenašla. Zkoušela jsem to nafotit, ale není to moc vidět. Jinak někdo dřív tu už dával odkaz na nějakou clonu přímo na tu slídu taky z mmb.
Ta clona byla něco takového: http://www.babylife.cz/…erna-1ks-bal
LUCINKO A IVIKU :
LUCI - přesně jak píše Ivča, clonu koupíš i někde v tesku nebo kde mají potřeby do auta. Já za ni dala kolem 80 korun a opravdu to na kočárku není vůbec vidět, ale dítěti to stíní. Fakt můžu doporučit. I nějaká maminka na MMB ušije potah na slídu, ale ten se dává z venku a připadlo mi, že to nevypadá moc pěkně. Pokud jsi šikovná a to myslím, že určo jo, tak to jde řešit takhle. Já to šila v rukách né na stroji, cca 2 hodiny práce a je to super. Můžu doporučit. Jinak mě ta slída nic nedělá, nepraská. ![]()
IVIKU - no nám hravlně vrzalo jakoby přední kolo, něco mezi deskama. Zkoušela jsem mazat, ale nic. Potom to manža rozdělal a zjistil, že jsou tak křívé ty kotouče nebo ty brzdící desky. takže to tam chytalo a pískalo. Takže to tam zbrousil a byl klid. nevezla jsem to na reklamaci, nechtělo se mi čekat a kdo ví, jestli by to udělali dobře. Od té doby máme klid. ![]()
Lucnko, Kuba byl vyloženě ,,kočárkovej, procourali jsme venku rvní rok a půl. Tak doufám, že druhé bude to samé. ![]()
Iviku, za síťka zevnitř vypadá super, jsi šikovná ![]()
Anet, s tím kolem jsme asi měli štěstí, že stačilo namazat. A já jsem to nereklamovala, oni tam měli na prodejně technika nebo co a ten to namazal a dobrý.
Denny, díky, ono to fakt nic není, stačí hodina dvě času a trochu trpělivosti a průměrně zručná mamina to zvládne. A je to dost levný řešení a nemění vzhled kočáru jak ty clony přes vrch. A na mmb jsem viděla, že to i přímo přešijou - místo slídy nějakou tu látku, když už má někdo slídu potrhanou. Mimochodem jsem se radovala, že nám nepraská (máme 2008), ale už jsem našla dírečku. A to v mrazu se střechou vůbec radši nic nedělám.
Iviku ta clona u tebe vypadá suprově, fakt takhle bych si to představovala, akorát já šikula fakt nejsem, jedině, že bych poprosila tchýni, ta šije v ruce a je zručná, já jsem na to telátko, ale díky, že mi tak věříš. Na MMB jsem právě viděla ty clony co se dávají zvrchu,ale vypadá to hooodně divně a nelíbí se mi to, je vidět, že tam prostě něco je
Ale moc díky za tip, super nápad ![]()
Jinak dneska jsem koukala na kámošky kočárek a měla podhuštěný kola, tak jsem chtěla sáhnout na naše přední a všimla si připíňáčku, no to mám radost
nechápu, kde jsem na to mohla najet.
Jané má asi bezdušáky že? Manžel je sice cyklista a je v tomto zručný, budu doufat, že to zalepí a budeme jezdit dál.
Kdyby ne nevíte kam v případě, že bychom kolo nezáchránily? Jezdit potřebuju denně, využíváme hodně ![]()
Denny kočárkové dítko závidím, my jsme taky kočárkový, ale v boudě nic neviděla a byla z toho na nervy ![]()
Iviku, já tak zručná nejsem, takže oceňuji a obdivuji ![]()
Jinak si myslím, že ta slída u týhle kolekce byla celkově dost nešťastný řešení a je dobře, že u další kolekce od toho upustili. Ještě, že my ženský jsme tak vynalézavý a poradíme si......teda některé ![]()
Lucinko, já myslela, že kola jsou u Jané pořád nafukovací…?
Jinak pro případ, že by to mrňouse moc v hl.korbičce nebralo, chtěla jsem právě to Jané s možností polohování, abych ho přizvedla a aspoň něco viděl. To se mi osvědčilo tenkrát s Kubou u sporťáku tak kolem 4-5 měsíce ![]()
.....no, každopádně se už na ježdění s Jané hrozně těším. tenkrát jsem si ho nedopřála, tak teď si to vynahradím
![]()
Denny kolečka jsou nafukovací to ano, právě proto se bojím toho připíňáčku, a nechápu, kde jsem ho nabrala, spíše jsem myslela, jestli tam nejsou duše vevnitř, můžou být a nemusí, s dušema by to bylo jednodušší, to je pravda ![]()
No zítra ho manžel vytáhne a zalepí dírku, jen nevím, jak dlouho nám to vydrží ![]()