Jaké plenky na noc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
141
22.2.13 11:56

Jaké plenky na noc

Maminky, jaké pleny na noc by jste mi doporučily pro děti? Mám 18 - ti měsíční dvojčata, chodí spát večer okolo 17:30, vstávají mi tak mezi 5:00 - 6:00 ráno, na noc dávám Pampers active baby, dávala jsem i sleep and play a oboje mi pročůrají, že se ráno vzbudí turch mokrý a mají mokré i prostěradla. Tak nevím, jestli je spíš v noci vzbudit a přebalit, nebo vyzkoušet jiné pleny. Poraďte. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
22.2.13 12:00

A jakou davas velikost ten Pampersek? Co zkusit vetsi velikost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.2.13 12:01

Zkus dat o velikost vetsi (a radne utahnout ;) ). ja mam teda daleko mensiho prcka, ale resili jsme podobny problem a pomohlo dat na noc o velikost vetsi nez ma pres den. ty vetsi maji i vetsi saci kapacitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.2.13 12:03
@74paja píše:
A jakou davas velikost ten Pampersek? Co zkusit vetsi velikost?

právě že kupujeme 5, vel.4 je jim malá. Ještě mě napadlo koupit ty speciální pampersky pro holky a kluky, jestli by to nepomohlo. A nebo úplně jinou značku, ale nevím jakou. Huggies nám nevyhovujou.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.2.13 12:04
@Ali-Ali píše:
Zkus dat o velikost vetsi (a radne utahnout ;) ). ja mam teda daleko mensiho prcka, ale resili jsme podobny problem a pomohlo dat na noc o velikost vetsi nez ma pres den. ty vetsi maji i vetsi saci kapacitu.

Kupuju 5, 4 jim jsou malé. Tak si říkám, jestli nevyzkoušet spíš jinou značku, ale nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
22.2.13 12:07

@Daniela85 Mi máme tedy jednoho kluka, ale s pamperskama jsme měli stejný problém zkoušeli jsme všelijaké plínky a zkončili jsem u obyčejných plínek z Alberta jsou to euroshopery, jsou levné(150kč) a super savé. Jo a jsou papírové, aby jsi si nemyslela, že to jsou nějaký takový ty igeliťácký, to by mi malej nevydržel má citlivou pokožku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
22.2.13 12:08

A kolik ti toho pred spanim vypijou? To jdou vazne spat v 17.30? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.2.13 12:09
@Beruskex píše:
@Daniela85 Mi máme tedy jednoho kluka, ale s pamperskama jsme měli stejný problém zkoušeli jsme všelijaké plínky a zkončili jsem u obyčejných plínek z Alberta jsou to euroshopery, jsou levné(150kč) a super savé. Jo a jsou papírové, aby jsi si nemyslela, že to jsou nějaký takový ty igeliťácký, to by mi malej nevydržel má citlivou pokožku. :pankac:

Já ty Albert pleny používám přes den, máme je už dlouho, přes den jsem s nima spokojená, ale na noc nám taky právě protejkaj, tak jsem začala hledat nějaké dražší pleny jen na noc, ale přijde mi to všechno na jedno brdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.2.13 12:11
@74paja píše:
A kolik ti toho pred spanim vypijou? To jdou vazne spat v 17.30? 8o

Bohužel choděj spát takhle brzo a nejsem schopná je přeučit chodit spát dýl. :( přijde 17:00,začnou si třít oči, jsou protivný, tak vykoupu, dostanou flašku a jdou spát. Ani v létě to nebylo lepší, když bylo světlo. Ale oni jsou takhle spaví už od porodnice, no. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
22.2.13 12:13
@74paja píše:
A kolik ti toho pred spanim vypijou? To jdou vazne spat v 17.30? 8o

No právě že pijou dost, to je taky na prd, před spaním mají flašku krupice, potom vyžadují se něčeho napít a budí se mi i v noci a většinou chtějí pít. tak nevím, jestli nemám třeba odbourat to noční pití, co myslíte? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
22.2.13 12:13

Tak já jsem spokojená se zelenýma Tesco, nepročůral je ani v létě kdy chlastal jako duha. Ale 5 je max. velikost, tak nevím co poradit. A jsou ochotní sednout si na nočník? Pokud jo tak by šlo, než jdete spát, tak vzbudit dát vyčůrat a znovu do postele, ale netuším, jak u takhle malých prcků to bude fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.2.13 12:14

A co je prebalit, az pujdes spat? Prvni dcerku jsem v noci prebalovala, ani se nevzbudila. Celou noc byt v hoube, rano to mokry studi, musis prevlekat hned nove obleceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
22.2.13 12:14

No proc bohuzel? :lol: Jestli spi jeste i po obede, tak jen tise zavidim ;) Asi bych je zkusila v noci prebalit. Uvidis, jestli se probudi nebo ne. Nebo proste zrusit to vecerni mliko… ale na tom jsou deti casto zavislaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
22.2.13 12:15

@Daniela85 tak noční pití bych klidně odbourala, aspoň teď když nejsou takový vedra, tak myslím, že to není nutný. Mě malej v noci nepije od 14 měsíců, chvíli fňukal, ale do týdne si zvyknul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
22.2.13 12:16
@Daniela85 píše:
No právě že pijou dost, to je taky na prd, před spaním mají flašku krupice, potom vyžadují se něčeho napít a budí se mi i v noci a většinou chtějí pít. tak nevím, jestli nemám třeba odbourat to noční pití, co myslíte? :think:

Náš kluk nepije, ale vyloženě chlastá(2litry), řešila jsem to že když se večer vzbudí a chce pít, tak mu dám polovinu toho co je zvyklý a mi tedy poslední dobou i říkáme, že večer se nepije on něco zabrumlá a usne, ale vy máte ještě kluky malé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí