Nánožník Jané

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8647
19.11.08 12:56

Nánožník Jané

ahoj,potřebuju poradit.
Právě jsem si v Handy objednala trojkombinaci Jané Slalom 2008,a paní se mě ještě ptala jestli chci nánožník. Docela mě zaskočila,protože fakt netuším,jestli to je či není potřeba.
Byla bych ráda za vaše postřehy a rady,zda ho na fusak ještě využiju. Musím ho totiž případně objednat co nejříve (mám samozřejmě nedostatkovou barvu…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
463
19.11.08 13:08

Ahoj Befano,
nánožník určitě jo, my ho krásně využili :D . taky jsem ho musela objednat už v dubnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
19.11.08 13:09

Rozhodně si myslím,že využiješ! Aspoň my teda využili maximálně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
19.11.08 13:11

Ahoj Befano,
ja Ti asi neporadim uplne presne, ale napisu Ti, jak je to u nas :wink: Mame Jane Slalom Pro 2007, koupili jsme i nanoznik (tedy tenkrat byl v akci za 1,– Kc :oops: ). Od narozeni (duben) do ted jezdime v hlubokem kocarku, na sportak chci presedat co nejpozdeji. Takze bud se Domca do hlubokeho nevejde, nebo uz bude sam sedet a tak ho tam dam…rekneme…v lednu… 8) To uz mu bude 8-9 mesicu, velky kluk, takze mam pro nej 2 perove kombinezy a ten nanoznik. Kdyby mu preci jen jeste byla zima, tak mam asi 3 fleece deky, ktere jsem koupila pred porodem, kteryma ho zakryju. My fusak vubec nemeli a kupovat uz ho nebudu, takze nanoznik vyuziju, sice neni teply jako fusak, ale ochrani proti vetru.

Jak koukam, holcicku cekas na zacatku brezna, zalezi taky, kdy budes prendavat do sportaku, nekdo do nej mimco narve v 5.mesicich, nekdo pozdeji.. 8)
Ale urcite napisou holky, co pouzivaji fusaky.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
19.11.08 13:18

My máme Jané Slalom Pro 2006. také jsme si koupili nánožník rovnou při objednání kočáru. postrašili mě,že bych pak už barvu nemusela sehnat a měli pravdu. kamarádka tak neudělala a už tu barvu nesehnala,musela koupit z nové kolekce.
My jezdily ve sportáku od 8měsíců,malá už se do korbičky nevešla. Na zimu jsme měli pytel a jěště ten nánožník. Venku jsme trávily dost času,tak si nedovedu představit nemít ten pytel podtím.

Za mě,určitě ho kup,zima bez něj nebude nic moc. Na deky ti bude sněžit nebo pršet. Můžeš navlíct pláštěnku,ale někdy prostě nemáš po ruce,potřebuješ přejet atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
19.11.08 13:32

Ahoj.
Mimi máme březnové.
My kupovali Jané Slalom Pro 2006 sporťák a k tomu jsme si přikoupili i nánožník asi za 1000kč :roll:
Sporťák měl malý už o 5 měsíců,protože bylo léto a dá se dát o lehu.
Další zimu jsme využili nánožník i s fusakem a kombinézou,protože malej ještě nechodil.
Takže ho určitě kup :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
19.11.08 13:50

My teda máme podstatně straší model - asi 2004 kupovaný asi v dubnu a hned v srpnu jsem objednávala nánožník (tehdy stál přes 1 000,– Kč) a využili jsme ho úplně maximálně!
Malý nechtěl být vůbec v hlubokém kočárku, protože neviděl ven - to byly šílené histeráky - Už v září jsme jezdili ve sporťáku a to měl malý necelé 4 měsíce!!! :roll: :roll: :roll:

V zimě, když jsme byli na horách tak byl malý ve fusaku, měl na sobě ještě deku a na ní nánožník - pak jsme tak jezdili i tady, protože byla fakt hnusná zima!
Na jaře, když prší tak ho taky určitě využiješ a na podzim to samé!
Jediné, kdy ho nevyužiješ je léto, ale pokud budou taková studená léta jako letos tak si myslím, že ho využiješ i v létě!

Já bych opravdu nánožník koupila na 100%!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
8647
19.11.08 14:09

Moc děkuju za reakce,všichni hovoříte za ANO. Tak já tam jdu ještě zavolat,at mi to dopíšou do té objednávky,abych to dostala všechno při jednom.
Fusak asi vezmu 3v1 od Emitexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.11.08 17:51

Tak ja mam kol 07
a nanoznik nevyuzivam......

proste se mi neliby jak je neforemnej, mala ted ma v kocaru fusak a slus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
19.11.08 21:59

ahoj befano, jakou sis nakonec vybrala tu barvu kocaru? cernej nebo sedej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
20.11.08 07:34

Popodopo : nakonec šedo-zelenou Urban :wink:
Samozřejmě je to totálně nedostatková barva,prej ji vyráběj skoro minimálně,a vždycky do Čech dojede 1/3 z objednaných kusů… :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
19.12.08 22:24

ahoj, my máme kolekci 2007 a nánožník nemáme…dceři je půl roku a do sporťáku předpokládám půjde tak v únoru.
Máme bezva fusak od Red castle Combi Zip a nedám na něj dopustit - je v něm krásný teplo :) - takže z dokoupením nánožníku ani nepočítám.
Hezký den,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4