Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNic si z toho nedělej, my máme stejný problém. Dnes jsem zase koukala, jak se nám ta duše vybouluje. Takže zítra nebo pozítří poletim už po třetí za 3 měsíce do pneu. V pneu mi říkali, že to jsou duše z Japonska ty nejhorší šmejdi ,co tam mohli dát. No máme je už dvakrát slepované. Jsem zvědavá v létě, až na to bude pražit slunce… to abych jezdila po ráfkách
já jsem si ten kočárek vysnila, ale ted už šílím. Když je to příliš malá autosedačka, tak pak zase kola… no pořád něco.
Merssynko tak co? Bylo ráno moudřejší? Nebo je kočár ve škarpě?
ahoj, nene ve škarpě není.....
![]()
Ale nedalo mi to a vcera jsem volala do obchodu, udelala ze sebe blbku, ze co to je, ze mi to nejde za boha nafouknout, ze kocar jeste ani nevyjel a gumy uplne mekke............
Pani se moc omlouvala, ze at s tim dojdu, ze se na to podivaji........popr vymeni duše zdarma..........
Tak tam dnes nebo zitra zajdeme a uvidim...........Kazdopadne pani byla mila.....tak snad to bude ok........
No tak snad, az s Tobíkem v dubnu vyjedeme nerozpadne se mi kocar pod rukama............
…
Jane slalom je super kocarek. Jsem s nim nadmiru spokojena. To , ze je nestabilni , muze rict jen clovek , ktery nikdy Jane nemel v ruce .
Jako u kazde trikolky se musi pocitat s tim , ze do autobusu by mel cloveknajet pozadu . Otocny kolo je bomba , oceni hlavne mamci tezsich ditek {u dvojcat nedocenitelne]. Brzda na predni kolo , je za jedna . Neujede z zadneho kopecka . da se skvele pribrzdovat.
Bydlime v Liberci a Jane na jednicku zvladlo ty hromady neodhrnuteho snehu , co tu byli a jsou.
![]()
Jané slalom pro.
Je super, prostorný-malé je rok a třičtvrtě a i s fusakem má spoustu místa, lehounce se s ním jezdí, do auta naložím velmi snadno sama…Chtěla jsem kočárek co nejlepší a Jané nám to splňuje.
Doporučuji jané slalom !!! je super !!!!!!
měla jsem i nomada, nyní jezdím se slalomem máme 2,5 letou 95cm, 14,5kg a v poho se do něho vyjde
Jen teď ještě koukám na nějaké golfky na to sem tam popojíždění. Slaloma si 100% nechám na druhé
My ho máme a jsme moc spokojení.Těžký tedy opravdu není, to jste ještě nejeli s opravdu těžkým kočárkem.Slalom je jeden z nejlehčích..A píchnout můžete každý kočár s nafukovacími koly.Jen ten košík by mohl být větší, to je fakt.Ale my na košíku tak nebazírujem.Cena mi přijde odpovídající kvalitě.Já bych zase nejezdila s těma polskýma, opravdu těžkýma, škaredýma tankama.S takovým jsem měla zase možnost jet já.Já je Slalomem jezdím denně na vesnici po sněhu, a že teď tady sněhu máme dost, a jezdíse mi lehounce, řídím jednou rukou, když potřebuji.Možná ho má kamarádka jen špatně seřízený nebo málo nafoukaná kolečka.. ![]()
Anonymní, není ti trapně psát si sama se sebou
Jeden příspěvek snad stačil.
http://img.mimibazar.cz/…20525436.jpg
KRÁSNÁ BARVIČKA MODEL 2009 ZVAŽUJI VÝMĚNU ,MÁM 2007 KOLEKCI. ![]()
http://www.detske-kocarky.cz/…omamazon.jpg
TAHLE JE TAKY KRÁSNÁ!!!
Ahoj holky
Nedávno jsme koupili golfky Jané Energy a jsou super a teď přemýšlím, že bych prodala normální kočár, co máme a koupila Jané Slalom Pro
, chtěla jsem ho už kdysi, ale nakonec jsem koupila Herqules ![]()
Docela mě vyděsilo, co píšete o kolečkách
, u Herqula nafukovací nejsou, tak s tím nemám zkušenosti. No, ještě se na něj půjdu podívat na živo a uvidím
. Teď bude v Brně dětský veletrh, tak tam asi zajdem…
Na Youtube jsem našla videa s Jané, kdybyste se chtěl někdo podívat, sice je to anglicky, ale předvádí to dobře ![]()
Ahoj holky, zajimalo by mě, jeslti Jane šijou i na zakázku. Už se mi několikrát stalo, že jsem potkala janečko, ale s uplně jinými barvami než bývá kolekce.
Zebra píše:
Ahoj holkyNedávno jsme koupili golfky Jané Energy a jsou super a teď přemýšlím, že bych prodala normální kočár, co máme a koupila Jané Slalom Pro, chtěla jsem ho už kdysi, ale nakonec jsem koupila Herqules
Jestli se ti líbí a bude se ti líbit, tak si ho kup. Už máme zavady opravený a ted si ho nemužu vynachválit. Líbí se mi, jak je lehký a skladný. Tak držim palce, at se rozhodnete správně ![]()
Já taky nejdříve koupila tank a pak Jané powertrack a ted jsem jen dokoupila korbičku a skoro nový tank pujde k našim. Janéčko je fakt super. Jnak vložky do kočárku a nánožníky v různých barvách šije jedna paní z ostravy tuším a krásný také mám e a ještě asi pořídíme jiné barvy
eliza píše:
Jane slalom je super kocarek. Jsem s nim nadmiru spokojena. To , ze je nestabilni , muze rict jen clovek , ktery nikdy Jane nemel v ruce .
Jako u kazde trikolky se musi pocitat s tim , ze do autobusu by mel cloveknajet pozadu . Otocny kolo je bomba , oceni hlavne mamci tezsich ditek {u dvojcat nedocenitelne]. Brzda na predni kolo , je za jedna . Neujede z zadneho kopecka . da se skvele pribrzdovat.
Bydlime v Liberci a Jane na jednicku zvladlo ty hromady neodhrnuteho snehu , co tu byli a jsou.![]()
já najíždím i popředu a no problém