Trojkolka Coletto Austin 3

Máte zkušenost s Coletto Austin?

Přidejte zkušenost s Coletto Austin
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51
18.1.11 12:04

Dobrý den, kočárek je již dva dny prodaný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
18.1.11 13:59

NAPIŠTE MI PAK SVŮJ TIP NA SPORTOVNÍ KOČÁREK! ZA ROK BUDU POTŘEBOVAT INSPIRACI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
19.1.11 21:08

pěkný kočárek za dobrou cenu

tento kočárek se mi moc moc líbí a jelikož do toho letos asi praštíme, brousim si na něj zuby (o: a hlavně dá se sehnat za moc pěkný peníze na to že je to trojkombinace už od 6,5tis viz http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.1.11 21:18

určitě, doporučuji, ale pozor, cena 6,5 tis. je bez autosedačky… ta se musí dokoupit za cca 1500…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
20.1.11 19:41

coletto

jo jo to je pravda, že autosedačka se musí přikoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
20.1.11 20:39

no že si psala, že trojkombinace už od 6,5 tis… ale zapomněla si tam přičíst tu sedačku.. takže pak je cena přes 8 tis.. ale i tak je to slušné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.3.11 07:33

Taky prodávám Austin Coletto 3 v zelinkavý barvě..Ale bez autosedačky..:)Pouze hl.korbu + sporták…:)Hl.korba používaná 6 měsíců a sportak 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
2.5.11 11:53

Holky prosím, vy comáte colleto 3 2011, mám prosbu,(bohužel v návodu jsem to nenašla) jak se v hluboké korbě dají posunovat ty zádička? když to chci třeba uplně položit, nebo zvednout… vim, u pravého boku je nějaký delší kus látky zastrčený v tom kočárku tak tím nějak, ale vubec netuším, jak… :nevim:
A ještě jsem se chtěla zeptat u autosedačky se boudička posunuje asi přímo když se chytne ta boudička, tak to dělá takový jakoby trošku odpor, ale ta boudička se posune, (u velké korby se musí postraně zmačknout a pak se může stahovat boudička) právě ale u autosedačky asi silou ručně držet boudičku a sklápět jí do požadovaného tvaru?
Díky za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.5.11 19:08

Příspěvek upraven 16.05.16 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4764
3.5.11 09:13
gabi.design píše:
Neloušek píše:
Holky prosím, vy comáte colleto 3 2011, mám prosbu,(bohužel v návodu jsem to nenašla) jak se v hluboké korbě dají posunovat ty zádička? když to chci třeba uplně položit, nebo zvednout… vim, u pravého boku je nějaký delší kus látky zastrčený v tom kočárku tak tím nějak, ale vubec netuším, jak… :nevim:
A ještě jsem se chtěla zeptat u autosedačky se boudička posunuje asi přímo když se chytne ta boudička, tak to dělá takový jakoby trošku odpor, ale ta boudička se posune, (u velké korby se musí postraně zmačknout a pak se může stahovat boudička) právě ale u autosedačky asi silou ručně držet boudičku a sklápět jí do požadovaného tvaru?
Díky za info :-)
Zádíčka u mě jdou polohovat tak, že s tím (matrací) jakoby napevno „cuknu“ buď nahoru nebo naopak dolů když to chci položit a drží to, zkrátka žádné mazlení. A u té autosedačky je to jak píšeš, boudička se posunuje opravdu rukou a jde to trochu ztuha, takže to chce trochu grif a nebát se. Ono je to asi tak schválně, aby to třeba samovolně neupadlo nebo tak něco.

Gabi, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
9.5.11 13:22

pro neloušek

Ahojky mám doma Coletto Giovani a vedle z venku u hl.korby je takový popruh zastrčený v kapsičce a když za něho potáhnu tak se poloha dá do 10° polohy je to i na tom popruhu napsáno a zpět se to dává,když nad popruhem odkryješ kousek stříšky je tam takový patent že ho zmáčkneš a v hluboké korbě zatáhneš zpět za popruh a jeto.Pokusím se udělat fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
9.5.11 13:30

Tady je na pravé straně kočárku ten popruh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
9.5.11 13:31

tady když se pootevře zipem stříška je zpětny chod zádička dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
9.5.11 13:33

A když ho zmáčknu tak v hluboké korbě zatáhnu za popruh a je zase úplný leh,z venkovní části je na popruhu ryska pokud se má zatáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
9.5.11 13:37

ryska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie