Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Coletto Austin?
Přidejte zkušenost s Coletto AustinAhojky, no možná se budu opakovat, ale já bych se zkusila obrátit na paní z www.nasekocarky-mj.cz
Když ho nesežene, tak ti minimálně poradí na koho se obrátit. Já sháněla náhradní kolečka a nikde nebyla k dostání a ani se mi nikdo nesnažil nějak poradit. Odpověď většinou byla - bohužel nemáme, nashledanou! Ale reakce paní z obchodu Naše kočárky-mj byla fakt překvapivá - ikdyž je v sortimentu neměla, během pár dní je prostě sehnala !!! Nevím, jak se jí to povedlo, ale když něco sháním, volám jedině jí ![]()
ahojky holky, prosím vás, řeším jednu věc. Máme coletto austin 3, jsem s ním moc spokojená, ale malá roste nějak rychle, a tak řešíme, zda vydržíme zimu v hluboké korbě… jelikož nesedíme… řeším, zda koupit nový kočárek - sporťák s plným polohováním zad, nebo zda se dá koupit již coletto sporťák s plným holohováním??? Nehcci se vzdávat lehkého podvozku a super stability.. našla jsem coletto aveo 4, který má sporťák až do lehu, ale zbytečná konstrukce, a nevím, zda by šel „zaklapnout“ do té konstrukce austinu. Moc díky za případné rady.
Ahojky, v jednom z předešlích příspěvků jsem četla, že s hlubokou korbičkou jezdili až do 9 měsíce
ale chci se Vás zeptat má kočárek brzdu na přibržďování při jízdě z kopce? Koukala jsem, že uprostřed madla je plastový výčnělek, slouží k něčemu? Moc děkuju za info
hluboká korbička je opravdu dosti prostorná… co jsme vybírali kočárek, tak snad největší, co jsme sehnali.. ale naše dcerka je dlouhán, takže si myslím, že to vydržíme tak max. do 8 měsíce. Jinak brzdu to má jen jednu u pravého kolečka. Plastový výčnělek na madlu slouží k úpravě madla - tedy jeho výšky… lze nastavit dle výšky osoby, což je super… já jsem menší a manžel dlouhán, takže nám toto nastavení moc vyhovuje
Ahojky Klarus 0808,
zajímalo by mě, jestli ti při jízdě nedělá problém, že je brzdička jen jednostranná- myslím, jestli ti kočárek „netáhne“ na jednu stranu. Hledáme s manželem levnější variantu casualplay a coletto je nádherný…
Ps:chyběla ti někdy na kočárku ruční brzda?
Moc díky Eva
Evi, my jsme měli vyhlédnutý peg pérego… ale 23.000Kč za komplet pro nás bylo moc
.. proto jsme hledali kompromis - cena versus praktičnost… vybrali jsme coletto a jsme opravdu moc spokojení…
a ta ruční brzda mi fakt zatím nechyběla a to jezdíme s kočárkem od června několikrát denně.. můžu fakt doporučit… lehounká, velmi jednoduchá skladná konstrukce… korba jde lehce nacvaknout a zase sundat, prostě pro ženskou, která užívá kočárek nejvíce… tak super na praktičnost a lehkost…
ale musím říct, že má taky jeden velký problém… u nás jsem se s tím nesetkala, protože bydlíme v domku, ale známá, co ho chtěla ho nakonec nekoupila, protože má širší rozvor koleček a nevešli se s ním do výtahu - tedy do těch starých typů výtahů, co byly v těch starých panelácích.. my jezdíme k mamče, která má v domě výtah už novější a vejdeme se tam v pohodě ![]()
Díky ![]()
Taky právě hledáme kompromis. Cena za casual a peg- perego je zhruba stejná. Zhruba stejně přehnaná ![]()
Coletto to asi vyhraje. Jen je to poprvé ,co jsem viděla na kočárku jednostrannou brzdu. Z toho mám trochu obavu…
Jak sis na to zvykla?
ps: dá se s kočárkem houpat?
tak zvykat jsem si nemusela, dříve jsem neměla kočátek s brzdou, takže ji nepostrádám… a houpe… no není to jako ty kočárky dříve..
ale naše malá prdelka jinak než bez drncání a houpání neusne a taky se to s tímto kočárkem dá…sice to není jako za těch starých časů, ale stačí to…
Jelikož jsme strašně rychle vyrostli, prodáváme trojkombinaci Coletto austin 3 v pistáciové barvě… kdyby měl někdo zájem, písněte.. autosedačka používaná 2 měsíce, korbička cca půl roku a sporťák je ještě zabalený v krabici…
LÍBÍ SE MI TENTO KOČÁREK! ZA KOLIK HO PRODÁVÁTE? JE TŘÍKOLOVÝ TEDA A SAKUMPIKUM I SE SEDAČKOU? DÍKY! ![]()
Dobrý den, ano je to trojkolka.. je to se vším… hluboká korbička, sporťáček, autosedačka-vajíčko. Přebalovací taška s podložkou, pláštěnka, moskytiéra, a přidávám navíc slunečník, který jsme dokupovali… mám už dvě zájemkyně, jedna se má rozhodnout do neděle…kdyžtak mi písněte na mobil: 739434032. Nemůžu volat, ale smsky mi jdou… jakou byste dala nabídku?? My jsme ho kupovali za 10.500,–-, v úterý jsem na něj koukala v obchodě a i s autosedačkou stojí 9.490,–-
Jo a samozřejmě nánožník na sporťák, to jsem zapomněla… prostě klasický komplet, co koupíte v obchodě, a plus jsme dokupovali ten slunečník…
Lubenko, pokud ještě máte zájem, tak kočárek zatím máme. Bohužel první zájemkyně si ho nakonec nevzala a ta druhý ho chtěla hned v pátek.. a když jsem jí dnes psala, tak už je prý pozdě, že má sehnaný jiný. Tak kdybyste měla zájem, tak se ozvěte.
U MĚ TO VYPADÁ ASI TAKTO! NAKONEC JSEM SE ROZHODLA, ŽE SI KOUPÍM JEN HLUBOKÝ KOČÁR! MALÝ SE MI MÁ NARODIT KONCEM BŘEZNA! RÁDA BYCH POLOHOVACÍ VANU! BUDU HO POTŘEBOVAT NACPAT V ZIMĚ I S FUSAKEM DO KOČÁRU! LÍBÍ SE MI SAWEX TEDI SMART! V HLUBOKÉ KORBĚ BUDE V ZIMĚ PŘECI JEN VĚTŠÍ KOMFORT NEŽ VE SPORTÁKU! TAK SE NEZLOBTE! SPORTÁK SI PAK NĚJAKÝ VYBERU AŽ TO BUDE AKTUÁLNÍ! GOLFKY MÁM PO PRVNÍM DÍTĚTI, TAK TY NEŘEŠÍM VŮBEC! S POZDRAVEM LUCKA! ZKUSTE KOČÁR PRODAT PŘES AUKRO! ![]()