Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Holky, mám doma kalhotkove plenky Duha Popoliny a svrchni kalhotky k nim. Používala jsem je docela chvilku, některé jsou jako nové, některé jsou dost flekate. Myslíte, že se mi je podaří prodat? Je o ně vůbec zájem? I o ty hooodne flekate? A jaká je reálná cena? Poradite prosím? Ještě jsem nic neprodávala. Děkuju.
Prodat je chci, protože se nám i přes mé nadšení do latkovani neosvědčily
Jsou strašně objemne na male mimi - taky jsou jednovelikostni. Coz kdybych vedela, tak je nekoupim. Skoda.
Nejlepší je projet MMB a aukro a kouknout na aktuální nabídku a podle ní se řídit.
Tak prodas je urcite, ja je teda pouzivala na mimco v pohode a velke mi neprisly, kdyz je patentkama zmensis, tak jsou ok. A pouzivam je i ted po dvou letech a porad jsou dobre. Mrkni na MMB a uvidis, jak se pohybuji ceny.
@Ditu1 A látkuješ dál nebo jsi přestala? Tyto plenky skutečně patři k obrovitějším, zkus pořídit třeba kalhotkové nebo AIO Anavy - ty vše v jednom se skoro můžou rovnat štíhlostí jednorázu…
Jinak prodáš to určitě, otázka je za kolik…
@Ditu1 prodáš…zkus bazar na Modrém koníkovi, tam se prodá vše…a každá věc má svého kupce. Pokud Ti tam opravdu jen leží a víš, že už je nepoužiješ (ani až mimčo naroste, však pořád na něm objemné nebudou), tak když hodíš rozumnou cenu a reálně to nafotíš (ty flekaté dáš levněji než ty čisté), tak se toho postupně zbavíš, žádný strach.
Holky, a od kdy myslíte, že by už nebyly tak obrovité? Malá má teď půl roku a 7,5 kg. Jinak teď používám zatím jednorazovky ![]()
Mě kdysi na prvním dítěti přišel obrovský i sklad ze čtverce a pul kalhotky a to je v podstatě to nejštíhlejší, co může být.
Zkoušela jsi je namydlit pořádně žlučovým mýdlem a nechat působit a pak vyprat se solí na skvrny? To by mělo flekatost trochu zredukovat, já osobně bych flekaté plíny nekoupila.
Jinak já se snažila prodat něco málo, co jsem nepotřebovala a fakt se mi nepovedlo prodat snad jedinou věc, leda bych to nabídla za zlomek ceny a to mi zase bylo líto. (třeba jsem zkoušela prodat kapsový plínky fuzzi, vázačky hemp hour strap a zřejmě bych to musela nabízet v řádu desetikorun)
Bohužel, tohle je osud celkem častý začínajíchc látkařek, které koupí sadu něčeho, protože nakupovat se má po jednom kuse, nikdy člověk neví, co zrovna vám sedne.
Já bych je ještě případně nechala a zatím to zkusila na doma na dění se čtverci a snapkou, na ročním dítěti už to rozhodně nebude nijak obří