kočárek Jane

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1024
3.4.09 09:21

Kykoušku, určitě bych nechala ještě korbu, korba je naprosto v pohodě, s tou sem byla spokojená, no uvidíme, třeba si na ten sporťák taky zvykneme. Jen mě tam ještě vadí ta průsvitná slída na boudě, třeba včera celej den svítilo sluníčko, a pěkně to přes to pralo, takže sem to vyřešila šátkem přes celý kočár, to pak i usnula:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
3.4.09 09:25
Marky13 píše:
Kykoušku, určitě bych nechala ještě korbu, korba je naprosto v pohodě, s tou sem byla spokojená, no uvidíme, třeba si na ten sporťák taky zvykneme. Jen mě tam ještě vadí ta průsvitná slída na boudě, třeba včera celej den svítilo sluníčko, a pěkně to přes to pralo, takže sem to vyřešila šátkem přes celý kočár, to pak i usnula:-)

kup si toto… :wink:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
3.4.09 11:53

Marti, díky za tip, takhle vypadá celkem v pohodě..už sem na to koukala dřív, ty sis objednávala stejnou? vím, že to šije více lidiček.. asi je to dost praktický, co? ale stejně není nad šátek u zakrytí celého kočáru, koupila sem si munulé léto slunečník, ale když se jede, tak se musí furt štelovat, no není to ono.. ale zase, teď když už je větší, a bude sedět, tak slunečník asi užijeme víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.4.09 07:39

Včera jsem definitivně vyndala i spodek fusaku. ale přijde mi divný,jak malá leží přímo na tom povrchu kočárku. Dáváte do hluboké korby nějakou deku nebo plínu pod mimi,nebo necháváte volně?
a pak je tam ten pás,ale tím ji asi obepínat nebud,nevím,jak by se jí to líbilo :roll:

Jo,a jde prosím vás úplně odepnout ten kryt (dekl)co je na kočárku? Já se o to pokoušela,ale nejd emi ten zip vyháknout.přitom se mi zdá obustranej,podle dvojích zipů,takže to asi musí jít..

ježíš,já s tím kočárem bojuju :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
8.4.09 09:53

Já sem většinou dávala plínku, alespoň pod hlavu.. a když bylo chladnějc, tak třeba deku.. ale teď bude ta plína určitě stačit..
ty pásy jsou k ničemu, je to pro případ převozu mimi v korbě v autě, ale u nás to stejně není povolený, takže to je naprd, já myslím, že jdou i schovat pod tu podložku.. a určitě ten kryt-jako nánožník, musí jít sundat! zkus to na obě strany a když to nepůjde, tak reklamace, ale jít by to určitě mělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
8.4.09 10:01

Bef :
nejsi jediná, komu to nešlo, už to holky řešily a zde:
 http://www.janecz.cz/jak-sundat-kryt

jinak holky, ten polosed a pololeh mě taky štval, ale měla jsem před tím jiný sporťák a ten byl zase úzký a blbý, no takže já jsem se Slalomem spokojená… uvidíme, jak to bude s hlubokou korbou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
8.4.09 10:06

Zuzi, já sem taky jinak spokojená, a už si pomalu zvykám, a s hlubokou korbou sem neměla jediný problém, fakt naprostá spokojenost.. tak snad budeš i Ty spokojená! jediný, co trošku bylo blbý, ale to už byla Eli větší a už si chtěla občas sedat, tak když sem jí v hluboký korbě po:,–(ila, musela spíš doprostřed, protože jinak, jak se ta korba kejvá, tak byla trošku přepadlá dozadu, ale to byl fakt detail, a spíš v ní víc spala, než seděla, čekala sem na jaro, a teď je spokojená maximálně, drží se madýlka a kouká všude okolo, ani položit se nechce:-) včera zrovna mi usnula v sedě na tom madle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
8.4.09 10:12

ten polosed/pololeh mě taky nejdřív přišel divnej, ale po několika jízdách jsem zjistila, že Matesovi naprosto vyhovuje, zatímco kamarádky dcera, která měla úplný sed nechtěla v tom jejich kočáře vůbec jezdit a nakonec museli koupit jiný …
poprvé, kdy bych uvítala i variantu sedu je trprve teď, kdy se Mates občas už moc neopírá a věší se mi na madlo … ale jinak pohoda

co se pásů týká, ty jsem nikdy nedávala, takže vlastně ani nevím, jaký jsou :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.4.09 11:52
Marky13 píše:

Korbičku ještě ponechám, ale teda Domik je zvědavka zvědavá a normálně mi v ní sedí a klátí se ze srany na stranu. Tak nevim, aby mi nespadnul. Zase si řikám, že u sportáku jsou pásy. Ale na druhou stranu ten pololeh. Co si mám vybrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
8.4.09 14:01

Kyky já bych vydržela,dokud nebude sám sedět… ale je to na tobě ;-)
Marky13 tak to jsem zvědavá teda… už se nemůžu dočkat, až mi z Handy zavolají, že kamionek ze Španělska dovezl tu naši a okamžitě mi to pošlou!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.4.09 14:07

Zuzi , tak už se barvička korbičky zadařila?? Jo a ještě ho tam chvili ponechám, on v kočárku poměrně dost spinká, tak at má rovná zádička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
8.4.09 16:57

Zuzi a jakou barvičku si vybrala, teda pokud si to někde psala, tak se omlouvám, celý sem to asi nedočítala.. mě se moc líbí ta modrá z tý nový kolekce, ale někde sem slyšela, že prý ty barvy nejsou zas až takový, jak je to nafocený, sem zvědavá, až někde uvidím.. jinak já sem minulý rok chtěla jinou korbu a jiný sporťák, ale nakonec by s tím bylo docela prý čekání, tak sem to vzdala, protože to bylo už asi 3 týdny před termínem, a nakonec mám tu černobéžovou, kolekce 08..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.4.09 20:20

Já myslím, že Zuzka chtěla tu modrou. už jsem měla jednou podobný dotaz a nevim, zda mi bylo přesně odpovězeno. Holky, už nekolikrát jsem viděla uplně jiné barvičky na Slaloma než mají v nabídkách. To si nechávaji holky šít, nebo kde se tyhle barevné varianty skrývají? Dnes jsem zase viděla tak krásnou korbičku. Chtěla jsem se optat, ale bylo mi to hloupé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
8.4.09 20:28

člověče já bych se zeptala.......taky kolikrát koukám, a já jsem si to odůvodnila tím, že jsou to kolekce hooodně staré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.4.09 20:47

Hm, je to možné. Ale viděla jsem krásnou oranžovou a to byl styl kolekce 2008 a ted se mi zdál, že už snad 2009. No krásné barvičky, tak nad tím přemýšlím. Myslíš, že mám dát dotaz do hlavní diskuse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí