Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To jde pres pojistovnu skoly nebo ma vlastni?
U nas nam castku rekli skoro obratem. Maji na to tabulku, jakmile meli zpravu o uraze, tak podle diagnozy poslali penize.
Jinak rozdíl mezi skolni a vlastni pojistkou bylo skoro 20 tis.
@Majky28 tak co si pamatuji tak to bylo opravdu pres ty body. U nas by to nedelalo snad ani 1000,– hak jsme se na to vybodli a hlasili to pres nasi.
@Florimo ja kdyz sem tam volala jestli uz maji podklady tak mi pani rekla ze si to muzu jednoduse spocitat ze ze zakona maji na 1 bod 250kc s vynasobit to temi body ale prijde mi hodne za pohmozdeny kotnik 7500
jako pokud to tak opravdu bude tak super ![]()
@Majky28 klidne bych tomu verila
uraz dcery spadal asi do nizsi kategorie ( tedy dle te jejich pojistovny).
@Florimo tak uvidime
radsi s tim pocitat moc nebudu abych pak nebyla zklamana
![]()
Todle jsem ted nasla 😅V případě, že se jedná o pracovní úraz nebo úraz na základní, střední nebo vysoké škole, je třeba použít nařízení vlády 276/2015 Sb., o odškodňování bolesti a ztížení společenského uplatnění způsobené pracovním úrazem nebo nemocí z povolání. Podle § 3 tohoto nařízení činí hodnota 1 bodu při pracovním úrazu 250,– Kč.🤔
Za nas to bylo myslim 160,– je to cca 3 roky zpet, mohli to navysovat. Taky zalezi kolik bodu ma dany uraz…
Ahoj, malá měla úraz. Pojistka šla ze školky a měla 40 b (10tis.) Tak jeden bod mi vychází na 250 Kč.
@Majky28 no, tak bych s tim klidne pocitala
udelejte si hezky vylet ![]()
Nase “ sikovne” deti si takto zaplatily tyden u koni
od zama nastesti prijely cele ![]()
@Florimo tak budu doufat ze to klapne☺️️ no aby se mu pak nelibilo padat jen ve skole😂 😂
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahojky syn mel 29.6 skolni uraz uz je vse na pojistovne u likvidatora nevite jak je to financne cca ohodnoceno jestli je opravdu za 1 bod 250kc??