Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
holky právě jsem při své kočárkovské úchilce objevila tento mně naprosto neznámý kočárek a to jsem si myslela, že mě už nic nepřekvapí, znáte ho někdo, máte zkušenosti?
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
Díky
Máte zkušenost s Coletto Austin?
Přidejte zkušenost s Coletto AustinAhoj,
já ho mám cca dva měsíce, zatím je výborný. Je to sice polák jak poleno, ale není těžký, dobře se s ním jezdí a zatím jsem na něm nenašla nic, co by mi vadilo. Možná bych uvítala brzdu na tukojeti.
Pro mě byly směrodatný tyto věci:
Všechno toto splňuje, takže zatím opravdu spokojenost. ![]()
Před tím jsem měla tyto kočáry: Moon, X-lander, Herqules, Mutsy, Quinny Zapp, Jané Carrera, Phil and Teds a teď Austin, zda je poslední, to ví je bůh.
![]()
Držím palce při výběru. ![]()

no právě, že mi nepřišel jako typický polák, vypadá dobře a co tě vedlo jít od výše zmíněných k poláku
jinak díky
Ahoj,
můžu se zeptat jak dlouhá je korbička, nikde jsem to nenašla.
Děkuju Alena.
Ahoj,tak my tento kočárek máme,ale ve 4kolové verzi…Zrovna včera nám došel
Je vážně úžasný..Snadné složení,lehké nasazování korbičky,autosedačky,i sporťáku,atd…Je fakt bomba..Už se těším až v něm budu vozit naši princeznu
![]()
AHOJ HOLKI. PŘIDÁM SE DO DISKUZE O KOČÁRKU COLETTO AUSTIN 3. DO TOHOTO KOČÁRKU JSEM SE ZAMILOVALA. CHCI SI HO KOUPIT, ALE SHÁNÍM JEN SPORTOVNÍ VERZI PRO KLUKA. NA NETU JSOU BOHUŽEL BAZAROVÉ JEN CELÁ SADA (S KORBOU) NEBO JEN V BARVÁCH PRO HOLKY. VYZKOUŠELA JSEM KOČÁREK V OBCHODĚ A ZARAZILO MĚ ŽE SPORTOVNÍ VERZI NELZE DÁT DO ÚPLNÉHO LEHU - DO ROVNA. BOJÍM SE ŽE MALÝ BUDE MÍT KŘIVOU PÁTEŘ, TRÁVÍME NA PROCHÁZKÁCH POMĚRNĚ DOST ČASU,RÁD VENKU SPINKÁ. RÁDA BYCH SI NA JAŘE POŘÍDILA LEHKÝ SPORŤÁK TOHOTO TYPU (VYSOKÝ PODVOZEK,VELKÝ KOŠ,NAFUKOVACÍ KOLA,TŘÍKOLOVÝ). PROSÍM PORAĎTE. DĚKUJI. JANKA - HAVÍŘOV
Taky se mi moc líbíl, ale právě kvůli toho jsem si ho nakonec nekoupila. Polohovat jde pouze náklápěním.
A ještě nevím kolik chceš investovat, ale super dlouhé a rovné jsou fakt tyto. To je někde úplně jinde.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Navíc je super, že se dá naopak nacvaknout boudička a připnout nánožník a mimi leží vlastně čelem k tobě. Super je úplně skvělý velký a naklápěcí košík.
Ale ani tím coletem určitě neprohloupíš.
PRODAM AUSTIN COLETTO 3 BEZOVE I AUTOSEDACKU 6 MESICU POUZIVANE PRIDAM SLUNECNIK V BARVE KOCARKU.CENA 6 000KC
Ahojky, taky jsem se zbláznila do Austinka, ale právě jsem se snažila zjistit jaký skejt se k tomu dá sehnat a tady koukám na fotečku… Že bych konečně našla někoho, kdo by mi poradil
?
Je to originál nebo nějaký univerzální? Popř. od jakého výrobce ?
Ahojky maminy,
netušíte fakt někdo, jak je to s tím skejtem na Coletto Austinka ? Prosím…
Ahoj,
taky se nikde nemůžu dočíst, který skejt k tomuto kočárku pasuje. Narazila jsem dneska na univerzální skejt a zdá se mi hodně podobný, co má paní na fotce. Koukni na
http://www.oknakup.cz/detail.php?…
Dneska se jdu na živo podívat na ten kočárek, tak se zkusím paní zeptat, který skejt na něj pasuje.
Ahoj,
tak to by bylo úplně super. Já mám kočárek přes inzerát, ale pani, co mi ho prodala má jen jedno dítko, takže skejt nepotřebovala ![]()
Tak bych pak poprosila o info sím, sím ![]()
Díky moc
Tak včera jsme byli objíždět obchody s kočárky. S Austinem jsem se projela a musím říct, že naprostá spokojenost. Je moc hezký, lehký a skladný. Ptala jsem se prodavačky skoro na vše a musím říct, že mi odpověděla na všechny otázky.
Alenko: kočárek je dlouhý 76 a široký 33 (vnitřní rozměr)
Krajdo: ptala jsem se i na skejt prodavačky, ale prý bohužel. Prý by nešel nikam přidělat. Jen nechápu, že ho tady má Sunny na fotce vyfocený.
Ahojky,
tak on na to prý fakt nejde žádný skejt… včera jsem rozhodila sítě a ptala se na pěti internetových obchodech a všude mi řekli, že ten skejt není možné na Coletto Austin 3 kam přimontovat.
Sunny, mohla bys nám prosím poradit, jak jsi to dokázala? To jste si koupili nějaký univerzální a uzpůsobili jste si ho na ten kočárek nebo jak je to možný, že máš na fotečce skejtík a dodavatelé tvrdí, že tam žádný skejt nepasuje ?
Prosím, prosím, už fakt nevím, kde to sehnat a kočárek už mám doma, ale jestli tam nejde ten skejt, tak je to fakt v háji........