Patentky x suchý zip x snapi sponka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3251
24.2.13 23:46

patentky x suchý zip x snapi sponka

Co preferujete a proč? u plenek. děkuji za odpvěď. s látkovkama začínám a zatim mi nejlepe vyhovuje suchý zip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101531
24.2.13 23:49

@mattule Tak mě vyhovují patentky a pak u malého mimča snappi sponka. Naopak jsem defacto vůbec nepoužívala suché zipy a to ze důvodů, jednak zásadně zapomenu sucháče zalepit než to naházím do pračky a pak to „okusuje“ další prádlo a za druhé se toho zvuku malý děsně bál… takže jsem se těch plenek na suchý zip rychle zbavila, ale naštěstí jsem jich měla jen pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
24.2.13 23:51

Já mám právě zatim jen sucháče a jedny patentky a nějak mě to neoslovilo, tak zvažuju ještě tu snapi sponku, ale přeci jen malý je 5měs.,tak už to asi moc nemá cenu, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
24.2.13 23:57

No je fakt, že ten zvuk sucháče může být pro mimino děsivý. Když je třeba už v takovém polospánku a já to rozepnu, tak okamžitě úleková reakce. Do pračky jsem to teda slepovat nezapomínala. A zase člověk nemusí hledat snapku :) Ale ta snapka taky není špatná, suché zipy jsou takové tvrdé, můžou odřít bříško, když se plína špatně nandá. Taky kvůli suchým zipům je plína na bříšku o něco tlustší, snapka nezabírá žádné místo.

Patentky mě nenadchly, nedá se tak dobře přizpůsobit velikost jako u předchozích možností.

Takže za mě sucháč a snapka jo, patentky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
24.2.13 23:58

@mattule co nemá cenu? Měnit plenkovou výbavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
25.2.13 00:00

Tak tak, to máme teda stejnou zkušenost, já mám vždycky problém ty patentky přizpůsobit tak, aby to sedělo, takže sem ráda, že nejsem jediná, kdo „neumí“ zapnout plenu na patentky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
25.2.13 00:01

@iila Tak mě zas malý velmi brzo snapku demontoval :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
25.2.13 00:01

@iila ale chci ještě nějaký plenky dokoupit a zvažuju, jestli neskusit snapku, ale asi už je velká, za chvíli se začne pohybovat a bojim se, že snapka neude držet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
25.2.13 00:02
@mattule píše:
Tak tak, to máme teda stejnou zkušenost, já mám vždycky problém ty patentky přizpůsobit tak, aby to sedělo, takže sem ráda, že nejsem jediná, kdo „neumí“ zapnout plenu na patentky

Tak to nevím, já s tím nikdy problém neměla :think: přijde mi, že je tam těch variant dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
25.2.13 00:05
@j.a.n.i1 píše:
Tak to nevím, já s tím nikdy problém neměla :think: přijde mi, že je tam těch variant dost.

a mě kolikrát chybí nebo přebejvá pár mm a buď jí škrtim a nebo mi to protejká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
25.2.13 00:06

@mattule A co máš za plínky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
25.2.13 00:08
@mattule píše:
@iila ale chci ještě nějaký plenky dokoupit a zvažuju, jestli neskusit snapku, ale asi už je velká, za chvíli se začne pohybovat a bojim se, že snapka neude držet

No ale to bude mít přes vrch ještě svrchní kalhotky, ne? Pod těma se ta snapka sama neuvolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
25.2.13 00:09
@mattule píše:
a mě kolikrát chybí nebo přebejvá pár mm a buď jí škrtim a nebo mi to protejká

tak tak, moje řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251