kočárek Jane

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
19.3.09 20:19

Holky a v ČR tu stříšku někdo šije? Já jen, že je problém poslat peníze na SK. Zaplatim víc za převod peněz v bance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.3.09 20:23
Kykoušek píše:
Holky a v ČR tu stříšku někdo šije? Já jen, že je problém poslat peníze na SK. Zaplatim víc za převod peněz v bance.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

a tato nahradza slnecnik…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
19.3.09 20:52

Je děkuju,, hned ji jdu psát. Sice máme jště korbičku, ale v létě už bude sportáček a jak píšete, že to sluníčko vážně protivné, tak musím být připravena a přemýšlím i o koupi slunečníku. Nevíte přibližnou cenu a barvy? Dělá se jen černý??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
19.3.09 20:57

Jo a ta náharada za slunečník si moc nelíbí. Ale jinak vypadá jako dobrá věc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.3.09 21:01
Kykoušek píše:
Jo a ta náharada za slunečník si moc nelíbí. Ale jinak vypadá jako dobrá věc :wink:

je to praktickejsie nez slnecnik… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
19.3.09 21:36

když se nad tím víc zamyslím, tak malému nejde do obličeje sluníčko, kdežto u slunečníku dle světových stran. Tak já ještě popřemýšlím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
20.3.09 22:24

Ahoj holky,

chtěla bych vás poprosit o radu :) :) :)

Začátkem dubna oslaví Aďas rok a mě chytají roupy si pořídit Slaloma, zatím jen sporťák a až budeme čekat druhé, dokoupit krobičku a autosedajdu…teďka jezdím s X-landerem XA, kupovali jsme taky celý komplet…

Táákže, abych se dostal k jádru:
1. jak dloho jste využívaly či si myslíte, že budete využívat sporťák?? Myslím si, že do příštího jara asi budeme jezdit ve sporťáčku, golfky pořizovat nechci…bydlíme na maloměstě a do města jezdíme autem…takže kočárek vesměs do výšek nikde netahám…

2. Má vůbec „cenu“ kupovat na roce jiný kočárek? No, to je asi blbý dotaz…ale zajimají mě vaše reakce-zkušenosti :wink: :wink: :wink:

Snad to není nepsané moc zmatečně a děkuji za odpovědi :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
20.3.09 22:33

Ahoj, napsala jsi to dobře :wink:

No já si myslím, že ho využiji do dvou let určitě. A pokud ho chceč mít i na druhé mimčo, tak bych do něj šla. Jinak já na děti kupovala nový kočárek taky, když jim byl rok. Vozila jsem je ve sportáku do dvou let a pak jsme chodili pěšky (byly moc těžký). Ale potkala jsem známou a ta vozí 3,5 leté dítě v kočárku. To už je na muj vkus docela dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
22.3.09 09:19

rynty má to cenu…taky jsem měla 3kombinaci, kteoru jsem prodala a koupila Slaloma. Jen sporťák. Mám kolekci 2007 a kromě padající brzdy žádný problém.
Ale: teď chci dokoupit jen autosedačku a korbičku a je problém: už jsem to popisovala na jiné diskusi, prodejcům chodí celé sestavy a letos vidí jako překážku i kupovat samotnou korbičku v červenci. Nechtějí to dělit a pokud si ještě jako já vysníš barvu, která není v 3kombinacích ale jen jako barva korbičky popřípadě v sestavě s golfkama Solo… :roll: :lol: no veselo… ale nevzdám se!!!
je mi líto, že máte špatné zkušenosti, já jsem fakt ráda, že ťuk ťuk nemáme nic. Ale slyším to ze všech stran…
koupě přes net bych se nebála vůbec, dnes běžné.Ale zkontrolovat na stánkách Handy, jestli je ten obchod odběratelem od Handy, ať pak nejsou problémy s reklamací ;-) Handy totiž neopraví to, co nejde od nich- ofic.distributorů. Vše ostatní je „šedá zóna“ a reklamací neuznají.

Terka má 2 roky a v kočárku jezdí už jen málo, ale do těch 2,5 - do léta, budu používat. Slalom je super prostorný, takže se v něm krásně vyspí.

