UDRŽBA PEG PEREGA GT3

42
11.1.09 12:02

UDRŽBA PEG PEREGA GT3

Ahojte holky,jsem tu teda nová a zajimá mě diskuze o pp gt3. V květnu čekám mimčo a rozhoduji se mezi casualplay a peg peregem.Mám už doma jedno perego dvojčatové duette sw ale nějak jsem byla zklamaná z udržby.Když mi třeba spadla kapka vody ze stromu
na boudičku zůstala tam mapka a je jasné že žádná maminka nechce jezdit s flekatým kočárem jako čuně že? Nebo třeba když boudy nebo i sedačka špatně uschla po oprání tak tam byly také mapky.Tak jsem se chtěla jen zeptat jestli Vám to taky dělá nebo jestli je to jiný matroš ted na gt3.Ještě jeden dotaz, co kolečka jsou v pohodě?
u dvojčatového se nám začali rozjíždět do boku tak musíme koupit nové(reklamace neuznaná) Ještě tady psala nějaká maminka o stoupátku pro2 dítě,to stoupátko si musím dokoupit nebo je přímo namontované u kočárku? Děkuji za odpovědi
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Peg Pérego GT3?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego GT3
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1026
11.1.09 13:09

Ahoj,
zkus se zeptat přímo v této diskuzi, určitě Ti rádi poradí
 http://emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.1.09 17:11

Ahojda Mako, tak já jsem si nevšimla, že by mi po kapičkách zůstavaly na kočárku mapy. Už mi párkrát zmoknul a sem tam něco na něj ukáplo. Po zimě se chystám potah z Navetty vyprat, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Kolečka jsou v pohodě. Jen musíš počítat s tím, že je to trojkolka, takže to kolečko jezdí podle terénu. Kdo na to není zvyklej, tak mu připadá, že to táhne k jedný straně, ale to mi většinou dělá jen když je třeba nakloněnej chodník. Jo a to stoupátko je součástí kočárku místo brzdy, kterou tam mají ostatní kočárky. Tak snad jsem ti pomohla alespoň trošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
11.1.09 18:44

Já jsem jezdila s orig pláštěnkou, takže bouda zůstavala odkrytá a vystavená větru dešti ba dokonce i sněhu … voda po boudě stekla a žádné fleky mi nezůstali … ??? … tak nevím nevím …
Akorát na potahu, ale z vylitého čaje nebo šťávy se to dá i očekávat, po vyprání byl kočár jako nový a bez fleků …
Asi teda záleží i na barvě … mám červenej, takže nějaká ta špína se ztratí ;).
U světlého béžového kočáru jsem taky pořád něco prala … ono se na to práší a pak když to zmokne .. :roll: .. ale nebylo to nijako extrémní a tak viditelné, to spíš že byl potah jak prase když tam malej rlůzně drobil a slintal :lol:

• Citovat
  • Upravit
24
11.1.09 22:40

pp gt3 je můj třetí kočár a na údržbu je stoprocentně nejlepší. Když už se zašpiní, krásně se vše vypere.
Kolečka naprosto v pohodě.
Stupátko je vlastně rozšířená náprava mezi zadními koly, tak 10-15 cm? opravte mě kdyžtak, nechce se mi to měřit. je perfektní. nedrncá to dítěti pod nohama, protože stojí vlastně na těch odpružených nafukovacích kolech, nic nemusím zvedat, (dřív jsem měla baby skate, ten jsem musela zvedat a připínat k rukojeti, když jsem ho nepoužívala a ten rachot při jízdě…). To stupátko je PARÁDA.
Celkově je opravdu z těch tří nejlepší (měla jsem předtím Bohemia Patron a Hartan Skater).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí