Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky
Máte niekto x-lander-trojkolku?Aké s ním máte skúsenosti?
Rozmýšlam nad jeho kúpou. Ďakujem,papa
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQJá s ním jsem moc spokojená
Vyhovuje mi víc i než X-lander XA ![]()
Renata
Paráda, nedám na něj dopustit!
Měla jsem nejdřív korbičku - hluboký kočárek (spokojenost) a pak v 5 a půl měsících jsme přesedlali do sporťáku - opravdu moc fajn kočárek. jen já jsme měla model 2006 a ten měl lepší, protornější nánožník, bylo tam více místa.
Alinko, to máš pravdu,já měla xa taky kolekci 2006,nánožník byl prostorný a teď mám XT kolekci 2008 a na něj jsem si nechala nánožník raději ušít ![]()
Ahojky,je to super vozitko ![]()
Zrovna ho prodavam,kdybys mela zajem jukni…
http://deti.bazos.cz/…007KORBA.php
Ďakujem za odpovede,no nakoniec sme sa rozhodli pre Neo nato reverso sport,je oveľa lepšie ovládateľný,ako x-lander.
Ahoj prosím jeto někdo kdo by mi poradil přemýšlím na x-landrem xt 2011 , potřebuju poradit, nikdy jsem neměla trojkolku prý jsou strašně nestabilní zajímá mě názor těch co trojkolky měly neba mají ? Dost semi líbí jeto trochu i o ceně no dost ale hlavně se mi sty trojkolky líbí, jen bych nerada kupovala nějaký špatný kočárek . premýšlím o xq buĎto 2010 nebo 2011 , doma mám xa 2008 ale chci ho prodávat a koupit právě tuto nějakou novější verzi už kvůli přezazovací korbě po a proti směru jízdy a sklápěcí stříšce.
Jo a prosím vás víte nebo nevíte - má x-lander xt 2011 přehaz. korbičku po a proti směru jízdy? nikde jsem seto nedočetla ač byto mělo být logicky že ANo tak to tam nikde nepíšou u parametrů. Díky. Za názory.
A pokud nemáte s trojkolkou dobré zkušenosti tak proč, díky.
Nikdo nemá zkušenosti s trojkolkou od x-landeru? A co si myslíte o nové trojkolkce 2011? Ta už by měla být lepší nebo ne?
Máme kočárek X lander, trojkolku, začneme ho používat cca za měsíc, doufám, že budeme spokojení
. Ale neviděla jsem žádné špatné názory. Máme ho z druhé ruky, nemáme k němu autoedačku X lander, ale Maxi Cosi plus adaptéry na podvozek, kterou jsme si koupili, na ni je lepší hodnocení z hlediska bezpečnosti.