Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Coletto Austin?
Přidejte zkušenost s Coletto AustinBarča K píše:
opravdu tak to je úžasný a je u kočárku něco co vám vadí nebo dokonce chybí?
Nechybí mi nic. Jsem s ním opravdu spokojená, neměnila bych. Jen co mi vadí, je košík u hluboké korbičky. Ten koš je hodně veliký a vysoký a když je nasazená korbička, tak je tam hodně špatný přístup, dají se tam strčit jen menší věci, táška s nákupem třeba vůbec. To je trošku blbé. Ale u sporťáku je to už normální, tam je naopak přístup skvělý. Jen u té korbičky je to hold takhle. Ale nákupy jsem tam nikdy netahala, tak mi to vlastně ani nějak moc extra nevadilo.
Tak to je úžasný to si myslím že zas takový veliký problém to není s tím košíkem, a co autosedačka máte od nich nebo pasuje i na kočárek třeba maxi cosi nebo jiná? já že mám právě tuto autosedačku a stále nevim jaký kočárek ale spíš bych chtěla aby pasovala…
Barča K píše:
Tak to je úžasný to si myslím že zas takový veliký problém to není s tím košíkem, a co autosedačka máte od nich nebo pasuje i na kočárek třeba maxi cosi nebo jiná? já že mám právě tuto autosedačku a stále nevim jaký kočárek ale spíš bych chtěla aby pasovala…
Na kočárek jde jen jejich, žádná jiná bohužel ne.
Ahoj holky, jak se Vám jezdí s Colettem? Je to kočárek do terénu? má nějaké mouchy? Kolik má hluboká korbička vnitřní rozměr???? je to 75 vnitřní rozměr nebo vnější???? A rukojeť není kožená? Jen pěnová????
Renčula0 píše:
Ahoj holky, jak se Vám jezdí s Colettem? Je to kočárek do terénu? má nějaké mouchy? Kolik má hluboká korbička vnitřní rozměr???? je to 75 vnitřní rozměr nebo vnější???? A rukojeť není kožená? Jen pěnová????
Mám Austina kolekci 2011 a jsem maximálně spokojená, neměnila bych. Kočárek do terénu je to rozhodně. Projede fakt vším. My ho nijak nešetříme, jezdíme po polňačkách, v lese, na loukách … a nikdy nebyl problém. Zaaretuje se přední kolo a frčí ostošest. Korbička má vnitřní délku 80cm a šířku 35cm (výrobce uvádí 37cm, ale myslím, že to nemá - každopádně mi to nedá a asi to přeměřím
). Rukojeť je pěnová.
Tak já těch 37cm naměřila, když jsem to fakt natáhla naknap. Když volně, tak je to těch 36cm. Ale on je každý metr jiný, takže ta šířka těch 37cm asi opravdu bude. Délka je těch 80cm.
gabi.design píše:
Tak já těch 37cm naměřila, když jsem to fakt natáhla naknap. Když volně, tak je to těch 36cm. Ale on je každý metr jiný, takže ta šířka těch 37cm asi opravdu bude. Délka je těch 80cm.
Díky moc, chtěla bych ho vidět v reálu, ale nevím kde v Ostravě. A jak je vyřešená brzda??? Jak se ovládá? Nohou? Jde těžce? A kola jsou všechny 3 stejná,že? A co v zimě? není problém projet sněhem?
Renčula0 píše:gabi.design píše:Díky moc, chtěla bych ho vidět v reálu, ale nevím kde v Ostravě. A jak je vyřešená brzda??? Jak se ovládá? Nohou? Jde těžce? A kola jsou všechny 3 stejná,že? A co v zimě? není problém projet sněhem?
V Ostravě bohužel nevím, ale v Kopřivnici ho mají třeba tady: http://kocarkydeniska.mimishop.cz/katalog.php?…. Brzda je u pravého kolečka, je to taková červená páčka, brzdí obě kola zároveň. Ovládá se nohou a jde úplně suprově, lehce a bez problému. Kola jsou všechny stejně velká. Jak jezdí ve sněhu bohužel nevím, malej má šest měsíců, takže zimu za sebou ještě nemáme a letos u nás sníh žádný není.
Ahojky, take mame Coletto a za jiny kocarek uz bych nemenila! Jaro, leto, podzim, zima…idealni na kazde pocasi, do jakehokoliv terenu. V lete i v zime je vyhoda toho, ze se da otocit ve smeru i proti smeru jizdy coz je vynikajici napr. pri slunicku, kdyz diteti sviti do obliceje tak ho otocim a je to a v zime pokud snezi a fouka reseni je uplne stejne!!!! Hodne kamaradek, ktere Coletto nemely a praly se hlavne s tim slunickem, kdy jejich dite plakalo, kdyz jim svitilo do oblicejicku, mi Coletto chvalily a v tu chvili by okamzite menily za kterykoliv jiny znackovy kocarek. Takze za me Coletto je jednicka!!!! A na snehu No problem ![]()
Nevíte někdo kde se kočárek shlédnout? Okolí Brna, Pardubic, HK, Svitav, Ústí n/O., Vamberku, Lanškrouna… Nic jsem nenašla
Děkuju.
Mikajelka píše:
Nevíte někdo kde se kočárek shlédnout? Okolí Brna, Pardubic, HK, Svitav, Ústí n/O., Vamberku, Lanškrouna… Nic jsem nenašlaDěkuju.
Tak to bohužel netuším, ale v březnu bude určitě v Brně na veletrhu. My ho tam kupovali loni.
Gabi, díky za tip. Mrknu na net. Ten veletrh je na výstavišti? A tam se dá normálně nakupovat?
Mikajelka píše:
Gabi, díky za tip. Mrknu na net. Ten veletrh je na výstavišti? A tam se dá normálně nakupovat?
Ano, bývá nějak v půlce března normálně na výstavišti. Je to prodejní veletrh, takže nakupovat se samozřejmě dá a většinou tam mají veletržní slevy, takže se tam ten ty věci koupí i levněji než normálně.
Ještě otázka: když je pěnová rukojeť, nejsou od ní ruce špinavé, černé např. v létě když je člověk spocenej? Vím, že to tu holky řešili u takovýchto rukojetí.. ![]()