Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den maminky, chtěla jsem se zeptat.
Od 34tt mam poslicky, dost bolestivé. Poprvé jsme jely dokonce do porodnice. Nejsou nějak pravidelné a většinou v noci. Pak mě další dva dny bolí břicho, u doktora vše v pořádku ![]()
Jen mě zajímalo, jestli má nějaká z vás za sebou taky tak bolestivé poslicky, jaký byl pak samotný porod. Protože si říkám, když mam tak bolestivé “jen” poslicky jak to asi bude vypadat v den D 🥺 🥺
Jinak zítra máme termín porodu tak uvidíme ![]()
@Nikolita21 píše:
Dobrý den maminky, chtěla jsem se zeptat.
Od 34tt mam poslicky, dost bolestivé. Poprvé jsme jely dokonce do porodnice. Nejsou nějak pravidelné a většinou v noci. Pak mě další dva dny bolí břicho, u doktora vše v pořádku
Jen mě zajímalo, jestli má nějaká z vás za sebou taky tak bolestivé poslicky, jaký byl pak samotný porod. Protože si říkám, když mam tak bolestivé “jen” poslicky jak to asi bude vypadat v den D 🥺 🥺
Jinak zítra máme termín porodu tak uvidíme
Bolest je subjektivní pocit.To znamená, že pro někoho může být daná bolest až nesnesitelná, zatímco někdo jiný ji třeba sotva zaznamená. Záleží na prahu bolesti.Ale jako ano, pokud Ti přijdou nesnesitelné již poslíčci takhle dlouho před porodem, máš se jistě na co těšit
Každopádně držim palce v hladký průběh ![]()
Při porodu si nepřipusť bolest kterou třeba budeš cítit. bude i sílit. říkej si v hlavě i když to bolí že za chvíli budeš mít v náručí miminko. mě to pomohlo při bolestech myslet na to že je za chvíli s námi na světě.
Držím palce v hladký průběh porodu ![]()
Ja mela teda poslicky jen dvakrat ale bolelo to tolik ze uz sem myslela ze rodim😀porod sice bolel jako krava, ale bolesti prichazely narazove..a kdyz uz jsem tlacila tak jsem se soustredila na to abych ho vytlacila ven a na ty bolesti uz ani zas tak ne