Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
MAMINKY, DNES JSEM ŠLA V LIDLU KOLEM REGÁLU S PLENAMI A REGÁL PRÁZDNEJ, TAK JSEM PSALA KAMARÁDCE, CO TAM PRACUJE, PROČ JE NEMAJÍ A TA MI ODEPSALA, ŽE JE MUSELI STÁHNOUT ALE NEVĚDÍ PROČ, TAK TED NEVÍM, ZDALI JE MÁM DÁL POUŽÍVAT, TY CO MÁME DOMA, NEBO NE, NEVÍTE O TOM NĚKDO NĚCO?
Já je mám doma a mám jich posledních 10 a to mě teda štve, byla jsem snima moc spokojená a chtěla jsem je kupovat nadále ![]()
Já jsem s nima taky moc spokojená, mám doma 5 balíků, když je měli ted v akci, tak doufám, že tam není v nich něco, co tam být nemá
Já je teď koupila poprvé a máme první balík, ale spokojenost, kombinuji je s pamperskama a rozdíl žádný. Dneska jsem byla ve dvou prodejnách Lidl a měli je všude. Třeba byla jen „vadná“ část. Kdo ví. Kdyby to bylo něco vážného, tak budou informovat. Normálně bych je používala dál.
Dívala jsem se na jejich stránky a tam žádné info není, taky bych řekla, že kdyby to bylo něco závažného, tak se to tam objeví.
Já zítra jedu do lídlu nakupovat, tak to očíhnu
doufám, že je tam budou mít.. jsou za dobrou cenu i bez akce ![]()
Tak jste mě uklidnili, našla jsem na jejich stránkách bezplatnou infolinku, tak tam zítra pro klid duše zavolám, člověk nikdy neví
@slonikova zrovna mě napadlo tam napsat
Hodíš sem potom co Ti řekli?
@slonikova píše:
Určitě zítra napíšu, co mi řeklihned v 8 ráno budu volat
i když tomu taky věřit 100% nemůžeš. Paní ti může říct co chce. Víme jak to chodí.
A nidky nevíš co v čem je.
Ale vyrábí se v Turnově, aspoň podle mých informací společně s plenkama Dada. Tak bych byla klidná. Kdyby mi řekli že se vyrábí v Polsku tak by mě to znejistilo ![]()
Kdyby v nich bylo něco zdraví škodlivého, Nova by jistě informovala a udělala by z toho „senzaci“
![]()
Holky, já je koupila poprvé pro syna a po dvou dnech se škaredě oprudil na pindíkovi
Má už 2,5 roku a stále se nám nedaří úplně odplinkovat a asi jak je té moči více, tak mu vadí to, čím je to napuštěné. Třeba huggiesky jsou uvnitř celé bílé a ty lídlovské mají cosi barevného uvnitř.
Já je používám taky a jsem moc spokojená! to jsem zvědavá teda co řeknou.. ![]()