kočárek Jane

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5697
17.4.09 16:45

holky tak ji mám doma…

první dojmy: vypadá menší než 2008, ale to dělá ta bouda, není přidělaná k madlu ale zvlášť. Ten oblouk se tam docela blbě dává, co na tom je na ta bouda. V boudičce není moskytiéra, zmizel i strojek SPA music.

Materiál je úplně super, děsně teda smrdí novotou, ale jakoby pogumovaný, nic se na něj nechytá.
Jinak zklamaná nejsem, právě naopak. Akorát mě naštval blbec z PPL. Nechal mě táhnout obr krabici (i s golfkama) 2 km od baráku. Prý si mám příště připlatit donášku. Se 7měsíčním pupíkem…:-(

nemůžu se rozhodnout, jestli sporťák vezmu UTOPIA nebo STYLON. Ten Stylon se mi zdá lepší materiál … ale zase ta Utopia je veselejší s tou modrou… tak baby raďte ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
17.4.09 18:21

Ahojky, mě se víc líbí ta utopia. Je veselejší. :D V obchodě jsem se dívala na kolekci 2009, no krásný kočárek, úplně něco jiného i materiálově než mi máme 2008. No krááása, hned bych brala :D :D To mi vykládej, ti PPláaci jsou hrozní magoři. Já jsem taky s pupkem tahla postýlku a madraci až do třetího patra. nabízela jsem mu peníze, samozřejmě by to bylo pro něj do kapsy, ale neuspěla jsem. :cry: Jako nechápu je, be se jim nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
17.4.09 20:38

Ahoj, no tak parada, už je to doma :D . A krásná barvička. Docela světlá oproti na netu, nezdá se mi to?? Jinak já taky radši Utopii.....
A korbička se zdá menší, ale klame to. A ten poslíček je teda trouba. Co by mu to udělalo to odvest a pár kroku dál, že?? Ty lidi dnes jsou ale gentlemani :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.4.09 11:37

kočárek jané

Zuzko korbička je krásná.Sporťák se mi líbí taky více utopia.Celkově se mi více líbí letošní kolekce než 2008.Už kvůli tomu pitomýmu okýnku v boudě.Mám barvičku urban.A ty si budeš kupovat celej sporťák nebo jen potah podsedáku a boudu?Já jen,že máš korbičku vyfocenou na konstrukci,tak jsem myslela,že sporťák máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
18.4.09 13:44

Kyk vypadá jako na obrázku na netu… to světlo dělá hodně foťák…
Ajdo mám sporťák z kolekce 2007, ale chtěla bych ho prodat a koupit nový… hlavně kvůli té boudě na sporťáku ale i celkově… jsem rozmlsaná :oops:
pokud se mi teda podaří prodat…no uvidíme,ještě mám chvíli čas…;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
19.4.09 09:22

Já viděla v reálu hlubokou korbičku a taky mě teda zarazilo to madlo,že je zvlášt od boudičky,a taky mě přišel ten kočárek menší,ale to asi klame.
Ale Zuzi : barvičku máš krásnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
19.4.09 18:51

Zuzko, a nevyplatí se prodat jenom ten potah 07 a koupit nový? Přemýšlela jsem totiž, že bych tímhle způsobem upgradovala svýho Slaloma, taky kolekce 2007 :lol: jak se tak dívám, za našeho slaloma není možný chtít víc jak 7500 a to taky není jistý, zatímco podle mě komplet potah by se za cca 2 tisíce prodal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
19.4.09 20:36

Holky a to se dá koupit jen potah na sporťák bez konstrukce? I kolekce 2009? A kolik to stojí? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.4.09 20:40
Anetoska píše:
Holky a to se dá koupit jen potah na sporťák bez konstrukce? I kolekce 2009? A kolik to stojí? :roll:

to asi tazko… :?

a preco chces novy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
19.4.09 20:43

a na nete bolo pisane ze vnutro korbicky je mensie nez maju starsie kolekcie..... :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
19.4.09 20:45

Anetosko, loni to šlo a vycházelo to myslím 1500 za boudičku a 3000 za sedák. Jak letos jsem ještě nezjišťovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
19.4.09 21:02

Já jen tak, že mě to zajímalo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
19.4.09 21:24

Já teda neporadim. ale slyším to poprvé.
Jen se chci zeptat jak dlouho trvalo, než Vam pani poslala ten ušitý potah na tu pruhlednou slidu na sportáku?? Já už to mám zaplacené přes tři týdny a pořád nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
20.4.09 07:26

s tím potahem: loni to šlo, ale letos už to nejde… navíc bych chtěla spíš novou konstrukci. Líp se to pak bude prodávat jako komplet.
Petu bylo to přesně tak: 1500 něco za boudu a 3600 za sedák.
MartiSK já jsem to teda neměřila metrem, ale jak bude trochu času, tak klidně změřím… podle mě to teda dělá ta boudička ale těžko říct… :?:

Kykousku to je už docela dlouhá doba… no snad si paní pohne… nemá tam napsané za jak dlouho to dodává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.4.09 20:07

Holky,mě se poslední dobou pořád samo zaaretovává přední kolo,třeba při drncavý jízdě,nějakým prudkým zatočení,když vystupuju z autobusu…
Pořád ten čudlík musím uvolnovat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4