kočárek Jane

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3287
1.7.09 18:47

Kykousku a jakou jste koupili ve 3 mesicich?

Marti, vim, ze muzeme koupit jen tu 0-18kg…V diskuzi psali, ze jsou super BeSafe IZI Combi a Britax…
Koukala jsem na net a pozdavala se mi autosedacka od Chicca s novorozeneckou vlozkou…Ovsem nevim jak s pasy od auta, Stratu mame na knop.....ale asi by se dalo prodlouzit, nevim......

Befi, ja nevim, jestli my budeme do tech 9 kilo cekat…to bude mit tak v 7 mesicich…A to se tam na 100pro nevejde.........Jo a ty ceny jsou mazec.....proto premyslim od Chicco, nevim, jak vysla v testech, ale cenove je prijatelna…
Na tu vlozku mrknu, jestli jde vyndat........

My ji ani tak nevyuzivame na kocarek…ted hlavne kvuli pohodli......vozime i korbu…

Je to hruza, Tobík nam ze vseho tak rychle vyrostl, dokonce i z vanicky, nemuzu sehnat dotatecne velkou.......tak jestli poradite…?Ale to uz je na jinou diskuzi… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
1.7.09 18:54

merssy.....je zbytocne kupovat dalsiu vanicku na kupanie.....kup ho uz vo velkej vani.....daj si podlozku a bude mat miesta habadej… :wink:

myslim ze maxi cosi je najlepsia na trhu.....je dost velka a priestranna......:)

ono tie vacsia maju sice vlozku ale neverim ze ochrania stejne ako vajicko...... :?

ale je to na vas..... 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
1.7.09 20:11

Marti , mame sprchový kout…

No ty sedacky nejdriv urcite odzkousime…a uvidime...... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
1.7.09 20:51

Ahojky holky,
já jsem taky na Stratu nadávala, ale nakonec jsem byla spokojená. Když jsem viděla kámoščinu sedačku jak malé lítala hlava, tak jsem byla vděčná za Stratu. Je jasný, ty vycpaný, v tom se teď děti hrozně potí. Můžu těale ae ubezpečit, že teď máme už Romera King plus 9-18 kg s letním potahem a taky se malej potí. Jinak Strata taky měla dobré hodnocení při testech. Já bych ji fakt neměnila a schovávám pro druhé. Měli jsme ji do Matyáškových skoro 9kg a jeho 8 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
1.7.09 20:55
xmerssy píše:
Marti , mame sprchový kout…No ty sedacky nejdriv urcite odzkousime…a uvidime...... :wink:

a nemate tu vanicku v sprchavi vyssiu…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
2.7.09 08:47
martinaSK píše:
xmerssy píše:
Marti , mame sprchový kout…No ty sedacky nejdriv urcite odzkousime…a uvidime...... :wink:
a nemate tu vanicku v sprchavi vyssiu…???

Prave ze nemame......videla jsem od CAM je vetsi a libila se mi.......ale zase na jak dlouho ze?

Anet a da se ze Straty ten potah oddelat?Ja na to ted koukam, mam to venku, ale zda se mi to tvrde, jestli ho to nebude tlacit.......Podhlavnik tam samozrejme nechavam..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
2.7.09 10:06

ahojda,
Xmerssy - zkus klasickou vaničku ve které jsme se koupávaly i my - není nijak ergonomicky tvarovaná ale je dost velká - taky nám Anička z malý vaničky strašně rychle vyrostla ale máme tu výhodu velký vany - a nebo zkus do sprchovýho koutu dát lehátko a koupat ho takhle.

Co se týče sedačky - tak si myslí že Strata je jedna z nejlepších - my měli ještě Jané Rebel - byla o něco větší ale zase Strata vychází líp v testech.
Buď bych pořídila další 0-18 - dobrá je Britax - dá se krásně polohovat a nebo nechala Stratu a pak pořídíla až 9-18.
Máme Britax 9-18 s letním potahem a taky se potíme … ale to je prostě tím že je tak dusno :?

Mějte se krásně … papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.7.09 11:12

Concord sedačku mi tenkrát v krámě nabízeli,že je lepší než Strata,jsem asi udělala chybu…Zuzka ji myslím ale koupila,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
2.7.09 15:35

xmerssy: to vy se nemělo z té sedačky nic vydělávat. Mělo by to být komplet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
3.7.09 09:37

Bef - jo Zuzka má Concord :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
4.7.09 17:32
xmerssy píše:
Kykousku a jakou jste koupili ve 3 mesicich?
Chicco synthesis plus, ale ta není na podvozek Janéčka. Ale prej se mužou dokoupit adaptery. Jenže nevim kolik by to stálo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.7.09 14:46

Holky jj my máme Concord na podvozku Jané… je větěší, pohodlnější a stejně bezpečná…doporučil mi ji Steeve, takže jsem neváhala…
Kubi je zatím prcek, ale Strata se mi nezdála už před tím, odrazovali mě od ní skoro všichni. Hlavička mu v ní nelítá…
fotky jsou na předchozí stránce. Je teda dražší - mám kolekci 2009 ale pasují i starší…

tak snad to někomu pomůže, kdo se rozhoduje pro koupi ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
20.7.09 19:37

Zuzi, koukám, že už máš miminko. Tak to ti moc gratuluji a at Vám malý dělá samé radosti a líbí se mu v kočárku :wink: :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
21.7.09 15:32

Kyk moc děkujeme… trošku pospíchal na svět, ale nevadí, aspoň mu korbička dlouho vydrží ;-)
zatím spokojenost veliká, tuhle korbičku prostě nikdo nemá aspoň co vidím ;-)

akorát mi vrže zadní kolo levé, promazali jsme a já nevím co a pořád vrže… :-( asi to rozeberu a musím to objevit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
21.7.09 20:03

A ty máš i novej podvozek? Já že mě to v začátcich taky dělalo a samo po ěesíci ježdění to přešlo. A le tím namázáním nic nezkazíš a ta barvička musí být opravdu nádherná.
Taky máme problem, že se mi neustále zaaretuje samovolně přední kolo. Během jizdy třeba 5krát. Nevíte jak ten čudlik víc utáhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí