Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhojky xmerrsy, tak já jsem tuhle clonu měla na x-lander a byla jsem strašně zklamaná, pořád se to kroutilo, nedrželo to tvar a padalo to. Hrůza, pak jsem to vzdala a sundala to.
Docela se mi líbí tohle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
A kdyby si chtěla to na tu slídu, tak jsem našla tohle:
Ahoj Luci!
Tu clonu na slidu uz mam, ta je super, pouzivali jsme minuly rok…
Ta prvni clona se mi zda uz na fotce jakasi zroucena
a ta druha zase moc velka
…ja zas urcite nic nevyberu ![]()
A jak se mate s Terezkou?
Merssy a tu clonu na boudu sis objednávala z MMB? Já právě o ní uvažuju na léto a nejsem si jistá jaká bude, docela se toho bojím po té zkušenosti s tou druhou domácí výroby. Nebo jestli máš odjinud, tak budu ráda za tip ![]()
Máš pravdu je veliká, taky by se mě to asi nelíbilo,a jané nedělá něco takového nebo co slunečník? Ale ten asi máš ne? Nebo jsem našla tohle, ta je tak akorát a od emitexu, té bych docela i věřila, jsem s tou značkou moc spokojená, ale nevím vyzkoušené nemám ![]()
My se máme dobře, Terka začíná už chodit, tak je to sranda
teď byla nemocná, měla zánět průdušek, tak dostala ATB, nějak se to po nás po celé rodině tluče
Zítra jdeme na kontrolu, tak snad to bude dobrý ![]()
A co vy? Co Tobiášek? A domeček.. už bydlíte?
Luci, ta Emitexova je super, ale bude pasovat na Jane??
Destnik jsem mela, nejakej no name a zlomil se mi
, tak ten uz nechci, jinak clonu na slidu jsem kupovala od te same pani a doporucuji!!
Tak hlavne, ze uz je Terinka zdrava, je sikulka, ze zacina chodit, Tobik jen kolem nabytku a za odstrkovadlem, jj, uz bydlime 2 tydny, a je to tu super, ale stale dodelavame, treba az dnes jsme polozili podlahu v obyvaku, no je toho hodne…Mam par fotecek na FB, tak mrkni, pisnu SZ.
Holky, můžu se zaptat, zda na kolekci 2004 navlíknu nový potah třeba 08???Hlavně na tu boudičku???Je ta konstrukce stejná???Děkuji.
Katko tak to fakt nevím ![]()
Holky já mám taky dotaz, dneska jsem si teprve všimla brzy
, že Jané nejde úplně do sedu, Terka mě pořád sjíždí a vůbec tam nedrží, jak bych si představovala a to už sama sedí, to je normální? Nemáte někdo nějaký fígl?
Luci, to presne ted resim ja…vim, ze do sedu poradne nejde, ale kdyz byl nanoznik neresila jsem to…ted, kdyz chci dat jen fusak, dost to sjizdi…takze ja figl nemam a budu rada, kdyz nekdo poradi…
ALe kdyz dam ten jarni fusak, je z jinyho materialu, tak drzi, on ma vzadu i takovou kapsu s gumama a to se da pod tu zadovou operku, takze s tim problem nemam........Jen s tim zimnim to sjizdi fakt hodne…
![]()
Já právě žádný fusak teď už nemám a jak to nemá tu látkovou podložku, tak to sjíždí i tak ![]()
Ty máš jarní od koho? Pořídím asi na podzim, viděla jsem ho na fotkách a je super.
Teď jsem objednala podložku z bavlny od paní z MMB, tak třeba to bude lepší ![]()
Holky ráda ybch si koupila tento kočár, ale paní píše, padající nožní brzda???Dá se to nějak opravit, záruku už kočár nemá.Děkuji.
k.a.c.k.a.1 píše:
Holky ráda ybch si koupila tento kočár, ale paní píše, padající nožní brzda???Dá se to nějak opravit, záruku už kočár nemá.Děkuji.
Ahoj,
když odvrtáte staré nýty, kterýma je brza připevněná a dáte tam šroubky s matkou. Tak to řeší i Handy Praha s novými kočáry, mám 2008. A je po problémech. Kamarádka má i 2005 a manža jí to tak udělal a taky ok. ![]()
k.a.c.k.a.1 píše:Ahoj,
Lucink_a píše:
Ahojky xmerrsy, tak já jsem tuhle clonu měla na x-lander a byla jsem strašně zklamaná, pořád se to kroutilo, nedrželo to tvar a padalo to. Hrůza, pak jsem to vzdala a sundala to.
Docela se mi líbí tohle:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…A kdyby si chtěla to na tu slídu, tak jsem našla tohle:
Holky, já měla tu clonu, ale malej mi ji věčně strhával. Úžasný originál slunečník se mi hned první den zlomil. A clonku na slídu? Už jsme to tu s holkama v diskuzích popisovali, jak našít klasickou sluneční clonu ze vnitř, cenově max 100,– náklady a trochu trpělivosti a šikovných ruk. Potom tam nesvítí a ani to není vidět. Jinak když třeba malej spal, tak jsem vzadu stříšku rozepla a dala dopředu aby na něj nesvítilo.
Ahoj,
mám několik dotazů ohledně slaloma a nějak nemám sílu pročítat všechny stránky… ![]()
Koupila jsem celej set za super cenu, jen si tedy potřebuju ujasnit pár drobností ![]()
Ahoj, tak tam by jsi měla dodržovat ty atmosféry co mají být v gumách. Ale teď nevím hodnoty. Jinak já mám tu origoš pumpičku, kolekce 2008 a stejně bych s ní foukala max při nějaké havárce, jinak s ní je to za trest.
Já neměla snad návod ani u 2008 a na co ho potřebuješ? Já co jde dávám do pračky a co nejde tak ve vaně.
Jinak holky já jsem fusak upevnovala jakoby ze zadu zaháknuté ze polofování. Jinak tam opravdu nic moc nedrží. Klouže to. Měla jsem i podložku, nee připevněnou a pořád mi sjížděla, tak jsem ji prodala.