Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProSarynko
Mala se narodila zacatkem cervence a jeste porad je v hluboke korbicce. Ma 67cm, korba ma 78 a i s fusakem Emitex 3v1 v pohode- a to ho tam ma cely, bo zkraceny uz ji byl maly.
A minimalne do konce brezna tam bude, mozna i dyl- ale to uz zalezi na ni, ona mi 3× denne v kocarku na balkone spinka
Bych se nebala. Jane ma z tehle drazsich trikolek- quinny, PP, Mutsy, X-lander nejdelsi korbicku.
A nektere deti maji 78cm az nekdy kolem roku
verunielka píše:
Ahojky, mám dotaz, dnes jsem byla vozit kamarádce prcka, má taky Jané, ale nevím přesně kterej, trojkolku s brzdou na rukojeti…Malýmu je 6 měsíců a už se tam skoro nevleze i s fusakem.Hledala jsem velikost korbičky,, ale nemůžu ji nikde najít.Vám děti do tohoto kočárku vlezli?
My jsme přecházeli z hlubokého už v 5 měsích, malá měla asi 65 cm, ale s fusakem se mi tam nevešla.:( Ale ve sportaku se ji libi, jen přemýšlím, jestli nekoupit 2010, protože tam se dá sedačka sportaku otáčet.
M.
No u těch moderních bývají korbičky menší než u klasik. Ale dá se to přežít. Třeba u Casualplay je hluboká korba hooodně malá.
Ahoj ženy,
tak já mám objednaný nový Jané 2010 a jsem ráda, že jsem si na něj počkala ![]()
Ale jen sporták, celý set jsem nechtěla. A ta nová hl.korbička se mi vůbec nelíbí
je taková děsná a prťavá a mě kamarádka půjčí svojí. Staré pasují na tuhle konstrukcei, takže super ![]()
Jen jsem se chtěla optat, malej se má narodit cca 1.5., myslíte, že v ní ještě přežijem zimu i s fusakem???
taky házím nějaké foto toho nového jané......jako normální ženská si samozřejmě neumím vybrat barvu ![]()
Ale tohle je náš favorit č.1
Příspěvek upraven 11.01.10 v 21:05
Denny píše:
Ahoj ženy,
tak já mám objednaný nový Jané 2010 a jsem ráda, že jsem si na něj počkala
Ale jen spoták, celý set jsem nechtěla. A ta nová hl.korbička se mi vůbec nelíbíje taková děsná a prťavá a mě kamarádka půjčí svojí. Staré pasují na tuhle konstrukcei, takže super
Jen jsem se chtěla optat, malej se má narodit cca 1.5., myslíte, že v ní ještě přežijem zimu i s fusakem???taky házím nějaké foto toho nového jané......jako normální ženská si samozřejmě neumím vybrat barvu
Ale tohle je náš favorit č.1
Já mám právě 2008, ale chci taky kupovat sportak 2010, dá se koupit samostatně bez konstrukce??
Jinak malá se narodila v květnu a do sportaku jsme musely už v říjnu, ve fusaku jsme byly bez šance se tam vejít… Moc bych na tu zimu nesázela.
objednávala jsem přes Špuntík,
pán byl moc ochotnej a nabýdnul mi možnost koupit si jen sporťák. Byla jsem v kontaktu už od konce s paní v Handy Praha a pak jsem poptávala 5 eshopů.
Jak paní v Handy říkala, tak minimálně první půlrok budou k zakoupení jen celé sety, než se ta nová kolekce zajede. Takže záleží jen na ochotě prodejce a tu projevil přímo pan ředitel Spuntíku. Dotazy jsem posílala v neděli dopoledne a jako jediný mi volal už ten den odpoledne. Domluvili jsme se, že hned jak budou na prodejně, dá mi vědět a můžu si přijet vybrat barvu a kočárek si hned odvézt ![]()
Tak si tam zavolej a domluv se s nima, jsou fajn a myslím, že to nový Jané je fakt super.
Jen mi přijde, že moc barev k výběru není..... ![]()
házím další foto
jinak jsou třeba už v nabídce v Malvíku. Špuntík je v nabídce nemá, jen info o nové kolekci. Na prodejny mají totiž přijít až začátkem února, takže nechtějí ještě předčasně lákat
vybrala jsem jen co se mi nejvíc líbí, mají ještě celý černý, černošedý a černozelený
tady házím odkaz na jeden s eshopů, kde nabízejí sporťák samostatně, tak to zkus třeba i tam ![]()
Tak to je super, sportak 2010 se mi líbí, ale ta korbička je fakt šílená, ale třeba si zvykneme:)
jinak děkuju za info…
tak mně se nejvíc líbí tenhle - J44 Molten Red a pak klasika Stylon:))
mě by ani tak nebylo líto těch peněz, ale ta hluboká korba je opravdu divná a ta boudička už není tak fajn, jako ty původní. Je to prostě jak autosedačka s malou stříškou. i kdyby mi jí kamarádka nepůjčila,koupila bych si třeba v mimibazaru nějakou použitou ![]()
U nás vede ten modrý a nebo ten v kombinaci s trávově zelenou. Já bych se nebála ani toho černo-šedo-vínového, ale muž je nějak proti. A měl podmínku, že když nebude protestovat proti ceně kočárku, může si vybrat barvu
tak asi nic nenadělám ![]()
Denny, no krásný všechny. To chce fakt naživo vidět barvy. Máš ještě čas pořádně to promyslet
My jsme kupovali kočárek v Berušce v Prostějově a tam nám ho zase hodný pán prodávající nakombinoval zelenou hlubokou korbu a autosedačku a modrý sport. Taky jsem se nedokázala rozhodnout. Ale na tu zelenou mi celkem lítali mušky, tak nevím, jaké mají třeba zkušenosti jiné mamky. Viděla jsem hlubokou jen na obrázku a taky se mi moc nezamlouvala. Co bych tady oceňovala, tak tu otočnou sedačku.