Hodně bolestivé poslíčky

18
16.5.23 12:43

Hodně bolestivé poslíčky

Dobrý den maminky, chtěla jsem se zeptat.
Od 34tt mam poslicky, dost bolestivé. Poprvé jsme jely dokonce do porodnice. Nejsou nějak pravidelné a většinou v noci. Pak mě další dva dny bolí břicho, u doktora vše v pořádku :)
Jen mě zajímalo, jestli má nějaká z vás za sebou taky tak bolestivé poslicky, jaký byl pak samotný porod. Protože si říkám, když mam tak bolestivé “jen” poslicky jak to asi bude vypadat v den D 🥺 🥺
Jinak zítra máme termín porodu tak uvidíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
299
16.5.23 12:56
@Nikolita21 píše:
Dobrý den maminky, chtěla jsem se zeptat.
Od 34tt mam poslicky, dost bolestivé. Poprvé jsme jely dokonce do porodnice. Nejsou nějak pravidelné a většinou v noci. Pak mě další dva dny bolí břicho, u doktora vše v pořádku :)
Jen mě zajímalo, jestli má nějaká z vás za sebou taky tak bolestivé poslicky, jaký byl pak samotný porod. Protože si říkám, když mam tak bolestivé “jen” poslicky jak to asi bude vypadat v den D 🥺 🥺
Jinak zítra máme termín porodu tak uvidíme :nevim:

Bolest je subjektivní pocit.To znamená, že pro někoho může být daná bolest až nesnesitelná, zatímco někdo jiný ji třeba sotva zaznamená. Záleží na prahu bolesti.Ale jako ano, pokud Ti přijdou nesnesitelné již poslíčci takhle dlouho před porodem, máš se jistě na co těšit :zed: Každopádně držim palce v hladký průběh :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
16.5.23 13:24

Při porodu si nepřipusť bolest kterou třeba budeš cítit. bude i sílit. říkej si v hlavě i když to bolí že za chvíli budeš mít v náručí miminko. mě to pomohlo při bolestech myslet na to že je za chvíli s námi na světě.
Držím palce v hladký průběh porodu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
16.5.23 20:17

Ja mela teda poslicky jen dvakrat ale bolelo to tolik ze uz sem myslela ze rodim😀porod sice bolel jako krava, ale bolesti prichazely narazove..a kdyz uz jsem tlacila tak jsem se soustredila na to abych ho vytlacila ven a na ty bolesti uz ani zas tak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí