Hodí se tyto šaty do divadla?

9.2.25 23:16

Hodí se tyto šaty do divadla?

Se skolou se musíme nejak slušně obléct do divadla, je to obyčejný kamený divadlo, a v šatníku nemám žádné šaty. Nemam tušení jake šaty by se do divadla mohli hodit. Je to činohra přes den.

Příspěvek upraven 09.02.25 v 23:48

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4152
9.2.25 23:38

Za me je to moc. Asi bys mela upresnit, jake predstaveni - pres den nebo vecer, rozdil je jit na cinohru nebo balet ci operu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5236
10.2.25 01:06

Ja bych v tom sla. Lepsi nez jit v dzinach a specialni obleceni bych si kvuli tomu nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
10.2.25 04:51

Ne, je to přes den se školou moc. Nemáš nějaké kalhoty klasické?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13177
10.2.25 06:02

Tyhle šaty se dle mého do divadla nehodí. Pokud si budeš kvůli jedné návštěvě kupovat nové šaty, tak zvol nějaké univerzální. Tady ten vysoký rozparek působí vulgárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42033
10.2.25 06:11

Černé klasické kalhoty nemáš? K tomu bílé/černé tričko a svetřík (klidně od mamky). Nebo vlítni do sekáče a kup si jednoduchou sukni/šaty typu malé černé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
10.2.25 07:24

Pro mě za mě klidně ano, ale na denní nošení na činohru jsou celkem dost.

Každá žena by měla mít v šatníku univerzální malé černé, tak bych zainvestovala do nich. Já mám takové oblíbené šaty, které lichotí mé postavě, v tmavě šedé a vždycky, když se chci cítit pohodlně a být elegantní, sáhnu po nich. Zlaté! Doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8957
10.2.25 07:41

Do divadla bych vybrala jiné. Ale je pravda, že na mladé žábě vypadají a vyniknou jinak, než na nějaké léty přejíté ženě. My staré můžeme maximálně říct, že pro nás to opravdu není a nikde.
Dcera si na ten způsob koupila šaty na ples. Jen je má na ramínka a taky to má tenhle větší rozparek. Šaty ji sluší. Ale sama říká, že rozparek je příliš. Přišla, mamko dívej. Uděláš s tím něco? Musím je zanést naší švadleně, ať se na ně podívá, jestli s tím půjde malinko něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21572
10.2.25 08:10

Tyto šaty jsou za mě také příliš. Spíše si kup nějaké tmavé ke kolenům. Budou univerzální a v budoucnu je ještě mnohokrát využiješ. Dcera nosí do divadla se školou tmavé společenské kalhoty a k tomu decentní topy nebo bílou košili a vestu. Lépe se jí to kombinuje s vhodnými botami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.2.25 08:31

Působí vulgárně na tento typ akce.
Se školou bych si klidně vzala černé džíny (žádné roztrhané ani nevkusné), lepší samozřejmě kalhoty, k tomu kozačky a bílou košili nebo nějákou halenku a svetřík. :) A kabát- žádnou bundu která je do pasu a je křiklavá ( lesklá, zářivě růžová atd..)

Nebo opravdu koupit nečo takového https://www.bellazu.cz/…trihu-cerne/
A máš vystaráno i další akce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8957
10.2.25 08:36

Džíny do divadla nikdy a nikde. To může jít zrovna na burana v teplácích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33400
10.2.25 08:41

Na denní školní představení černé džíny klidně, lepší než plesovky s vysokým rozparkem, to by byl trapas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33400
10.2.25 08:44
@Dommie711 píše: Více

Tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
10.2.25 08:51

@Kelsey1
Jsou džíny a džíny.
https://www.superjeans.cz/…ziny-adriana třeba tyhle? na pohodu!

https://www.eshopat.cz/…shall-black/ a tyto v žádném případě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
10.2.25 09:10
@Kelsey1 píše: Více

Ved to, na tych mladych dievcatach to vyzera dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková