Trojkolka Coletto Austin 3

Máte zkušenost s Coletto Austin?

Přidejte zkušenost s Coletto Austin
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
26.11.10 22:45

Ahojky, no možná se budu opakovat, ale já bych se zkusila obrátit na paní z www.nasekocarky-mj.cz
Když ho nesežene, tak ti minimálně poradí na koho se obrátit. Já sháněla náhradní kolečka a nikde nebyla k dostání a ani se mi nikdo nesnažil nějak poradit. Odpověď většinou byla - bohužel nemáme, nashledanou! Ale reakce paní z obchodu Naše kočárky-mj byla fakt překvapivá - ikdyž je v sortimentu neměla, během pár dní je prostě sehnala !!! Nevím, jak se jí to povedlo, ale když něco sháním, volám jedině jí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
28.11.10 20:41

ahojky holky, prosím vás, řeším jednu věc. Máme coletto austin 3, jsem s ním moc spokojená, ale malá roste nějak rychle, a tak řešíme, zda vydržíme zimu v hluboké korbě… jelikož nesedíme… řeším, zda koupit nový kočárek - sporťák s plným polohováním zad, nebo zda se dá koupit již coletto sporťák s plným holohováním??? Nehcci se vzdávat lehkého podvozku a super stability.. našla jsem coletto aveo 4, který má sporťák až do lehu, ale zbytečná konstrukce, a nevím, zda by šel „zaklapnout“ do té konstrukce austinu. Moc díky za případné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.12.10 20:09

hluboká korbička austin 3

Ahojky, v jednom z předešlích příspěvků jsem četla, že s hlubokou korbičkou jezdili až do 9 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
3.12.10 20:13

ale chci se Vás zeptat má kočárek brzdu na přibržďování při jízdě z kopce? Koukala jsem, že uprostřed madla je plastový výčnělek, slouží k něčemu? Moc děkuju za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
5.12.10 21:34

hluboká korbička je opravdu dosti prostorná… co jsme vybírali kočárek, tak snad největší, co jsme sehnali.. ale naše dcerka je dlouhán, takže si myslím, že to vydržíme tak max. do 8 měsíce. Jinak brzdu to má jen jednu u pravého kolečka. Plastový výčnělek na madlu slouží k úpravě madla - tedy jeho výšky… lze nastavit dle výšky osoby, což je super… já jsem menší a manžel dlouhán, takže nám toto nastavení moc vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.12.10 16:43

Ahojky Klarus 0808,
zajímalo by mě, jestli ti při jízdě nedělá problém, že je brzdička jen jednostranná- myslím, jestli ti kočárek „netáhne“ na jednu stranu. Hledáme s manželem levnější variantu casualplay a coletto je nádherný…
Ps:chyběla ti někdy na kočárku ruční brzda?
Moc díky Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
7.12.10 17:20

Evi, my jsme měli vyhlédnutý peg pérego… ale 23.000Kč za komplet pro nás bylo moc :roll: .. proto jsme hledali kompromis - cena versus praktičnost… vybrali jsme coletto a jsme opravdu moc spokojení… :palec: a ta ruční brzda mi fakt zatím nechyběla a to jezdíme s kočárkem od června několikrát denně.. můžu fakt doporučit… lehounká, velmi jednoduchá skladná konstrukce… korba jde lehce nacvaknout a zase sundat, prostě pro ženskou, která užívá kočárek nejvíce… tak super na praktičnost a lehkost… :potlesk: ale musím říct, že má taky jeden velký problém… u nás jsem se s tím nesetkala, protože bydlíme v domku, ale známá, co ho chtěla ho nakonec nekoupila, protože má širší rozvor koleček a nevešli se s ním do výtahu - tedy do těch starých typů výtahů, co byly v těch starých panelácích.. my jezdíme k mamče, která má v domě výtah už novější a vejdeme se tam v pohodě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.12.10 19:21

Díky :-)
Taky právě hledáme kompromis. Cena za casual a peg- perego je zhruba stejná. Zhruba stejně přehnaná :-)
Coletto to asi vyhraje. Jen je to poprvé ,co jsem viděla na kočárku jednostrannou brzdu. Z toho mám trochu obavu…
Jak sis na to zvykla?
ps: dá se s kočárkem houpat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.12.10 11:20

tak zvykat jsem si nemusela, dříve jsem neměla kočátek s brzdou, takže ji nepostrádám… a houpe… no není to jako ty kočárky dříve.. :mrgreen: ale naše malá prdelka jinak než bez drncání a houpání neusne a taky se to s tímto kočárkem dá…sice to není jako za těch starých časů, ale stačí to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
10.1.11 22:57

Jelikož jsme strašně rychle vyrostli, prodáváme trojkombinaci Coletto austin 3 v pistáciové barvě… kdyby měl někdo zájem, písněte.. autosedačka používaná 2 měsíce, korbička cca půl roku a sporťák je ještě zabalený v krabici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LUBENKA
14.1.11 21:10

austin 3

LÍBÍ SE MI TENTO KOČÁREK! ZA KOLIK HO PRODÁVÁTE? JE TŘÍKOLOVÝ TEDA A SAKUMPIKUM I SE SEDAČKOU? DÍKY! :lol:

• Citovat
  • Upravit
51
14.1.11 21:15

Dobrý den, ano je to trojkolka.. je to se vším… hluboká korbička, sporťáček, autosedačka-vajíčko. Přebalovací taška s podložkou, pláštěnka, moskytiéra, a přidávám navíc slunečník, který jsme dokupovali… mám už dvě zájemkyně, jedna se má rozhodnout do neděle…kdyžtak mi písněte na mobil: 739434032. Nemůžu volat, ale smsky mi jdou… jakou byste dala nabídku?? My jsme ho kupovali za 10.500,–-, v úterý jsem na něj koukala v obchodě a i s autosedačkou stojí 9.490,–-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
14.1.11 21:16

Jo a samozřejmě nánožník na sporťák, to jsem zapomněla… prostě klasický komplet, co koupíte v obchodě, a plus jsme dokupovali ten slunečník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
16.1.11 17:50

Lubenko, pokud ještě máte zájem, tak kočárek zatím máme. Bohužel první zájemkyně si ho nakonec nevzala a ta druhý ho chtěla hned v pátek.. a když jsem jí dnes psala, tak už je prý pozdě, že má sehnaný jiný. Tak kdybyste měla zájem, tak se ozvěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LUBENKA
18.1.11 07:58

COLETTO

U MĚ TO VYPADÁ ASI TAKTO! NAKONEC JSEM SE ROZHODLA, ŽE SI KOUPÍM JEN HLUBOKÝ KOČÁR! MALÝ SE MI MÁ NARODIT KONCEM BŘEZNA! RÁDA BYCH POLOHOVACÍ VANU! BUDU HO POTŘEBOVAT NACPAT V ZIMĚ I S FUSAKEM DO KOČÁRU! LÍBÍ SE MI SAWEX TEDI SMART! V HLUBOKÉ KORBĚ BUDE V ZIMĚ PŘECI JEN VĚTŠÍ KOMFORT NEŽ VE SPORTÁKU! TAK SE NEZLOBTE! SPORTÁK SI PAK NĚJAKÝ VYBERU AŽ TO BUDE AKTUÁLNÍ! GOLFKY MÁM PO PRVNÍM DÍTĚTI, TAK TY NEŘEŠÍM VŮBEC! S POZDRAVEM LUCKA! ZKUSTE KOČÁR PRODAT PŘES AUKRO! :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4