kočárek Jane

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
26.3.09 12:05

Ahoj, já mám modráka :wink: . Barvička drží, žádné vyšisování. Uvidim jak v létě. No ta brzda je hrozná, padá mi opravdu snad každých deset metru. Ale už se chystam do Handy až bude cesta do Prahy. Muj partner je hodně vysoký a problém nemá v držení. Je tam nastavitelná rukojet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.3.09 12:40

Kykousku, děkuji, a jak jako padá ta brzda? Nevím jak si to mám představit, samo to spadne a brzdí. Myslíš, že šikovný tatínek si s tím poradí a spraví to sám? Ta cena mě uchvátila, chtěla jsem gt3, ale to stojí 12500 jen spor´ták.

• Citovat
  • Upravit
2047
26.3.09 14:29

Ne, ona jako nebrzdí, ale rachtá. V jízdě na to vliv nemá, to by jsi na ni musela šlápnout. Jak já bych ti to vysvětila...... No má drážky na kolečkách a ta brzda má jeden hrot. Jako když das k sobe dve ozubená kola, když do sebe zapadnou. PP Gt3 jsem taky chtěla. Byl to v jednu chvili veliký favorit, ale na živo rozhodlo Janečko. PP má to přední kolo moc dopředu, což se mi u trojkolek nelíbí. S korbičkou pěkný, ale jako sporták pro mě nic-moc. No A janečko už jen z pohledu vyhrál. Lehký, designový… no krásný :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
26.3.09 14:31

Jinak tatínek by to mohl zvládnout pokud je zručný. Já co si sama neopravim, tak to nemám. A s tímhle si poradit já nedokážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
30.3.09 18:13

HOlky,za co berete Slalom vepředu když nastupujete do autobusu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
30.3.09 18:16

Bef myslíš jako když nastupujeme do ne nízkopodlažního? Jeden drží klasicky za madlo a táhne nahoru a druhý stojí jakoby vespod a chytáme za ty dvě trubky pod černou deskou na nohy. Snad jsem to popsala dobře, nesmí se chytat za polohovací podnožník a za to černé plastové s dírama nad předním kolem bych taky radši nechytala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
30.3.09 23:27

Ahojky,

holky já jsem teda prcek, ale manža má 2 metry není jané docela nízký, když ho potkávám po městě, tak mi docela přijde.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
31.3.09 12:38

ahoj Miňulko,

tak já mám 175 a v pohodě - a to ještě nejsem na tom nejvyšším nastavení - ale chce to aby si to manžel zkusil naživo.

Hezký den,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
31.3.09 12:54

Zuzko: jsem myslela,že to budem držet za ten černý talíř,co je na nohy.mě se zdá nějakej pevnej,podle mě není plastovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
31.3.09 19:51

Befano, my to držíme za ten černej talíř a zatim v pohodě.
Minulko, já mám taky 175 cm a rukojet mám na minimum, manža má skoro dva metry a problém nemá žádný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
2.4.09 16:19

JInak musím říct,že zatím z toho kočárku moc odvázaná nejsem.Přijde mi ta hluboká korba hrozně nestabilní,tak nějak se to celý vrkslá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
2.4.09 17:40

ahoj holky, tak dneska sem přesedlala z hluboké korby na sporťák, a teda sem docela naštvaná, nevím, jestli sem to neudělala špatně, ale vůbec to nejde do sedu, je to takový polosed, no spíš bych řekla pololeh, když sem ho kupovala, vůbec sem si toho nevšimla.Eliška v tom je chudinka taková zapadlá a ty pásy jsou taky divný..HOlky napište, kdo máte sporťák, jak ste spokojený s tím polosedem?

Befeno, to je normální, že se to kiklá, mě to přišlo prvně taky divný, ale nakonec sem na tom našla i pozitivum a to, že když mě nebaví uspávání ježděním, tak jenom stojím a houpu tou korbičkou, docela to zabírá.. a je to tak prý řešeno kvůli nárazům, aby to nebylo tak tvrdý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
2.4.09 17:53
Kykoušek píše:
Ahoj, já mám modráka :wink: . Barvička drží, žádné vyšisování. Uvidim jak v létě. No ta brzda je hrozná, padá mi opravdu snad každých deset metru. Ale už se chystam do Handy až bude cesta do Prahy. Muj partner je hodně vysoký a problém nemá v držení. Je tam nastavitelná rukojet.

pardon, za vstup, jen potvrzuji, že padající brzda od okamžiku, kdy ji opravili v Handy už nepadá a oprava už byla min. před půl rokem

a barvu máme oranžovo-modrou (kolekce 2007) a nešisuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.4.09 21:03
befana píše:
JInak musím říct,že zatím z toho kočárku moc odvázaná nejsem.Přijde mi ta hluboká korba hrozně nestabilní,tak nějak se to celý vrkslá :roll:

Souhlasím s Marky. Je to právě kvuli těm otřesum, že to ta uvolněná korba eliminuje. A taky ho tím přihoupávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.4.09 21:06
Marky13 píše:
ahoj holky, tak dneska sem přesedlala z hluboké korby na sporťák, a teda sem docela naštvaná, nevím, jestli sem to neudělala špatně, ale vůbec to nejde do sedu, je to takový polosed, no spíš bych řekla pololeh, když sem ho kupovala, vůbec sem si toho nevšimla.Eliška v tom je chudinka taková zapadlá a ty pásy jsou taky divný..HOlky napište, kdo máte sporťák, jak ste spokojený s tím polosedem?

Já teda neporádím, ale teda koukám jak blázen 8O . No to se mám na co těšit. Já jsem hodně nadavala na Stratu a řikala si, že už mě snad nic nezaskočí. A to jsem ho tam už chtěla dát. Tak vyčkáme v korbičce, páč ještě nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí