Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj mám otázku, vybíráme s přítelem jméno pro malou, líbí se nám jméno Sára, malá bude mít příjmení po něm Sedláková. Co říkáte na spojení Sára Sedláková? Nepřijde Vám to „s, s“ divný/posměšný?
Ahojky zas tak zle to nezní ovšem já znám jenom Sáry čtyrnohý
![]()
@Šerri no me to přijde popravdě trochu divné ale důležité je, ze se to líbí vám
stejne se pravdepodobne jednou vdá. Sára je krásné jméno ale k příjmení Sedláková me hned napadla Barbora nevím proc ![]()
Barbora Sedláková se mi taky jeví jako lepší. Nebo rovnou Bára Sedláková. ![]()
Sára je krásné jméno a kombinace mi přijde v pohodě. Blbé bývá třeba opakování „R“, „Ř“, nebo stejné písmeno na konci jména a na začátku příjmení. Za mě úplně OK.
Lepší, než Bára, těch znám pytel.
Kamarádka ma dvě holcicky a obě s iniciály ss. Jedna je taky Sára
takže proč ne. Sice jim chlapi přezdívají ss komando, ale ve srande
@Tichošlápek píše:
Kamarádka ma dvě holcicky a obě s iniciály ss. Jedna je taky Sáratakže proč ne. Sice jim chlapi přezdívají ss komando, ale ve srande
no, copak si budem povídat, je známo o ženách, že jsou zvědaví, i když chlapi možná víc
![]()
Mě to nezní špatně (ano pro někoho jméno pro psa - to za chvilku budou všechna jména pro psa, protože páníčkové dávají psům lidská jména), mě se i to jméno líbí, ale napadla mě také i Bára - Barbo, nebo i Klára (ale asi nevolit kvůli špatné výslovnosti), Tamara,
@klamonožka píše:
Sára je krásné jméno a kombinace mi přijde v pohodě. Blbé bývá třeba opakování „R“, „Ř“, nebo stejné písmeno na konci jména a na začátku příjmení. Za mě úplně OK.Lepší, než Bára, těch znám pytel.
Ja znam zas pytel Sarinek a Baru zadnou ![]()
@Draculka no Barunka by se asi nějaká našla, ale,,Sár" znám více ![]()
Sarinka se mi moc líbí
,ale k příjmení se mi to moc nehodí.. každopádně to je jedbo, nejspíš ho stejně jednou změní ![]()