Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Coletto Austin?
Přidejte zkušenost s Coletto AustinNAPIŠTE MI PAK SVŮJ TIP NA SPORTOVNÍ KOČÁREK! ZA ROK BUDU POTŘEBOVAT INSPIRACI ![]()
tento kočárek se mi moc moc líbí a jelikož do toho letos asi praštíme, brousim si na něj zuby (o: a hlavně dá se sehnat za moc pěkný peníze na to že je to trojkombinace už od 6,5tis viz http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
určitě, doporučuji, ale pozor, cena 6,5 tis. je bez autosedačky… ta se musí dokoupit za cca 1500…
jo jo to je pravda, že autosedačka se musí přikoupit
no že si psala, že trojkombinace už od 6,5 tis… ale zapomněla si tam přičíst tu sedačku.. takže pak je cena přes 8 tis.. ale i tak je to slušné…
Taky prodávám Austin Coletto 3 v zelinkavý barvě..Ale bez autosedačky..:)Pouze hl.korbu + sporták…:)Hl.korba používaná 6 měsíců a sportak 5 měsíců.
Holky prosím, vy comáte colleto 3 2011, mám prosbu,(bohužel v návodu jsem to nenašla) jak se v hluboké korbě dají posunovat ty zádička? když to chci třeba uplně položit, nebo zvednout… vim, u pravého boku je nějaký delší kus látky zastrčený v tom kočárku tak tím nějak, ale vubec netuším, jak… ![]()
A ještě jsem se chtěla zeptat u autosedačky se boudička posunuje asi přímo když se chytne ta boudička, tak to dělá takový jakoby trošku odpor, ale ta boudička se posune, (u velké korby se musí postraně zmačknout a pak se může stahovat boudička) právě ale u autosedačky asi silou ručně držet boudičku a sklápět jí do požadovaného tvaru?
Díky za info ![]()
gabi.design píše:Neloušek píše:Zádíčka u mě jdou polohovat tak, že s tím (matrací) jakoby napevno „cuknu“ buď nahoru nebo naopak dolů když to chci položit a drží to, zkrátka žádné mazlení. A u té autosedačky je to jak píšeš, boudička se posunuje opravdu rukou a jde to trochu ztuha, takže to chce trochu grif a nebát se. Ono je to asi tak schválně, aby to třeba samovolně neupadlo nebo tak něco.
Holky prosím, vy comáte colleto 3 2011, mám prosbu,(bohužel v návodu jsem to nenašla) jak se v hluboké korbě dají posunovat ty zádička? když to chci třeba uplně položit, nebo zvednout… vim, u pravého boku je nějaký delší kus látky zastrčený v tom kočárku tak tím nějak, ale vubec netuším, jak…
A ještě jsem se chtěla zeptat u autosedačky se boudička posunuje asi přímo když se chytne ta boudička, tak to dělá takový jakoby trošku odpor, ale ta boudička se posune, (u velké korby se musí postraně zmačknout a pak se může stahovat boudička) právě ale u autosedačky asi silou ručně držet boudičku a sklápět jí do požadovaného tvaru?
Díky za info
Gabi, díky ![]()
Ahojky mám doma Coletto Giovani a vedle z venku u hl.korby je takový popruh zastrčený v kapsičce a když za něho potáhnu tak se poloha dá do 10° polohy je to i na tom popruhu napsáno a zpět se to dává,když nad popruhem odkryješ kousek stříšky je tam takový patent že ho zmáčkneš a v hluboké korbě zatáhneš zpět za popruh a jeto.Pokusím se udělat fotky.
tady když se pootevře zipem stříška je zpětny chod zádička dolů.
A když ho zmáčknu tak v hluboké korbě zatáhnu za popruh a je zase úplný leh,z venkovní části je na popruhu ryska pokud se má zatáhnout.