Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Co preferujete a proč? u plenek. děkuji za odpvěď. s látkovkama začínám a zatim mi nejlepe vyhovuje suchý zip
@mattule Tak mě vyhovují patentky a pak u malého mimča snappi sponka. Naopak jsem defacto vůbec nepoužívala suché zipy a to ze důvodů, jednak zásadně zapomenu sucháče zalepit než to naházím do pračky a pak to „okusuje“ další prádlo a za druhé se toho zvuku malý děsně bál… takže jsem se těch plenek na suchý zip rychle zbavila, ale naštěstí jsem jich měla jen pár.
Já mám právě zatim jen sucháče a jedny patentky a nějak mě to neoslovilo, tak zvažuju ještě tu snapi sponku, ale přeci jen malý je 5měs.,tak už to asi moc nemá cenu, co?
No je fakt, že ten zvuk sucháče může být pro mimino děsivý. Když je třeba už v takovém polospánku a já to rozepnu, tak okamžitě úleková reakce. Do pračky jsem to teda slepovat nezapomínala. A zase člověk nemusí hledat snapku
Ale ta snapka taky není špatná, suché zipy jsou takové tvrdé, můžou odřít bříško, když se plína špatně nandá. Taky kvůli suchým zipům je plína na bříšku o něco tlustší, snapka nezabírá žádné místo.
Patentky mě nenadchly, nedá se tak dobře přizpůsobit velikost jako u předchozích možností.
Takže za mě sucháč a snapka jo, patentky ne.
Tak tak, to máme teda stejnou zkušenost, já mám vždycky problém ty patentky přizpůsobit tak, aby to sedělo, takže sem ráda, že nejsem jediná, kdo „neumí“ zapnout plenu na patentky
@iila ale chci ještě nějaký plenky dokoupit a zvažuju, jestli neskusit snapku, ale asi už je velká, za chvíli se začne pohybovat a bojim se, že snapka neude držet
@mattule píše:
Tak tak, to máme teda stejnou zkušenost, já mám vždycky problém ty patentky přizpůsobit tak, aby to sedělo, takže sem ráda, že nejsem jediná, kdo „neumí“ zapnout plenu na patentky
Tak to nevím, já s tím nikdy problém neměla
přijde mi, že je tam těch variant dost.
@j.a.n.i1 píše:
Tak to nevím, já s tím nikdy problém nemělapřijde mi, že je tam těch variant dost.
a mě kolikrát chybí nebo přebejvá pár mm a buď jí škrtim a nebo mi to protejká
@mattule píše:
@iila ale chci ještě nějaký plenky dokoupit a zvažuju, jestli neskusit snapku, ale asi už je velká, za chvíli se začne pohybovat a bojim se, že snapka neude držet
No ale to bude mít přes vrch ještě svrchní kalhotky, ne? Pod těma se ta snapka sama neuvolní.
@mattule píše:
a mě kolikrát chybí nebo přebejvá pár mm a buď jí škrtim a nebo mi to protejká
tak tak, moje řeč.