kočárek Jane

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
22.4.09 20:36

Holky a mě včera přišel originál slunečník Jané a dnes se mi zlomil. :twisted: :evil: Tak jsem vědavá, co mi v handy řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
23.4.09 17:23

befano to se mi taky stávalo. Přestalo až po servisování (já ho tam posílala, protože mi padala zadní brzda)
Anetosko teda to je pech 8O já slunečník nikdy neměla, radši clonu, tak nevím :nevim: ať ti reklamace dobře dopadne…

jinak se pořád rozhoduji jestli sporťák STYLON nebo UTOPIA…
který se vám líbí víc???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.4.09 20:21

Befano , také se mi to stávalo. Ale nějak to samo přestalo po tech třech měsících. Asi jak se ten čudlík trochu opotřebuje. ted mám zase někdy problém ten čudlik vytáhnout :roll: .
Jinak ten potah na slidu dorazil :) , je prefektní.
slunečník me teda mrzí. Já si koupila univerzál a teda je mi do breku. Hruza. myslíš, že ti to uznají? Ty jsi ho koupila přimo v handy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.4.09 20:35

Aha, tak už jsem nakoukla do diskuse o Handy. Snad te to potěší, ale já už bych slunečník nechtěla vubec. Pořád ho musim polohovat a ten univerzál je opravdu strašnej. taky pujdu do clony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
23.4.09 20:42

Kykoušku - nečetla jsem příspěvky před tebou, jen tvůj .. já mám jané nomad, slunečník originální jsem nekupovala, neoriginální jsem vůbec nezjistila, kam umístit … tak jsem pořídila clonu od Emitexu .. a nebýt toho, že ji Aňa sundává, byla bych docela spokojená… To uchycení ke kočárku je takový naprd, pořád to padá:( Ale ty clony určitě dělá i jiný výrobce.. u nás měli jen tu emitexovou. Dobře vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
23.4.09 22:30

Děkuji, ještě to teda zvážím. Domino je docla zvědavej jak opička. No když ten deštník je opravdu hroznej. Ale zase koupit clonu a mít ji pořád dole se mi taky nechce :? . Tak já to ještě promyslím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
13.5.09 14:14

Holky, kdo máte už koupenou tu clonu,braly jste ji přes mimibazar nebo někde v krámě?
dejte mi tip na nějakou s kterou jste spokojený.
A pasuje jak na hlubokou korbu,tak i na sporták??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
14.5.09 11:46

Ahoj holky, taky mam dotaz na tu clonu, jestli pasuje jak na hluboky a i sportak.........premyslim bud slunecnik, nebo tu clonu.......

Zuzko, kocarek nadherny, barvicka se mi moc libi.........

A sportak bych vybrala Utopia...... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
14.5.09 15:25

Tak já jsem nakonec vybrala taky Utopii ;-) viděla jsem je naživo v Handy - mimochodem opravdu „příjemnější“ prodavačku jsem dlouho neviděla :-D a ten Stylon mě zklamal na celé čáře. Teď ještě počkám na penízky a už poletí k nám…

já mám clonu, která pasuje jak na hluboký,tak na sporťák :
http://www.i-bazar.cz/…alni-reseni/
kupovala jsem ji na MMB, ale teď jsem ji tam už nenašla… paní k tomu dodává dvoje klipsy na přichycení: jedny jsou menší, tenčí, třeba na golfky nebo kočárky bez toho silnějšího lemu a druhá je právě na kočárky jako Jané.
není to žádný zázrak, přeci jen je to handmade doma :-D ale využili jsme a využijeme…

pak jsem ještě měla tuhle:
http://cgi.ebay.com.sg/…400035966907
ta by taky měla být univerzální, je dražší, ale má SPF, boční přihrádky na pití atd a na Slalomy super - hlavně kvůli zakrytí igelitu na boudě a taky pokud máte „šisovací“ barvičky (jako jsme měli my Marine), tak to taky ochrání…

dobře vyberte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
14.5.09 22:21

Ahoj, tak už jsme ve sportáčku a teda nemužu si stěžovat. Perfektní, malej má plno mista. Sice mě mrzí ta pruhledná čast, ale zase ho líp vidim a mám na to ušitý ten potah. Ted jen nevim, kam u:,–(it deštník :? . Takže si pořídim tu clonu. nebavilo mě pořád ten slunečník polohovat dle jizdy.
Zuzi, ta Utopie je krásná. A prodacačka v Handy? Občas to vážně přehánějí. Měly by si ty nalady nechat na doma :( A proč te ten Stylon zklamal??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
15.5.09 07:34

Kyk já si taky clonu pořídila kvůli nepohodlnosti slunečníku…
v Handy já se fakt musela smát… protože jen jsem vešla dovnitř a otevřela pněženku, koukala jsem kolik mám peněz, tak mě upozornila, že nelze platit kartou - ještě jsem ani neměla vybráno … no taková faaaakt nepříjemná moc.
Stylon mě zklamal po ošahání - takový divný materiál. A barva -přišla mi hezčí na obrázku, v reálu no nif mof. A manžel je rád, že jsem vybrala Utopii, on ji chtěl radši :-D takže manželský spor zažehnán a spokojenost na obou stranách…

teď ještě aby už byl doma… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
15.5.09 09:41

Holky, jak čtu, tak taky hořká zkušenost s Handy :evil: :evil: :evil: Mě tady jedna maminka poradila ať se obrátím na hospodářskou komoru a jdu pře s ně s tou rekalmací slunečníku. To co oni si dovolují je vrchol!!!!!

Jinak já jsem tu slídu průhlednou vyřešila následovně. Nechtělo se mi čekat na ušití té černé clony, tak jsem rostříhala stínitko do auta, co jsem koupila na zadní okno. Pěkně jsem vystřihla potřebovaný tvar podle slídy a našila to tam. Spokojenost velikááá :D Na Matyáška trochu vidím a mu tam nesvítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
21.5.09 08:37

Anet šikovná holka… ;-) no vida jak si ženská dokáže poradit, že ;-)

kočárek bude v pondělí vyexpedovaný ze skladu a asi ve středu by měl být u nás…už se strašně těším, akorát nevím, jak vyzrát na kluky z GLS, protože oni zaparkují km od baráku a já tu krabici sama neutáhnu, natož v 8měsíci… tak uvažuju, že kočárek vybalím a prostě s ním pojedu…
nevíte, nedá se připlatit u těhle služeb donáška až nahoru do 9.patra??? (samozřejmě výtahem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
21.5.09 08:54

zuzanasinova : tak to víš, holky si musí poradit v každé situaci. Zkusím to nafotit a dát to sem. Jinak vymyšlím letní potah do kočárku z froté prostěradla. Když se malej spotí, tak to přeperu a bude.

A proč parkují jako tak daleko? PPL ti to přiveze až domů. S touto nemám zkušenosti. To netahni, jak píšeš raději slož a jed. Potom ho už ale nebudeš chtít dát z ruky :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
21.5.09 08:55

Zuzí ahojky neříkej mi že když tě uvidí s bříškem že ti s tím nepomohou? Mě v úterý přivezly papírové stojany do práce a pán že zaparkuje na parkovišti za barákem, malá spala tak jsem tam vyběhla a on sám začal couvat k baráku a odnosil mi to do sušárny prý když mě viděl s bříškem, překvapil v elmi mile , zkus se s nima domluvit a poprosit.

JInak Handy nestašte mě já tam potřebuji odvézt sporťák na takovou všeobecnou prohlídku před provozem pro Fandíka, tak už se docela bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí