Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Maminky, čekám sice už třetí miminko, ale u tohoto jsem se rozhodla používat klasické látkové plenky, na netu jsem prošla mnoho odkazů, četla, studovala, zalíbily se mi svrchní kalhotky jednovelikostní Aitu Lucida Pul, chci se proto zeptat, zda s nimi nemáte zkušenosti, protože právě o těchto jsem se v diskuzích nedočetla nic. Moc všem děkuji za odpovědi!
Já jsem na ně jen koukala, střih mají podle mě pěkný, byla bych je brala, ale tu svrchní vrstvu mají bavlněnou a bojím se, že to potáhne vlhkost z plíny.
Co vím, tak takhle savou vrstvu mají třeba imse vimse soft, na jednu stranu si je někdo moc chválí, na druhou stranu si právě stěžují na provlhání. Stejně tak jsem měla doma bambino mio, taky mají svrchní vrstvu do bavlněna a při nacucanější plíně to táhlo vlhkost. Za mě když už pulky, tak to musej být pořádný držáky. Jinak ale na častější denní přebalování to nemusí být na škodu a můžou držet dobře. Od aitu mám flísáky a vlňáky a obojí funguje, vlňáky jsem dávala na noc a i když jednovrstvé, tak super držáky ![]()
Buď koupíš něco jiného nebo si koupíš jedny na zkoušku a uvidíš ![]()
Moc díky za názor, Gladys, nějak to dopadne a kdyžtak pak budu moci poradit jiné mamince, kdyby si nevěděla rady
.
Dobrý den. Prosím Vás, jak Vám to dopadlo se značkou Aitu? Právě nad ní uvažuji ![]()
Dobrý den, já jsem s nimi byla spokojená, koupila jsem si rovnou tripack, který byl za zvýhodněnou cenu, a řekla bych, že jsem je využila na maximum, při opravdu „velké zátěži“ lehce zvlhly, ale to podle mě dělají i kalhotky jiných značek, aspoň, co jsem slyšela od jiných maminek.
Dobrý den, nad plenkami také uvažuji, ocenila bych více názorů, ale moc se toho na netu nedá sehnat. Děkuji aspoň za toto ![]()
Kdyby měl ještě někdo zkušenosti ocením to, výbavičku budu potřebovat až v září, takže čas na hledání a přemýšlení ještě mám ![]()