Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím,
okukuju co pro kluka 3roky. Myslíte že zvolit tuto hračku? Není na to malý? Toy story zná.. http://www.pohadkovepanenky.cz/…etak-d74.htm
@Misha8 Naše malá skoro 3,5letá by takový typ hračky rozebrala a už bysme to dohromady nedali ![]()
Ne, pro běžné tříleté dítě ne.
Je na to nevzrálé. Jedině, že má dospělé, kteří si hrají s ním, tedy jedináček s nerpacujícím rodičem. pak by se to dalo „zvládnout“ ale je to zbytečné.
U nás mají ty mluvící a svítící hračky nejmenší úspěch. A tohle je navíc jen v angličtině, to by se mi na to vybodli tuplem.
Kolik že to stojí?
Za tu cenu bych tříleťákovi koupila obrovskou sadu Dupla nebo kuličkovou dráhu Hubelino a vyhrál by si podle mě mnohem víc.
Tak našemu klukovi by se to určitě líbilo hodně už ve třech letech, ale spíš mi to přijde zbytečné, ve smyslu že je to na baterky a mluví a tímpádem je to drahé. Jako robot na hraní ale super.
@Misha8 nasemu skorotriletakovi by se to asi nejdrive libilo, jestli se to hybe a sviti a ja nevim co. a za chvili by to prestalo fungovat, pac by s tim nekde prastil a rozflakal to. pro tak male dite zbytecne vyhazovat tolik penez za takovouhle hracku.
Souhlas viz vyse. Urcite se mu to libit bude. Jako kazda nova hracka. Ale pro mne spatnej pomer cens/vykon:):). Za ty prachy mu kpuimm neco s cim si sam vyhraje dyl. Lego. Drevrne koleje(dalsi)…nebo radsi auto…
@Misha8 mám skoro 3letého syna a ne, nekoupila bych mu to. Rozebral by to nebo rozmlátil.
A on si to přeje? Nevim, jak často kupujete hračky, ale třeba my do hračkárny „musíme“ pokaždé, ale jen na koukání. Pak třeba dcera x měsíců pokukuje po jedné hračce a je to jasný. Nedávno slavila svátek, já pořád koumala co pro pětiletou a můj muž to vyřešil po chlapsku. Šli jsme do hračkárny, ať si vybere co chce (s tím, že to neskončí na hromadě v bedně) a první bafla prave tu svou vysněnou. Náhodou i levnou hračku - 150 korun a chodí s tím všude uz víc jak měsíc. A ja vyhlizela kdejaký blbiny za litr
![]()
@Misha8 Tohel by mého tříletého syna nezaujalo. S postavičkama si hraje tak maximálně s panáčky od lega.
Navíc je to na něj ještě málo bytelné.
Muj syn miluje Toy story, tak jsme pořidili Woodyho ale obyčejného bez zvuku přišlo mi zbytečné dávat tolik pěněz za figurku která neni v češtině, aspon Woody nebyl.
Jinak věkově už to jde, jen otázka jak dlouho ho bude bavit.
@Marbella píše:
A on si to přeje? Nevim, jak často kupujete hračky, ale třeba my do hračkárny „musíme“ pokaždé, ale jen na koukání. Pak třeba dcera x měsíců pokukuje po jedné hračce a je to jasný. Nedávno slavila svátek, já pořád koumala co pro pětiletou a můj muž to vyřešil po chlapsku. Šli jsme do hračkárny, ať si vybere co chce (s tím, že to neskončí na hromadě v bedně) a první bafla prave tu svou vysněnou. Náhodou i levnou hračku - 150 korun a chodí s tím všude uz víc jak měsíc. A ja vyhlizela kdejaký blbiny za litr![]()
je to nejlepší je tam vzít a at si vyberou. To mi přijde logické, ne chlapské ![]()
@atominnka píše:
je to nejlepší je tam vzít a at si vyberou. To mi přijde logické, ne chlapské
Nojo, ale tak ne každé dítě je toho schopné, to zaprvé (syn by ve třech letech lítal od regálu k regálu a chtěl by vše
) a zadruhé se může jednat o vánoční dárek, žejo, tak tam asi těžko bude dítě asistovat při koupi ![]()