Hodně pročůraných plenek

349
8.3.13 09:34

Hodně pročůraných plenek

Ahoj holky mám dotaz, možná hloupý, ale vrtá mi to hlavou. Elenka právě začala 6. měsíc a už několik dní, jí v jednom kuse jen přebaluju. V noci ji musím třeba dvakrát převlíknout, protože je totálně počůraná (to už dávám větší plínu) a přes den vyměňuju skoro co hodinu a plenka je totálně napitá. Může být nachlazená? Kašel ani rýmu nemá a jen kojíme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
8.3.13 09:39

@luskabay a co máte za velikost? Ono to vůbec neodpovídá - jakmile měla malá necelých 7 kg musela jsem přejít na vel. 4 protože jí taky pořád protékaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
8.3.13 09:40

Urcite to bude ok, neboj! Ale pro jistotu bych zasla za doktorem, at ji zmeri glykemii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
8.3.13 09:42

Je to plinkami my mame pempers a pred 2ĺety byly skvele a ted je procura v noci ho musim prevliknout plinka a pxzamko mokre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
8.3.13 09:45

Blba velikost plen me vubec nenapadla, to je taky dost dobre mozny (u nas zase protekaji vsechny Huggies). Akorat kdyz hodne cura, pije taky vic nez obvykle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
8.3.13 09:50

Plinky zdrazily a kvalitu zhorsily aby jsme je kupovaly ve velkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
8.3.13 09:51

Me taky holka kazdou papirovku v noci procura. Latkovala jsem pres den a musela jsem zacit i v noci, pac s papirovkama jsem musela prebalovat a to se mi pak vzbudila a probrala tak, ze si chtela i 2-3 hodinky hrat a povidat :mrgreen: Jedine, co obcas vydrzely, byly ekoplinky z DM. Ty pouzivame na cesty a obcas vydrzi, ale kupuji vetsi, nez dcerka kilove odpovida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
8.3.13 09:51

My jsme právě taky přešly už na velikost 4, pampersky mi neseděly od začátku, tak používáme babylove z DM a docela spokojenost. Pije docela dost, ale to pila vždycky. Uvidíme přes víkend, kdyžtak bych zašla k doktorce v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
8.3.13 09:59

Tak si znac kolik vypije. pokud ma pul kila tak zhruba 800 1300mĺl je prumer to znamdna 5~lahvicek po 250

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.13 10:10

@Cukřinka Taky jsem teď otevřela huggiesky a už 2 krát protekly :cert: a to mám v zásobě 3 promo balíky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
8.3.13 10:16

@luskabay
Ahoj, zvýšený příjem a výdej tekutin, zvýšená „žravost“ bez nabírání kil je obecný příznak pro cukrovku u dospělých nebo něco s ledvinami. Ale jak už tu někdo psal, asi není důvod panikařit. Jednak už v porodnici miminka testují na kde co, těhule před porodem na cukrovku jakbysmet a pokud se v rodině nevyskytuje dědičná anamnéza tak může jít třeba o projev 6timěsíčního spurtu. Asi bych řekla dětskému lékaři popř. nechala preventivně vyšetřit miminko na cukr a bílkovinu v moči. Spousta miminek prý prodělá třeba virózu s minimem příznaků, bez teplot, rýmy či snížené chuti k jídlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.3.13 10:17

To se nám kolem toho půl roku taky stávalo, s klučíkem.. jediné plínky, které nepročůral, byly ty od pampers premium care. Drahý sou jako blázen :cert:, ale zase když sem počítala, že jiné plínky má na noc cca 3 a tuhle jen jednu, tak se to ve finále vyplatí… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
8.3.13 10:23

Zkoušela jsi plíny z DM? Ty nám vždycky vydržely. Ještě na podzim do nich mladší v noci čůral že měla ráno několik kilo a vždycky vydržely. Má je na noc teda pořád, ale už jenom pro sichr, jak se oteplí seberu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
8.3.13 10:37

Tý jo, tak to mě děsíte s cukrovkou a s ledvinami 8o. Je pravda, že dědeček cukrovku má. No fakt asi počkám co bude přes víkend. @Kacka2 právě ty z DM používáme a jsem spokojená, huggiesky protekly, po pamperskách se osype, takže babylovky nám vyhovují. @jbul ráda bych si značila kolik toho vypije, ale to já nepoznám kolik vycucne z prsu a kojeneckou váhu doma nemáme. Taky mě napadl ten spurt, protože všechny jsme prodělaly a zbývá už jen ten v šesti měsících. Kojím teď i častěji v noci, tak snad to bude jen to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
8.3.13 10:40

@luskabay

Jé promiň to jsem nechtěla. Jestli víc pije tak i víc čůrá, ten spurt je hodně pravděpodobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí