kočárek Jane

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
7.1.10 18:08

Sarynko
Mala se narodila zacatkem cervence a jeste porad je v hluboke korbicce. Ma 67cm, korba ma 78 a i s fusakem Emitex 3v1 v pohode- a to ho tam ma cely, bo zkraceny uz ji byl maly.

A minimalne do konce brezna tam bude, mozna i dyl- ale to uz zalezi na ni, ona mi 3× denne v kocarku na balkone spinka

Bych se nebala. Jane ma z tehle drazsich trikolek- quinny, PP, Mutsy, X-lander nejdelsi korbicku.

A nektere deti maji 78cm az nekdy kolem roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymeček
7.1.10 19:45
verunielka píše:
Ahojky, mám dotaz, dnes jsem byla vozit kamarádce prcka, má taky Jané, ale nevím přesně kterej, trojkolku s brzdou na rukojeti…Malýmu je 6 měsíců a už se tam skoro nevleze i s fusakem.Hledala jsem velikost korbičky,, ale nemůžu ji nikde najít.Vám děti do tohoto kočárku vlezli?

My jsme přecházeli z hlubokého už v 5 měsích, malá měla asi 65 cm, ale s fusakem se mi tam nevešla.:( Ale ve sportaku se ji libi, jen přemýšlím, jestli nekoupit 2010, protože tam se dá sedačka sportaku otáčet.
 M.

• Citovat
  • Upravit
363
8.1.10 13:43

No u těch moderních bývají korbičky menší než u klasik. Ale dá se to přežít. Třeba u Casualplay je hluboká korba hooodně malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.1.10 19:24

Ahoj ženy,
tak já mám objednaný nový Jané 2010 a jsem ráda, že jsem si na něj počkala :wink:
Ale jen sporták, celý set jsem nechtěla. A ta nová hl.korbička se mi vůbec nelíbí :roll: je taková děsná a prťavá a mě kamarádka půjčí svojí. Staré pasují na tuhle konstrukcei, takže super :-D
Jen jsem se chtěla optat, malej se má narodit cca 1.5., myslíte, že v ní ještě přežijem zimu i s fusakem???

taky házím nějaké foto toho nového jané......jako normální ženská si samozřejmě neumím vybrat barvu :lol:
Ale tohle je náš favorit č.1

Příspěvek upraven 11.01.10 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymeček
11.1.10 19:38
Denny píše:
Ahoj ženy,
tak já mám objednaný nový Jané 2010 a jsem ráda, že jsem si na něj počkala :wink:
Ale jen spoták, celý set jsem nechtěla. A ta nová hl.korbička se mi vůbec nelíbí :roll: je taková děsná a prťavá a mě kamarádka půjčí svojí. Staré pasují na tuhle konstrukcei, takže super :-D
Jen jsem se chtěla optat, malej se má narodit cca 1.5., myslíte, že v ní ještě přežijem zimu i s fusakem???taky házím nějaké foto toho nového jané......jako normální ženská si samozřejmě neumím vybrat barvu :lol:
Ale tohle je náš favorit č.1

Já mám právě 2008, ale chci taky kupovat sportak 2010, dá se koupit samostatně bez konstrukce??
Jinak malá se narodila v květnu a do sportaku jsme musely už v říjnu, ve fusaku jsme byly bez šance se tam vejít… Moc bych na tu zimu nesázela.

• Citovat
  • Upravit
8041
11.1.10 21:10

objednávala jsem přes Špuntík,
pán byl moc ochotnej a nabýdnul mi možnost koupit si jen sporťák. Byla jsem v kontaktu už od konce s paní v Handy Praha a pak jsem poptávala 5 eshopů.
Jak paní v Handy říkala, tak minimálně první půlrok budou k zakoupení jen celé sety, než se ta nová kolekce zajede. Takže záleží jen na ochotě prodejce a tu projevil přímo pan ředitel Spuntíku. Dotazy jsem posílala v neděli dopoledne a jako jediný mi volal už ten den odpoledne. Domluvili jsme se, že hned jak budou na prodejně, dá mi vědět a můžu si přijet vybrat barvu a kočárek si hned odvézt :wink:
Tak si tam zavolej a domluv se s nima, jsou fajn a myslím, že to nový Jané je fakt super.
Jen mi přijde, že moc barev k výběru není..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.1.10 21:12

házím další foto
jinak jsou třeba už v nabídce v Malvíku. Špuntík je v nabídce nemá, jen info o nové kolekci. Na prodejny mají totiž přijít až začátkem února, takže nechtějí ještě předčasně lákat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.1.10 21:13

:wink:vybrala jsem jen co se mi nejvíc líbí, mají ještě celý černý, černošedý a černozelený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
11.1.10 21:15

ukázka fusaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymeček
11.1.10 21:21

A kolik bude stát samotný sportak?

• Citovat
  • Upravit
8041
11.1.10 21:22

tady házím odkaz na jeden s eshopů, kde nabízejí sporťák samostatně, tak to zkus třeba i tam :wink:

http://www.detske-kocarky.cz/…y--3334.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymeček
11.1.10 21:22

Tak to je super, sportak 2010 se mi líbí, ale ta korbička je fakt šílená, ale třeba si zvykneme:)
jinak děkuju za info…

• Citovat
  • Upravit
anonymeček
11.1.10 21:30

tak mně se nejvíc líbí tenhle - J44 Molten Red a pak klasika Stylon:))

• Citovat
  • Upravit
8041
12.1.10 10:01

mě by ani tak nebylo líto těch peněz, ale ta hluboká korba je opravdu divná a ta boudička už není tak fajn, jako ty původní. Je to prostě jak autosedačka s malou stříškou. i kdyby mi jí kamarádka nepůjčila,koupila bych si třeba v mimibazaru nějakou použitou :wink:
U nás vede ten modrý a nebo ten v kombinaci s trávově zelenou. Já bych se nebála ani toho černo-šedo-vínového, ale muž je nějak proti. A měl podmínku, že když nebude protestovat proti ceně kočárku, může si vybrat barvu :lol: tak asi nic nenadělám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
12.1.10 10:56

Denny, no krásný všechny. To chce fakt naživo vidět barvy. Máš ještě čas pořádně to promyslet :-) My jsme kupovali kočárek v Berušce v Prostějově a tam nám ho zase hodný pán prodávající nakombinoval zelenou hlubokou korbu a autosedačku a modrý sport. Taky jsem se nedokázala rozhodnout. Ale na tu zelenou mi celkem lítali mušky, tak nevím, jaké mají třeba zkušenosti jiné mamky. Viděla jsem hlubokou jen na obrázku a taky se mi moc nezamlouvala. Co bych tady oceňovala, tak tu otočnou sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí