Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Coletto Austin?
Přidejte zkušenost s Coletto Austin@Janulis píše:
Takže svým způsobem jednou rukou:) Jedna ruka pojistka druha ruka korba aby nespadlo mimi:)
Přesně tak ![]()
Ahojky, nedá mi to a musím také přidat svoji zkušenost- kočárek je fajn až nato, že na internetu uváděli velikost vnitřní korby 80cm, ale realita teda dost pokulhává-po přeměření s bídou 75cm! Malé je 2,5 měsíce, měří 62cm a v jarním fusaku je tam docela tak akorát. Jsem zvědavá, v čem budeme jezdit za 2 měsíce… Ve sporťáku vlehu je znát ten přechod
Ještě že bude léto! Těm, kteří čekají mimi na podzim a čeká je celá zima ve fusaku, bych ho moc nedoporučovala ![]()
@Enie píše:
Ahojky, nedá mi to a musím také přidat svoji zkušenost- kočárek je fajn až nato, že na internetu uváděli velikost vnitřní korby 80cm, ale realita teda dost pokulhává-po přeměření s bídou 75cm! Malé je 2,5 měsíce, měří 62cm a v jarním fusaku je tam docela tak akorát. Jsem zvědavá, v čem budeme jezdit za 2 měsíce… Ve sporťáku vlehu je znát ten přechodJeště že bude léto! Těm, kteří čekají mimi na podzim a čeká je celá zima ve fusaku, bych ho moc nedoporučovala
A ty máš kolekci 2011? Protože já mám korbu opravdu 80cm. Syn tam jezdil do 5 měsíců, v té době měl 75cm a stále se do té korby vešel. A on je opravdu vysoký. Do sporťáku šel kvůli fusaku, aby měl větší pohodlí, nebyl tam tak namáčklý a aby měl i větší výhled. A přechod ve sporťáku - to nevím, co máš na mysli. ![]()
Dobry den chci se zeptat jakou znacku skejtu mam koupit k austinu ?
Oživuji diskuzi: TAké bych se chtěla zeptat jaké stoupátko pořídit k tomuto kočárku, jestli je vhodné Lascal Buggy Board Maxi nebo prosím jakou máte zkušenost s tímto kočárkem a jiným stoupátkem..