Hodí se tato hračka pro 3leťáka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
7.10.16 09:23

Hodí se tato hračka pro 3leťáka?

Zdravím,
okukuju co pro kluka 3roky. Myslíte že zvolit tuto hračku? Není na to malý? Toy story zná.. http://www.pohadkovepanenky.cz/…etak-d74.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6437
7.10.16 09:27

@Misha8 Naše malá skoro 3,5letá by takový typ hračky rozebrala a už bysme to dohromady nedali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
7.10.16 09:31

Ne, pro běžné tříleté dítě ne.

Je na to nevzrálé. Jedině, že má dospělé, kteří si hrají s ním, tedy jedináček s nerpacujícím rodičem. pak by se to dalo „zvládnout“ ale je to zbytečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
7.10.16 09:34

U nás mají ty mluvící a svítící hračky nejmenší úspěch. A tohle je navíc jen v angličtině, to by se mi na to vybodli tuplem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16098
7.10.16 09:49

Kolik že to stojí? 8o Za tu cenu bych tříleťákovi koupila obrovskou sadu Dupla nebo kuličkovou dráhu Hubelino a vyhrál by si podle mě mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.10.16 09:50

Tak našemu klukovi by se to určitě líbilo hodně už ve třech letech, ale spíš mi to přijde zbytečné, ve smyslu že je to na baterky a mluví a tímpádem je to drahé. Jako robot na hraní ale super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
7.10.16 09:54

@Misha8 nasemu skorotriletakovi by se to asi nejdrive libilo, jestli se to hybe a sviti a ja nevim co. a za chvili by to prestalo fungovat, pac by s tim nekde prastil a rozflakal to. pro tak male dite zbytecne vyhazovat tolik penez za takovouhle hracku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
7.10.16 09:59

Souhlas viz vyse. Urcite se mu to libit bude. Jako kazda nova hracka. Ale pro mne spatnej pomer cens/vykon:):). Za ty prachy mu kpuimm neco s cim si sam vyhraje dyl. Lego. Drevrne koleje(dalsi)…nebo radsi auto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27594
7.10.16 10:30

A k čemu mu bude? rozebere a zahodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.10.16 10:57

@Misha8 mám skoro 3letého syna a ne, nekoupila bych mu to. Rozebral by to nebo rozmlátil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
7.10.16 10:57

A on si to přeje? Nevim, jak často kupujete hračky, ale třeba my do hračkárny „musíme“ pokaždé, ale jen na koukání. Pak třeba dcera x měsíců pokukuje po jedné hračce a je to jasný. Nedávno slavila svátek, já pořád koumala co pro pětiletou a můj muž to vyřešil po chlapsku. Šli jsme do hračkárny, ať si vybere co chce (s tím, že to neskončí na hromadě v bedně) a první bafla prave tu svou vysněnou. Náhodou i levnou hračku - 150 korun a chodí s tím všude uz víc jak měsíc. A ja vyhlizela kdejaký blbiny za litr :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
7.10.16 11:14

@Misha8 Tohel by mého tříletého syna nezaujalo. S postavičkama si hraje tak maximálně s panáčky od lega.
Navíc je to na něj ještě málo bytelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.10.16 14:28

Muj syn miluje Toy story, tak jsme pořidili Woodyho ale obyčejného bez zvuku přišlo mi zbytečné dávat tolik pěněz za figurku která neni v češtině, aspon Woody nebyl. :) Jinak věkově už to jde, jen otázka jak dlouho ho bude bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.10.16 14:53
@Marbella píše:
A on si to přeje? Nevim, jak často kupujete hračky, ale třeba my do hračkárny „musíme“ pokaždé, ale jen na koukání. Pak třeba dcera x měsíců pokukuje po jedné hračce a je to jasný. Nedávno slavila svátek, já pořád koumala co pro pětiletou a můj muž to vyřešil po chlapsku. Šli jsme do hračkárny, ať si vybere co chce (s tím, že to neskončí na hromadě v bedně) a první bafla prave tu svou vysněnou. Náhodou i levnou hračku - 150 korun a chodí s tím všude uz víc jak měsíc. A ja vyhlizela kdejaký blbiny za litr :roll: :lol:

je to nejlepší je tam vzít a at si vyberou. To mi přijde logické, ne chlapské :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.10.16 14:56
@atominnka píše:
je to nejlepší je tam vzít a at si vyberou. To mi přijde logické, ne chlapské :mrgreen:

Nojo, ale tak ne každé dítě je toho schopné, to zaprvé (syn by ve třech letech lítal od regálu k regálu a chtěl by vše :roll: ) a zadruhé se může jednat o vánoční dárek, žejo, tak tam asi těžko bude dítě asistovat při koupi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí