Dítě hodně blinká

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1254
15.2.12 18:08
Billi píše:
Taky máme blicího kloučka. Děláme vše možné i nemožné. Zjistila jsem, že po UM blinká méně. Jinak jsme zkoušeli Nutriton, Gastrotuss… Zvrací normálně i obloukem. Věčně jsme všichni poblití.
Doktorka nám doporučila příkrmy od ukončeného 4. měsíce, tak už stříhám metr.

Nám příkrmy nechce, jen kaši, takže nám je to na prd, že se to příkrmama má zlepšit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.12 18:11
Billi píše:
Taky máme blicího kloučka. Děláme vše možné i nemožné. Zjistila jsem, že po UM blinká méně. Jinak jsme zkoušeli Nutriton, Gastrotuss… Zvrací normálně i obloukem. Věčně jsme všichni poblití.

Tak zrovna kvůli blinkání bych nepřestala dítě kojit. Jak říká „Ikente“, existují zahušťovadla.

• Citovat
  • Upravit
Billi
15.2.12 18:23
Anonymní píše:
Billi píše:
Tak zrovna kvůli blinkání bych nepřestala dítě kojit. Jak říká „Ikente“, existují zahušťovadla.

Taky jsem si myslela, že budu kojit co nejdéle, ale zahušťovadla nám nepomáhají. Zkoušeli jsme Nutriton i Gastrotuss. Kromě toho máme všechna antiblicí opatření. Jelikož zásadně blinká jen po MM (po UM ne), tak si myslím, že to bude lepší zahájit příkrmy už v tom 4. měsíci.
Jinak nevím proč anonymně ;)

• Citovat
  • Upravit
1360
15.2.12 18:33

Janichka buď se přejídá a nebo má silný reflux. Myslím si, že to bude spíš ten reflux. Taky ho máme a dáváme Nutrilon AR. Ale pokud kojíš, tak zahušťovat Nutritonem, popř. ten Gastrotuss.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
15.2.12 18:39

Po nutritonu a gastrotussu bohuzel mela zacpu, plne kojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.2.12 18:54
Janichka píše:
Po nutritonu a gastrotussu bohuzel mela zacpu, plne kojim.

Zkousela jsi davat rihnout mezi jidly? Dalsi, co mi doporucili bylo pri plnem kojeni vynechat mlecne vyrobky, mohla by to byt pry ABKM.

• Citovat
  • Upravit
26653
15.2.12 19:15

taky si myslim,jestli nema reflux.mam stejnou zkušenost a mem ho.bohužel i ted v 11m stale blinka,trochu méně ,ale pořád tak nas čeka další sono.asi se mu to moc nezlepšilo.u některych děti to trva i do 2 let.to bude asi naš případ.

řekla bych dr.že maš podezřeni na reflux at tě pošle na sono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
15.2.12 19:28

No moje dítko je skoro od začátku na UM a blil a blil a blil. Až to i nosem lítalo, Zkoušela jsem měnit mlíka i AR mlíko ale po něm se zase nemohl vykakat. Ono to opravdu zmizí až s příkrmama a až s věkem. Některé děti to prostě mají. Vím je to hrozný, ale když dítko přibírá, tak by to mělo být ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
15.2.12 19:33

Je mi ji tak lito:( vidim ze ji to trapi, place a ja ji nemam jak pomoct:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
15.2.12 19:35

Já vím, tak zkus na doktorku zatlačit, jestli to není třeba nic vážnějšího. Mě u toho malej časem přestal plakat. Už si to nepamatuju. Ale vím jak je to na palici, vidět, jak to z něj lítá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.2.12 19:37

zakladatelko zvrací takhle od narození?
zvrací hned po jídle? a kolik? a jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.2.12 19:44

Mně u toho malý nepláče. To je jediná klika. Jinak když jsem se doktorky ptala po tom, že by to mohl být reflux, tak mě odbyla, že sice ano, ale stejně všechny antirefluxní opatření děláme, tak víc se pro to udělat nedá. Na závěr dodala, že se mi prcek stejně jenom přejídá. S címž nesouhlasím, protože mi víc zvrací, když toho vypije méně. Jak vypije hodně, tak toho udrží víc :nevim:
Zakladatelko, nepolyká ti u pití hodně vzduchu?

• Citovat
  • Upravit
42
15.2.12 20:37

Měli jsme podobný problém u jednoho z kluků, dokud jsem kojila, docela pomáhal Nutriton, po přechodu na UM jsme to vyřešili „protiblicím“ nutrilonem a cca od šestého měsíce už to bylo v pohodě. Vím, že to věčné převlékání a praní všech věcí kolem je hrozné, ale pokud malá přibírá a je i jinak v pohodě, upraví se to určitě časem samo. Vydrž! Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.2.12 16:52

Taky nám hodně blindila, už je to lepší, teď míváme lepší a horší období. Jenže teď se jí líbí na bříšku a na tom blinká hodně, máte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí