Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Coletto Austin?
Přidejte zkušenost s Coletto AustinSimon, díky
věděla sem že to je na tohle ale vubec nevěděla jak se to vrací zpět… tak sem to nechtěla moc pokoušet..
Ahoj Gabi, prosím tě mám prosbičku, vybrala jsem si taky tento kočárek austin 3, ale nikde jsem nenašla kolik má přesný rozměr zadních koleček. Mám takové tušení, že se mi nevejde do výtahu. Mohla bys mi prosím napsat rozměr? Děkuju Martina
aksina píše:
Ahoj Gabi, prosím tě mám prosbičku, vybrala jsem si taky tento kočárek austin 3, ale nikde jsem nenašla kolik má přesný rozměr zadních koleček. Mám takové tušení, že se mi nevejde do výtahu. Mohla bys mi prosím napsat rozměr? Děkuju Martina
Ahoj, výrobce uvádí 64cm, ale jestli to sedí, to netuším, můžu to kdyžtak odpoledne přeměřit až půjdeme ven. Vezmu sebou metr a večer písnu. ![]()
Ahoj Gabi, to bys byla moc hodná
, máme totiž výtah 70 cm
konečně jsem si nějakej vůz vybrala a zase by to zhaslo na kolečkách. Díky
aksina píše:
Ahoj Gabi, to bys byla moc hodná, máme totiž výtah 70 cm
konečně jsem si nějakej vůz vybrala a zase by to zhaslo na kolečkách. Díky
Tak já jsem fakt naměřila 64cm. Je to vnější rozpětí.
Tak to je bezva, jeden pán z obchodu mi též napsal, že v nejširším bodě má 65 cm…tak to jsem ráda. A zase jsem přišla na další věc. Koukala jsem že máš Austina z kolekce 2011, tak je asi to polohování jiné než na tom z kolekce 2010. Samostatně polohovací nohy a záda. I když ono to je ve finále asi jedno ne?
aksina píše:
Tak to je bezva, jeden pán z obchodu mi též napsal, že v nejširším bodě má 65 cm…tak to jsem ráda. A zase jsem přišla na další věc. Koukala jsem že máš Austina z kolekce 2011, tak je asi to polohování jiné než na tom z kolekce 2010. Samostatně polohovací nohy a záda. I když ono to je ve finále asi jedno ne?
Jojo, já mám 2011, tam se polohují nohy a záda zvlášť do úplného lehu. Ta kolekce 2010 se naklápěla celá, takže to dítko tam neleželo rovně, ale bylo tam naklopené třeba jako ve vajíčku.
Ahoj Gábi, zase dotázek ohledně kočárku
, pořád jsi s ním spokojená? Pořád nevím co mám koupit za vozidlo
, ještě mám chvilku času a v září je ještě v Praze veletrh, ale už mě to ani moc nebaví něco pořád hledat, zatím pořád vede Austin 3 2011, ale zas nevím jestli ten červený není moc červený a nejít do toho který máš ty
je to děs. Někde si přečtu jak je každý nadmíru spokojenej a najednou po 2,3 měsících na kočár nadáva ![]()
Ahoj, já jsem spokojená pořád. Nic co by mi vadilo, kočár je pořád jako novej a slouží a to ho teda fakt nešetříme. Pořád někde jezdíme, takže ho věčně skládáme do auta a naprosto bez problémů. Dokonce jak se s ním už chvilku jezdí, tak začal líp pružit a jde s ním i trochu pohupovat. Takže nic co by mi vadilo, jen nám bude brzy malá korbička, ale to je problém našeho dítka, máme hold obříka a byl by mu malej každej kočár, Austin má korbu celkem velkou. Takže my za chvíli budeme testovat i sporťák.
Tak vozidlo zatim vede, tak jeste vybrat tu barvu, je pravda. že ted ty barvy nejsou zas az tak pekne jako v te stare kolekci. No bud to bude cerveny nebo zeleny jako mate vy. No mam to pro klucinu ![]()
aksina píše:
Tak vozidlo zatim vede, tak jeste vybrat tu barvu, je pravda. že ted ty barvy nejsou zas az tak pekne jako v te stare kolekci. No bud to bude cerveny nebo zeleny jako mate vy. No mam to pro klucinu
To je pravda, mě se ty minulé taky líbily víc, ale co nadělám. Už jsem si na ně zvykla a není to zase až tak hrozné. ![]()
Ahoj Holky chtěla jsem se zeptat na kočárek líbí se mi prostě super trojkolka podle mě ale chtěla bych se zeptat jaké je polohování sportovní nástavby? Mě se totiž moc nelíbí naklápěcí způsob jako houpačka tak by mě zajmalo zda třeba nevíte jestli nová kolekce to mít nebude nebo jak to s tím je? děkuji ![]()
Barča K píše:
Ahoj Holky chtěla jsem se zeptat na kočárek líbí se mi prostě super trojkolka podle mě ale chtěla bych se zeptat jaké je polohování sportovní nástavby? Mě se totiž moc nelíbí naklápěcí způsob jako houpačka tak by mě zajmalo zda třeba nevíte jestli nová kolekce to mít nebude nebo jak to s tím je? děkuji
Nová kolekce 2011 má polohování zad a noh zvlášť do úplného lehu. ![]()
opravdu tak to je úžasný a je u kočárku něco co vám vadí nebo dokonce chybí? ![]()