kočárek Jane

• Fotoalbum (18)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
22.2.09 22:11

Nic si z toho nedělej, my máme stejný problém. Dnes jsem zase koukala, jak se nám ta duše vybouluje. Takže zítra nebo pozítří poletim už po třetí za 3 měsíce do pneu. V pneu mi říkali, že to jsou duše z Japonska ty nejhorší šmejdi ,co tam mohli dát. No máme je už dvakrát slepované. Jsem zvědavá v létě, až na to bude pražit slunce… to abych jezdila po ráfkách :lol: :lol: já jsem si ten kočárek vysnila, ale ted už šílím. Když je to příliš malá autosedačka, tak pak zase kola… no pořád něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
23.2.09 22:53

Merssynko tak co? Bylo ráno moudřejší? Nebo je kočár ve škarpě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
24.2.09 09:08

:lol: :lol: :lol: ahoj, nene ve škarpě není..... :lol: :lol: :lol:
Ale nedalo mi to a vcera jsem volala do obchodu, udelala ze sebe blbku, ze co to je, ze mi to nejde za boha nafouknout, ze kocar jeste ani nevyjel a gumy uplne mekke............
Pani se moc omlouvala, ze at s tim dojdu, ze se na to podivaji........popr vymeni duše zdarma..........
Tak tam dnes nebo zitra zajdeme a uvidim...........Kazdopadne pani byla mila.....tak snad to bude ok........

No tak snad, az s Tobíkem v dubnu vyjedeme nerozpadne se mi kocar pod rukama............ :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
28.2.09 16:34

jane slalom

Jane slalom je super kocarek. Jsem s nim nadmiru spokojena. To , ze je nestabilni , muze rict jen clovek , ktery nikdy Jane nemel v ruce .
Jako u kazde trikolky se musi pocitat s tim , ze do autobusu by mel cloveknajet pozadu . Otocny kolo je bomba , oceni hlavne mamci tezsich ditek {u dvojcat nedocenitelne]. Brzda na predni kolo , je za jedna . Neujede z zadneho kopecka . da se skvele pribrzdovat.
Bydlime v Liberci a Jane na jednicku zvladlo ty hromady neodhrnuteho snehu , co tu byli a jsou. :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
28.2.09 16:36

Jané slalom pro. :) Je super, prostorný-malé je rok a třičtvrtě a i s fusakem má spoustu místa, lehounce se s ním jezdí, do auta naložím velmi snadno sama…Chtěla jsem kočárek co nejlepší a Jané nám to splňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.09 16:37

Doporučuji jané slalom !!! je super !!!!!!
měla jsem i nomada, nyní jezdím se slalomem máme 2,5 letou 95cm, 14,5kg a v poho se do něho vyjde
Jen teď ještě koukám na nějaké golfky na to sem tam popojíždění. Slaloma si 100% nechám na druhé

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.2.09 16:40

jane slalom

My ho máme a jsme moc spokojení.Těžký tedy opravdu není, to jste ještě nejeli s opravdu těžkým kočárkem.Slalom je jeden z nejlehčích..A píchnout můžete každý kočár s nafukovacími koly.Jen ten košík by mohl být větší, to je fakt.Ale my na košíku tak nebazírujem.Cena mi přijde odpovídající kvalitě.Já bych zase nejezdila s těma polskýma, opravdu těžkýma, škaredýma tankama.S takovým jsem měla zase možnost jet já.Já je Slalomem jezdím denně na vesnici po sněhu, a že teď tady sněhu máme dost, a jezdíse mi lehounce, řídím jednou rukou, když potřebuji.Možná ho má kamarádka jen špatně seřízený nebo málo nafoukaná kolečka.. :P

• Citovat
  • Upravit
11530
28.2.09 21:36

Anonymní, není ti trapně psát si sama se sebou :?: :?: Jeden příspěvek snad stačil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.3.09 13:55

http://img.mimibazar.cz/…20525436.jpg

KRÁSNÁ BARVIČKA MODEL 2009 ZVAŽUJI VÝMĚNU ,MÁM 2007 KOLEKCI. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.3.09 14:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.3.09 12:32

Ahoj holky

Nedávno jsme koupili golfky Jané Energy a jsou super a teď přemýšlím, že bych prodala normální kočár, co máme a koupila Jané Slalom Pro :oops: , chtěla jsem ho už kdysi, ale nakonec jsem koupila Herqules :?
Docela mě vyděsilo, co píšete o kolečkách 8O , u Herqula nafukovací nejsou, tak s tím nemám zkušenosti. No, ještě se na něj půjdu podívat na živo a uvidím :) . Teď bude v Brně dětský veletrh, tak tam asi zajdem…

Na Youtube jsem našla videa s Jané, kdybyste se chtěl někdo podívat, sice je to anglicky, ale předvádí to dobře :)

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
11.3.09 23:22

Ahoj holky, zajimalo by mě, jeslti Jane šijou i na zakázku. Už se mi několikrát stalo, že jsem potkala janečko, ale s uplně jinými barvami než bývá kolekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
11.3.09 23:25
Zebra píše:
Ahoj holkyNedávno jsme koupili golfky Jané Energy a jsou super a teď přemýšlím, že bych prodala normální kočár, co máme a koupila Jané Slalom Pro :oops: , chtěla jsem ho už kdysi, ale nakonec jsem koupila Herqules :?

Jestli se ti líbí a bude se ti líbit, tak si ho kup. Už máme zavady opravený a ted si ho nemužu vynachválit. Líbí se mi, jak je lehký a skladný. Tak držim palce, at se rozhodnete správně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
12.3.09 14:22

Já taky nejdříve koupila tank a pak Jané powertrack a ted jsem jen dokoupila korbičku a skoro nový tank pujde k našim. Janéčko je fakt super. Jnak vložky do kočárku a nánožníky v různých barvách šije jedna paní z ostravy tuším a krásný také mám e a ještě asi pořídíme jiné barvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.3.09 14:28

Re: jane slalom

eliza píše:
Jane slalom je super kocarek. Jsem s nim nadmiru spokojena. To , ze je nestabilni , muze rict jen clovek , ktery nikdy Jane nemel v ruce .
Jako u kazde trikolky se musi pocitat s tim , ze do autobusu by mel cloveknajet pozadu . Otocny kolo je bomba , oceni hlavne mamci tezsich ditek {u dvojcat nedocenitelne]. Brzda na predni kolo , je za jedna . Neujede z zadneho kopecka . da se skvele pribrzdovat.
Bydlime v Liberci a Jane na jednicku zvladlo ty hromady neodhrnuteho snehu , co tu byli a jsou. :srdce: :)

já najíždím i popředu a no problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4