Ještě holky tip: na podvozek jde nacvaknout autosedačka Concord. Pasuje krásně, stejně jako Strata, je prostornější (myslím Kykoušek potvrdí, že Strata je pidimidi) a bezpečná taky dost.
Pasuje tam i korbička, ale Concord je dražší o dost. To jen takový tip…
a ještě dotaz:

která pláštěnka neoriginál pasuje na korbičku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
22.3.09 09:29
zuzanasinova píše:která pláštěnka neoriginál pasuje na korbičku???

podla mna ti bude pasovat nejaka takato…ja som mala podobnu,len nemala ten cierny lem…a bola super… :)
 http://www.malvik.sk/…boky-kocarek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
22.3.09 10:39

Slalom

:D Ryntyntyno,jak píšou tady holky také ti Slaloma určitě doporučuji ,je supr a i větší dítě 3 leté se v něm krásně vyspinká.Spousta maminek to v diskusích píše.Já jsme absolutně spokojená, taky máme kolekci 2007 a bez jediné chybičky a závady slouží a to v něm vozím staršího syna ,který nechodí má nem.nožky je 105cm dlouhý a 15kg váží,supr nám vyhovuje.Budeš spokojena a využiješ určo i na mimíska,určitě se ti kup vyplatí pak jen dokoupíš korbu capazo a na:,–(íš i autosedačku. :P S kočárkem se krásně jezdí a manipuluje-my skládáme i do auta a supr.Jinak mám i nomada ten je o kousek delší/95 cm lůžko/ :P Já jsme se značkou velmi spokojena a neměnila bych!!!Jdi to toho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.3.09 19:36

Ahoj holky,

moc vám děkuju za odpovědi :D :D :D Já do toho teda půjdu :wink: :wink: :wink: Manža řekl, ať si dělám jak uznám za vhodné, že s tím beztak nejvíc budu jezdit já 8) 8) 8) Teďka jen čekám, zda prodám ten svůj dosavadní kočárek (mám set od x-landeru XAčko…)

Zuzko: Já mám v plánu koupit si sporťák nový a pak až bude vhodný čas dokoupit korbičku a autosedajdu už po jednom dítkovi… beztak se to použije jen +- 9 měsíců :wink: :wink: :wink:
A s tou radou ohledně Handy děkuju, hned se kouknu, jestli dotyčný netový obchůdek mají v seznamu :) :) :)

Fiddorko: Nad tím Nomandem jsem taky přemýšlela, ale jelikož bydlíme na maloměstě a v zimě se tady teda dvakrát moc sníh neodrhnuje, tak radši bych šla do toho Slaloma (a i tak se mi líbí víc :D :D :D )

Ještě dotázek: Nezdá se vám, že se kočárek kýve? Tedy jako že je brzy rozvyklaný? X-lander mi to teda dělá…ael nějak tragicky to neberu :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
22.3.09 19:59

Zuzko: A jak, prosím tě, najdu na stránkách Handy, komu distribujují kočárky? No, hledám to na jejich stránkách a nemůžu to najít :oops: :oops: :oops:
Děkuji :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
22.3.09 20:16

Já jen k tomu rozvyklání. Mě se vyklá jen nepatrně, spíš si ho rozvyklávám sama, protože timto mimčo jakoby houpu. Ale jinak se mi zdá na jizdu perfektní a co se týče sněhu, tak velké plus. Ta, kde je problém, vyzdvihnu zadní kolečka a cestu si prorážím předním a to je paradička :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
23.3.09 08:15

MartiSK díky za tip… zkusím se někde zeptat přímo…
Rynty je to přesně zde:
 http://www.janecz.cz/…hodni-prodej

jinak pokud chceš koupit použitou korbičku tak to je v pohodě…to jen takoví blázni jako já si dělají zbytečně problémy :-D ale mámji slíbenou tak snad… ťuk ťuk to vyjde… :wink:

já jsem právě použitou autosedačku nechtěla, takže jsem koupila tu Concord a fakt krásně pasuje ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí